Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

gata, acum am inteles la ce se refera.
ma scuzati, eu sunt de vina.

am crezut ca e vorba de nu stiu ce tensiune in muschiul uterului, care mi se parea ceva fara rost.

nu fiti asa agresive cu mine. am incercat sa te linistesc, crezand ca este vorba despre o aberatie care te-a ingrijorat.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Filip de Anaemi Sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa! Filip este deodata cu Sophia, Anamaria cum de nu esti inscrisa la "Albinute si bondari de martie-aprilie 2007"? Te asteptam cu drag si acolo.

Lulusor77. Vad ca azi e ziua ta, multa sanatate! Apropos, trebuie actualizata prima pagina cu font marit pentru sarbatoritele din luna martie, e ramas inca la februarie.

Am avut si noi party la Sophia weekendul asta, am pus cateva poze mai jos la semnatura pentru cine vrea sa vada tortul, sarbatorita si pe mami cu burtica (mai multa fara).

Veronica, da cautare pe forum ca s-a discutat in multe thread-uri despre rezistenta fluxului sanguin prin arterele uterine (IR). Nu e chiar de neglijat daca sunt anumite valori marite, pentru ca are legatura cu calitatea si eficienta schimbului sanguin la nivelul placentei. Multa sanatate si bafta, doctorii stiu precis cum sa te sfatuiasca!

Va pup si saptamana usoara, mai revin.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 16+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

gata fetelor, nu ma mai certati, acum am inteles, e vorba despre tensiunea sangelui din arterele care iriga uterul.

eu am luat exprimarea veronicai, mot a mot, adica am crezut ca i-a zis ceva de tensiune in muschiul uterului si nu pricepeam.

scuze.

cel mai avizat la capitolul asta este medicul ginecolog care te urmareste. iti urez multa sanatate!
_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Eu zic sa nu ne aprindem asa tare si sa avem putintica rabdare. Babyblue explica exact ce se intreba, tesiunea unterina (sau whatever, ca nu mai tin minte). Ca a zis ineptie si rasasit de doctor, eu sunt convinsa ca a folosit expresiile astea tocmai ca sa o incurajeze pe Veronica, nicidecum ca sa subestimeze profesionalismul doctorului.

Fetelooooor, sa ne calmam, da? Este abia luni!
_
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Eu am incercat sa dau un raspuns corect, nu sa fiu agresiva

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

ai dreptate Burtocika nu am stiut sa ma exprim...eu fac eco la iosup si la sapt15 am avut IR dr=0.69 si IR stg =0.61...acum la 21sapt si 5 zile
IR dr=0.68 si IR stg=0.56(in urma consumului de lichide)nu mi-a schimbat doza de clexane...doar mi-a dat magneB6..pe langa femibion2...dar la ultima eco iar mi-a atras atentia iosup asupra IR...iar medicul ginecolog care ma urmareste la fel si mi s-a recomandat consumul de lichide.....
am vb cu cineva care a pierdut sarcina la 33 sapt si i s-a spus ca motivul a fost ir marite care nu au fost monitorizate iar acum la a doua sarcina a avut medicatie pana la nastere...
scuze pt exprimare...

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 22+ cu LUCA GABRIEL
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

hello dragelor
Rammy multa bafta maine
Felicitari fetelor ce au aflat ce se ascunde in garsoniera
M-am uitat pe prima pagina ...maaaammmaa ce de baietei
Babyblue dulce
Ireth...asa sunt eu acum obosita, am muncit toata ziua prin casa ,,,,am aruncat tot ce nu ne mai trebuia si a ramas destul loc..se recomanda o reorganizar , asa ca sunt cam
fetelor iar au luat-o hormonii la trap ???
La targ o sa mergem si noi , dar probabil pe vineri dimineata , macar sa ne facem o idee de preturi

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu zic sa o sarbatorim pe lulusor
La multi ani cu sanatate!!!
asteptam feliuta de tort si un pahar de suc

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Da, la multi ani Lulusor, nu te-am mai vazut de mult pe aici!
Multa sanatate, sarcina usoara si nastere si mai usoara!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Veronica , in primul rand felicitari pt grasunul tau , vad ca am ales acelasi nume, scuze dar am vazut cu intarziere. Cat despre problema cu tensiunea, nu m-am bagat pt ca nu stiu ce si cum , desi am facut si eu azi eco , mie nu mi-a spus nimic nici ca e buna nici ca nu e , nici pe eco nu vad scris nicaieri...
Eu iti doresc sa fie totu bine si bebica sa se nasca la termen sanatos!

21+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput