Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
gheveronica spune:
rammy multa bafta maine la amnio
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 22+ cu
LUCA GABRIEL
multumesc doamne
gheveronica spune:
multumesc la fel Roberta84
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 22+ cu
LUCA GABRIEL
multumesc doamne
Roberta84 spune:
Lulusor La multi ani! sa fiti sanatosi si tu si bebe si mai da-ne vesti despre voi!!!

Dya vad ca flacau tau creste ca o floare si mamica la fel , ia pune pozicile alea frumoase dupa facebook si aici sa vada toate fetele ce burtica frumoasa ai!
21+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
anaemi spune:
Lulushor Laaaa muuulti aaaani! 

Multumesc fetele pt aprecieiri ![]()
![]()
![]()
Tortul este acoperit cu pasta din marshmallows. Si soriceii sunt tot din aceeasi pasta...colorati cu col alimentari cum a spus si lissa 

NU mai stiu cine a aflat ce samburel are
...dar... felicitari! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
22+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Rammy, bafta maine 
Ma intreba cineva daca a mai ramas ceva... n-a mai ramas nimic
Tortul , cel putin, a fost "ras" cat ai zice ... "soricel"
. Au mancat si cate doua felii, ceea ce ma face sa cred ca , chiar a iesit bun ![]()
p.s Sa stiti ca este prima oara in viata mea cand fac tort cu soricei ... deja am "comanda" de la Anastasia ca de ziua ei sa-i fac tort masinuta roz
...eu sper totusi sa se razgandeasca ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
22+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
v_florina spune:
Anaemi, cred ca numai in comenzi o sa o tii de acum. daca nu vin de la odraslele tale, spune-ne si te aranjam noi! ![]()
Eu l-am simtit pe bebelin in seara asta, cand mancam piure gol facut de Razvan. Face un piureeeeee.... bestial! Cred ca ii place si lui puscu foarte mic (eu sunt puscu mic si Razvan este puscu mare). Nu stiu cum de l-am simtit, ca era fluturarea atat de finuta...
16+
thaimeed spune:
Anaemi, as vrea sa vad si eu pozele cu tortuletul lui Filip. Daca-mi este permis unde le-as putea vedea?
Sa-ti traiasca si baiatul si fata ... si nuka ce o porti in burtica! 
Multumesc frumos!
Theo
21+
Maria
gogoshika10 spune:
La multi ani, Lulusor! Sa fii fericita si iubita.
Da lissa_ana, ne-am cam plimbat in ultimii ani (cam din 2007). Avem amandoi servicii stresante si asa ne incarcam bateriile, chiar daca asta a insemnat sa nu facem cine stie ce si pentru viitorul nostru (casa, apartament etc.) - deocamdata cel putin. Anul acesta va fi hotarator.
Cristina G.
18+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png