Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gheveronica |
eu am facut vreo 16-17 eco pana acum si sincer nu s-a gasit niciun rasarit sa mi masoare asa ineptie.:)) parerea mea.
eu zic sa bei apa linistita, dc asta iti face placere, dar nu vad nicio legatura cu nicio tensiune din uter. uterul este un organ musculos, perfect adaptat sarcinii,facut special pt acest scop, altul nu are, care creste in functie de cresterea fatului, nu va exploda dc asta iti e grija, nicidecum la greutatea acestui copil, uterul expulzeaza copilul cand ii vine sorocul si creste mare. eu pana acum n-am auzit de asa ceva. este un organ extrem de rezistent si puternic. nu inteleg sincer, care e legatura cu tensiunea, eu n-am auzit de a masura tensiunea in uter si prin ce cai chestia asta ar fi si reala si mai important, chiar nu vad legatura cu vreo posibila tensiune si apa.
parerea mea: relax!
draga mea babyblue ineptia asta IR=indice de rezistenta uterina prin artera ombilicala se masoara de cativa rasariti cred ca de pe la 20 de saptamani...eu nu sunt medic dar am incredere in unii din ei..iar uterul acela musculos are doua artere uterine una stg si una pe partea dreapta...iar daca ai tensiunea pe acele artere mai mare poti pierde pe bebe chiar si la 33 de saptamani...
poate sunt eu prost informata..daca este asa scuze pentru intrebare tuturor fetelor,poate nu am stiut sa ma exprim ...nu am vrut sa deranjez....mii de scuze...
Valori normale IR artere uterine:
sapt 20: intre 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: intre 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: intre 0.31-0.59 (media 0.45)
Valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 22+ cu
LUCA GABRIELmultumesc doamne
[/quote]
pot sa intreb ce valori ai?
eu, pana acum, nu am dat, recunosc, importanta. atata timp cat doctorul nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula, nici nu m-am gandit.
no, acum, dupa discutia voastra, mi-am luat analizele la puricat.
artera uterina:
IP stg 0.71
IP dr 0.73, media 0.72
artera ombilicala IP 1.16.
la 21 saptamani si 4 zile.
daca e sa ma iau dupa valorile pe care le-ai trecut, as zice ca sunt mari.
deci, revin cu intrebarea: poti sa imi spui ce valori ai tu? tks.

fug in pat, nu mai pot, m-as culca acum daca s-ar putea.
ma duc macar sa stau in pat.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui thaimeed Anaemi, as vrea sa vad si eu pozele cu tortuletul lui Filip. Daca-mi este permis unde le-as putea vedea? Sa-ti traiasca si baiatul si fata ... si nuka ce o porti in burtica! ![]() Multumesc frumos! Theo 21+ Maria |
ti-am trimis PM cu user si parola , intri pe google si undeva in dreapta scrie "conectat-va" dai acolo te conectezi cu userul si parola pe care le ai pe PM si dupa ce te-ai conectat dai "setari cont google" si de acolo intri pe picasa sau pe gmail.

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 23+DPN 04.07.2011
Laura13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
eu am facut vreo 16-17 eco pana acum si sincer nu s-a gasit niciun rasarit sa mi masoare asa ineptie.:)) parerea mea. eu zic sa bei apa linistita, dc asta iti face placere, dar nu vad nicio legatura cu nicio tensiune din uter. uterul este un organ musculos, perfect adaptat sarcinii,facut special pt acest scop, altul nu are, care creste in functie de cresterea fatului, nu va exploda dc asta iti e grija, nicidecum la greutatea acestui copil, uterul expulzeaza copilul cand ii vine sorocul si creste mare. eu pana acum n-am auzit de asa ceva. este un organ extrem de rezistent si puternic. nu inteleg sincer, care e legatura cu tensiunea, eu n-am auzit de a masura tensiunea in uter si prin ce cai chestia asta ar fi si reala si mai important, chiar nu vad legatura cu vreo posibila tensiune si apa. parerea mea: relax! draga mea babyblue ineptia asta IR=indice de rezistenta uterina prin artera ombilicala se masoara de cativa rasariti cred ca de pe la 20 de saptamani...eu nu sunt medic dar am incredere in unii din ei..iar uterul acela musculos are doua artere uterine una stg si una pe partea dreapta...iar daca ai tensiunea pe acele artere mai mare poti pierde pe bebe chiar si la 33 de saptamani... poate sunt eu prost informata..daca este asa scuze pentru intrebare tuturor fetelor,poate nu am stiut sa ma exprim ...nu am vrut sa deranjez....mii de scuze... Valori normale IR artere uterine: sapt 20: intre 0.36-0.71 (media 0.53) sapt 28: intre 0.35-0.63 (media 0.49) sapt 34: intre 0.31-0.59 (media 0.45) Valori normale artera ombilicala: sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D) sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D) sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D) (mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit sapt 22+ cu LUCA GABRIELmultumesc doamne |
pot sa intreb ce valori ai?
eu, pana acum, nu am dat, recunosc, importanta. atata timp cat doctorul nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula, nici nu m-am gandit.
no, acum, dupa discutia voastra, mi-am luat analizele la puricat.
artera uterina:
IP stg 0.71
IP dr 0.73, media 0.72
artera ombilicala IP 1.16.
la 21 saptamani si 4 zile.
daca e sa ma iau dupa valorile pe care le-ai trecut, as zice ca sunt mari.
deci, revin cu intrebarea: poti sa imi spui ce valori ai tu? tks.

fug in pat, nu mai pot, m-as culca acum daca s-ar putea.
ma duc macar sa stau in pat.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
[/quote]
tot eu
IP cu ce difera de IR? cine stie? ca totusi la mine pe eco scrie IP ....
nu mai inteleg nik 

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
gogoshika10 spune:
Si eu as vrea sa vad tortul...chiar daca asta va insemna ca-l sun pe sot sa-mi aduca ceva bun cand se intoarce de la serviciu...
dar sunt pasionata de dulciuri si torturi - mai ales cele facute in casa.
Anaemi permite-mi sa-ti spun ca arati supeer! Am vazut si eu pozele din semnatura, esti extraordinara - nici n-ai zice ca ai nascut doi copii. Bravo tie!
Cristina G.
18+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
gogoshika10 spune:
Am vazut, am vazut! Am vazut si eu tortul!
Extraordinar!!!! Esti o artista, anamaria! 
Arata nemaipomenit! si pe dinafara si interiorul.Nici nu ma mir ca a fost devorat rapid 
Cristina G.
18+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
gheveronica spune:
laura la sapt15 am avut IR dr=0.69 si IR stg =0.61...acum la 21sapt si 5 zile IR dr=0.68 si IR stg=0.56 ..
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 22+ cu
LUCA GABRIEL
multumesc doamne
anaemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
ti-am trimis PM cu user si parola , intri pe google si undeva in dreapta scrie "conectat-va" dai acolo te conectezi cu userul si parola pe care le ai pe PM si dupa ce te-ai conectat dai "setari cont google" si de acolo intri pe picasa sau pe gmail. ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 23+DPN 04.07.2011 |
Teodora...ti-a raspuns Roxy

Aly, parca tu intrebai de arsuri? Eu am avut acum vreo 2 sapt, mi-au trecut si acum vad ca au venit iar
. Eu luam Rennie pt astea, cu toate ca la mine nu prea au nici un efect 
Veronica...multumesc
M-ati facut si pe mine curioasa cu IR-urile astea si i-am luat si eu ca si Laura, analizele la puricat
Artera ombilicala IR=0.69
Artera uterina dr. = 0.61
Artera uterina stg. = 0.55
Se pare ca ma incadrez il limitele pe care le-a dat Veronica (parca).
Oricum o sa trebuiasca sa ma duc si la doctor sa vada rezultatele.
lissa multa sanatate

La toate burticile...ma bag la nani
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
22+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
lisssa_ana spune:
La multi ani tuturor femeilor!
La multi ani mama mea draga!
O zi minunata va doresc!
Mama de Ana si
22+