Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Nu iubita erau 4, am cumparat noi 2, mai sunt doua:)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

DEEA, eu am scris ieri aici ca puteati gasi Camilia pe okazii.

Intrebare: fetele care aveti patut pliant pt bebe, ati cumparat si saltea separat? In curand vom face si noi tranzitia de la cosulet la patut, dar ce vreau eu nu are dimensiuni standard 120x60 si nu prea gasesc salteluta.

EDIT: am verficatpe okazii, mai sunt 2 cutii disponibile, uitati-va si voi
_

Roxana

da pt etajul intermediar am luat salteluta de 5cm...iar cand o face mandra 5-6 luni sa coboare la "parter" am sa iau una inalta de 10-15 cm relaxa.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Foxy mie mi se face pielea de gaina cand ma gandesc k vine 8 martie. cred k o sa bocesc toata ziua
voi mai sunteti sensibile? plangeti din orice?
k eu nu ma pot stapani, plang din orice, ma trec fiorii, emotii. si asta de cand am nascut..initial am zis k e normal...na..sunt lauza..bla bla bla..dar totusi au trecut mai bine de 2luni si sunt la fel..uneori mi separe k sunt mai rau.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Catalina a dormit numai la ea in cos, suntem foarte multumiti de asta, chiar am luat-o la noi in pat de vreo 2 ori, asa de drag, dar nu a vrut sa doarma.
Eu vreau patut cu etaj intermediar, deci la inceput nu va fi prea jos, dar tot nu stiu cum sa fac cu salteaua...

_

Roxana

Mergi la inceput

Andri ma bucur..felicitari si la ca t mai multe ore de somn si de acu incolo

Mergi la inceput

foxy-le si a mea isi mesteca limba si-si "pipaie" gingiile...pediatra a spus ca e ok si ca prea sunt exagerata cu "probleme pe care doar mi le creez in minte stiind ca ar exista probabilitatea sa se intample"....

bebelu ma mir... fata sta toata ziua numai in cos si noaptea in patut. vezi cum faci... cu cat mai repede cu atat mai bine sa tranferi bb din pat in patut. majoritatea prietenilor au dormit cu copiii in pat pana la 6-8 ANI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Noi facem astazi 2 luni. Suntem mari si agitati si mancaciosi suntem in stare sa ii mancam si urechile la mami. Mai nou am descoperit ca avem manute si le mancam tot timpul chiar daca nu ne e foame.
Am inceput de 2 zile sa-i dau lp seara ca imi scade productia si nu vreau sa infometez copilul.

Tunde "LA MULTI ANI!!!"pt Mario. Si puiul meu se "cearta" cu tzatzele mai ales cand e pe terminate laptele sau daca nu mai are chef sa manance.Molfaie de vreo 2 ori si pe urma il da afara si nu mai vrea.

LA MULTI ANI!!!!tuturor puiutilor nadcuti azi, sa fiti mancaciosi, sanatosi si sa cresteti mari si voinici.

Sa avem o zi cat mai placuta.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Andri ma bucur..felicitari si la ca t mai multe ore de somn si de acu incolo

trabuie sa-mi fac rost de musafiri mai des... si daca nu-i gasesc am sa-i inchiriez.. ca tare bine a fost noaptea asta......

Mergi la inceput

loutzy la multi ani pt stefanel !!!!!

Mergi la inceput

Andri sper sa sa nu avem probl cand o vom muta in patut. la noi e si probl cu spatiul. trebuie sa vedem ce si cum mutam sa inrte patutu.

Laura sa-ti traiasca fecioru si la cat mai multe lunite inainte.

Mergi la inceput