Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Andri ma bucur..felicitari si la ca t mai multe ore de somn si de acu incolo

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

trabuie sa-mi fac rost de musafiri mai des... si daca nu-i gasesc am sa-i inchiriez.. ca tare bine a fost noaptea asta......

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

eu am inceput sa o obosesc bine cu muzica (dar nu clasica, vrea din astea gen populara, de petrecere)..cu jucarii care canta, danseaza, scot tot felu de sunete, dansam, vb la greu,dam din picioare..si vad k seara pica lata...macar doarme la cat ma freaca ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANDRI, iti imprumut eu cativa musafiri, ca eu nu stiu cum sa mai scap de ei

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

nu stii cum sa scapi? ieftin ! da-i incoa'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Multumim fetele.

Ralu si puiul meu e innebunit dupa muzica populara si de petrecere. Nush cui seamana ca mie nu-mi plac genurile astea.

Asa se mai agita in somn, incat am impresia ca sta sa se trezeasca,mai ales ca ziua doarme cam 30 min la 3-4 ore. In rest se uita pe pereti, papa, mai roade mainile din dotare sau da din picioare si din maini. E fascinat de de caruselul muzical. Cat timp se invarte sta f cuminte cum se opreste incepe sa maraie.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

sunshine rox felicitari pentru buburuza crestina!!

melanies, eu am papat Galactogilul ca pe bomboane in ultimele zile si deocamdata nu vad nicio imbunatatire. pompa am pus=o dar al focului daca vrea sa iasa mai mult de 10 ml. si saptamana trecuta scoteam cate 110 ml din fiecare san.

lucia, bebelu, relusha

mirela...uiiiiiii....avem gemenasi crestini! bravo!

foxyle, daca ai stii cat ma pot oftica...adica stii, ca ai trecut prin asta. cel mai rau ma omoara acuma replicile sotului ca eu sunt de vina ca nu fac ceva bine, ce anum, nu e in stare sa zica...imi vine sa ii dau cu o tigaie in cap...

loutzy, la multe lunite lui bebe!!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu si mie mi se pare ok cum sta, adica nu se sprijina in fund; in schimb mie in scoica mi se pare ca se sprijina fix in fund!!! Nu facem noi multe drumuri, doar baby spa+doctor, dar chiar nu-mi place.

Si fifi v-a auzit pe voi si mai nou isi baga mainile in gura, eu n-am avut nicio grija, nu de foame, ca abia pusese burticu la cale.

Roxx ca posesoare de pat pliant zic asa : - la inceput merge sa folosesti salteluta lui (ca un lemn imbracat e) apoi musai salteluta, noi am cumparat de cocos de aia, o folosim si acum, desi doarm ocazional in patut, mai mult lipita de ma-sa.

Ralu kara baga ceaiuri, galafor, galactogil si mai ales daca poti odihneste-te, si asta e o cauza; ai fost mai obosita zilele astea? Te pup!

La multe lunite bebe de Loutzy!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

voi folositi aparatul de aerosoli?
eu nu stiu cum sa o scap p buba de mucisori.in fiecare dimineata horcaie de imi vine sa mor. si bag batista in functiune. la inceput statea fara probl,acu...ma impinge cu manutele, piciorusele, se trage si nu ii mai place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

voi folositi aparatul de aerosoli?
eu nu stiu cum sa o scap p buba de mucisori.in fiecare dimineata horcaie de imi vine sa mor. si bag batista in functiune. la inceput statea fara probl,acu...ma impinge cu manutele, piciorusele, se trage si nu ii mai place.

Naty a fost racita si ea? ca nu mai tin minte.
Stef cand a fost racit, dupa ce a scapat de mucisori a mai horcait dimineta pe la 4-5 vreo sapt. Degeaba il aspiram ca nu iesea nimic din nasucul lui.
Eu una nu am folosit aparat de aerosoli ca nu am cumparat, dar maai pun cate un vas cu apa si sare pe calorifer.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mai fetele am si eu o intrebare: buricelul de la bb al vostru e asa..un pic mai ridicat? ca am intels ca acolo sade un muschi inelar si pana se fortifica ala ...mai dureaza. dr.pediatra ne-a pus un leucoplast antialergen akolo si sa o tin asa pana intra buricelul la loc.. si sta akolo.. si evident sa o las cat mai putin sa se screama si sa planga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

lorich, de asta nu inteleg nici eu brusc schimbarea asta: am mancat la fel, am baut la fel, sunt odihnita, nu m-am suparat/stresat cu nimic..iar acuma nu fac altceva decat ma stresez...si stiu ca nu e bine si stiu ca nu trebuie ca ii transmit starea mea si...uite asa am intrat intr-un cerc vicios....astept sa vad ce se intampla in saptamana asta care vine, poate se imbunatateste ceva, cumva...ca daca nu...nu stiu pe cine sa o folosesc pe post de paratraznet pentru nervii pe care ii am pe mine...pacat ca nu am cum sa ma cert cu mine, ca mi-as face un scandal...numai asa, sa ma descarc!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput