Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Shines spune:
Ma bag la gatit.musaca de cartofi, nu am facut niciodata dar m-a omorat omul asta cu poftele..am gasit mai multe retete..acu sa vad ce iese.
urmatoarea reteta..tortilla espanada..de la Carmen se trage pofta asta
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
alinushali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
si Ana s-a nascut cu t-v, dar ne-a zis masaj si cica deja e mai bine. edit:Shine senzationale rochiile de pe site Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
se pare k la noi a fost putin mai grav, asta cu ghipsul fiind varianta 2.
varianta 1- masaj ...s-a mai indreptat, dar nu cum se astepta
varianta 2- ghetuta ghipsata
varianta 3- chirurgical
a 3 este exclusa
Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)
gabivalceanu spune:
TUNDE, n-o lasa nemincata mai mult de 4 ore... trezeste-o imsistent si pune-o la tzitzi. Cit ia, tot e bine. Ia-i febra (dar s-o lasi in body doar, ca altfel poate sa-ti iasa ca are si de fapt ea sa fie doar incalzita), urmareste-o, observi vreo diferenta? Poate doar are o miniindigestie si papa mai putin... Nu te panica, si Ioana mea a facut asa cind era mica si fata sora-mii... Eu n-am dus-o la doctor, sora-mea a dus-o: i-au facut analize la singe, eco.. si au trimis-o acasa ca n-are nimic. Urmareste-o si vezi ce si cum. Dar nu te speria, mami, tu stii, copiii fac figuri... Eu sunt sigura ca totul e ok, poate ai mai mult lapte si curge mult, nu stii. Las-o. Si nu mai plinge! Nu ajuta cu absolut nimic.
ZIKI, ce ma bucur ca vii la Pitesti!!! Ho, ho, ce-o sa ma distrez cu tine!
Revin,
Gabi, Ioana si Ilinca
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu TUNDE, n-o lasa nemincata mai mult de 4 ore... trezeste-o imsistent si pune-o la tzitzi. Cit ia, tot e bine. Ia-i febra (dar s-o lasi in body doar, ca altfel poate sa-ti iasa ca are si de fapt ea sa fie doar incalzita), urmareste-o, observi vreo diferenta? Poate doar are o miniindigestie si papa mai putin... Nu te panica, si Ioana mea a facut asa cind era mica si fata sora-mii... Eu n-am dus-o la doctor, sora-mea a dus-o: i-au facut analize la singe, eco.. si au trimis-o acasa ca n-are nimic. Urmareste-o si vezi ce si cum. Dar nu te speria, mami, tu stii, copiii fac figuri... Eu sunt sigura ca totul e ok, poate ai mai mult lapte si curge mult, nu stii. Las-o. Si nu mai plinge! Nu ajuta cu absolut nimic. |
doarme dus...non-stop.nici ceai n-am putut sa-i dau...a tras din tzitzi de 3 ori si gata...
ii fac baie pe la 9..poate ii sare somnul
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
roxx26 spune:
M-am intors de la shopping..dezastru total. Nu am cumparat nimic si mi-ai venit nervii pe cele cateva rochii probate ca nu mai am aceleasi masuri ca inainte si nu-mi place nimic cum arata pe mine
Am ramas cu 5 kg dar parca sunt 100...
M-am intors la timp, buburuza devorase tot lapticul pe care i-l lasasem. O sa mai incerc pe la Unirii...m-am deprimat.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
de_ea spune:
Buna fetelor...
Pot sa zic ca mi-am incarcat astazi bateriile...am iesit 2 ore in oras la cumparaturi(mare lucru nu am cumparat dar asta nu mai conteaza) si a fost asa bineee...
Am si eu o bebita foarte agitata,de dimineata de la 9:30 nu doarme...e normal la un bebe de aproape 3 sapt?
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
missmj spune:
ce fac mamicile ? eu acum am ajuns acasa de la mami...a fost frumos, toti fratii, nepotii...ca pe vremuri
tunde fata draga imi pare rau ca esti supi , nu mai plange, sunt sigura ca fifi e bine, dar ce sa-i faci te ingrijorezi, e normal.cel mai bine, ca sa te linistesti , vb cu un dr.
Al meu de 3 zile ii tot vine inapoi lichid si cu laptic branzit printre ...si se stramba...si miroase a acru...vad ca e una din simptome ! si trage basini care miros urat...a facut si un mare cacaloi de a iesit din pampers, mirosea destul de urat, dar avea aceeasi culoare ca intotdeauna,mustar. oare sa fie de la cimbru ?am facut un ostropel de pui si i-am pus cam multicel cimbru, si cand citesc pe net...cica e interzis in sarcina si alaptare nu am mai mancat, dar toate astea se intampla de cand am mancat acum 3 zile...
simo eu nu am apucat sa fac nici acum tortilla aia ... sa vedem cum iti iese tie . oltenii astia sunt culmea...au niste idei de mancaruri, iti fac pofta instantaneu, si nu se lasa pana nu le faci
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
gabivalceanu spune:
TUNDE, fata mea a dormit nonstop 2 zile. Ii dadeam sa suga asa, in somn... O dezbracam si tot nu se trezea. Noroc ca pediatra ei e mai zen, si cind am sunat-o sa-i spun toate astea, mi-a zis: pai, inseamna ca-i e somn! Apoi mi-a zis sa-i dau tzitzi la fiecare 4 ore. Sunt sigura ca nici Fifi a ta n-are nimic, dar: esti atenta sa nu faca febra, sa nu fie palida, sa nu faca albastrui la gurita, sa ude 6 pampersi pe zi. Si, in general, sa nu apara vreo schimbare aparenta in afara de somn. Of, greu e cind apar grijile astea afurisite. Sa dea Doamne-Doamne sa fie doar un somnic mai somnic. Pup.
G
gabivalceanu spune:
ROXX... si eu tot asa... Am fost azi la mall si m-am infuriat si-am plecat cu o esarfa... dupa ce am probat spe mii de rochii si de bluze care-mi veneau oribil. Sa pling p-acolo de ciuda. Si am o foaaaameee, maninc o tava de placinta pe noapte, eu, EU, care in sarcina mincam o piersica toata ziua...
Of.
G
de_ea spune:
gabi-care e faza cu albastru la gurita?ca a mea cand plange am impresia ca se invineteste putin deasupra guritei.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011