Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 ANDRI, ai avut o zi aiurea rau azi... ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
chiar! ce zi e azi ?
![](bang.gif)
Mami de
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ocsanica80/ocsanica80.jpg)
ocsanica80 spune:
citat din mesajul lui andri31 tz tz tz tunde... sorry ![]() haide sa va zic ce se intampla si la mine de azi in timpul fiecarei mase bulina trage parturi la greu , la fiecare mica tuse(ca mananca precum o inecata) trage si o rafala de parturi/// bun..la sfarsit (dupa 15-20-30 min) cand termina masa e kkata toata.. minunat ... ne spalam , ne schimbam.. si cum dupa spalat si schimbat s-a format reflexul,... ghici ce ! vrea sa manance de ca si cum nu abia a terminat masa ![]() ![]() aaaa si bulina mea adoarme NUMAI in brate pana aterizeaza in patut ... deja sunt cocosata .. ![]() Mami de ![]() |
parca ai descrie fetita mea
![](icon_smile.gif)
bebelu si eu ma gandeam ca nu sta bine in leagan printesa mea dar am intrebat pediatra si a spus ca este ok si in leagan si in scoica cum sta;
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Roxana mami de
![](zana.gif)
maimutzica10 spune:
dau cate o felie, fetele, da' mica sa mai ajunga si pt maine (glumesc, ca sigur e gata azi la cat de bun e); e usor de facut, mai ales ca se lasa cate o ora la rece straturile (de-abia e timp de schimbat, alaptat si altele asemea), vi-l recomand din sufletul meu 'ciocolatos', reteta o gasiti aici
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
roxx26 spune:
MAIMUTICA, o singura intrebare am: ce e cu migdalele pudra ? Ai luat migdale si le-ai sfaramat sau cum?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Roxx'esti tare scumpa.Multumesc pt info...chiar am citit acea postare...e f adevarat..trebuie sa gasesc o solutie
la fel am observat si Eu ..daca o pot adormi si las macar 20 min..se trezeste fresh si suge normal...deci fata n-are rabdare,e obosita..poate si colici...si face tumbe
O sun pe ROXANA DUDUS,BA CHIAR II TRIMIT UN MAIL IN SEARA ASTA.
dupamasa i-am dat lapte cu lingurita..nu suzeta,nu bibe...nu vrea
pupici la fete si seara frumoasa
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
roxx26 spune:
TUNDE te rog mult sa ne tii la curent, sper sa primesti sfaturi bune. Tot respectul pt tine si rabdarea ta, esti o mama super!
RALUKARAAA...hai mami cu vesti bune!! Apropo, papa si cate un pumn de nuci, si astea ajuta la stimularea productiei de laptic!
Imi pare rau ca nu mai intra INAIOANA prea des, ea avea multe sfaturi bune de dat cu privire la alaptare...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Buna seara!
Ne-am adunat si noi de pe drumuri, nu stiu cine se plangea de musafiri, uite noi am gasit antidotul-plecam noi in vizite Glumes, am fost sa duc ceva unei colege de sv, ca sa duca maine la resurse umane, mai, in afara d eprimul, astia de la dr. de fam mi-au gresit toate certificatele, toate au insemnat drum la birou sa le iau, dus la dr. fam sa corecteze, dus ianpoi la birou; in fine...
Ce vreme afara!!!!
Am impletit o placinta de branza si astept pe langa cuptor.
Eu nu cred ca e vb de lapte nesatios la Tunde, trebuie sa fie alta explicatie.
va pup, o seara minunata!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Lili_g spune:
ai facut bine, la asta ma mai gandisem si eu, cand e adormita sa-i dai cu lingurita, da' cu rabdare multa sa nu se inece. am experimentat si eu asta cu lingurita, la mine a mers.
dar daca-i dai titi adormita nu vrea? Draga de tine probabil ca ai incercat deja. Te pup, Doamne Doamne sa-ti dea multa rabdare, o sa treaca repede faza asta.
citat din mesajul lui florintunde Roxx' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la fel am observat si Eu ..daca o pot adormi si las macar 20 min..se trezeste fresh si suge normal...deci fata n-are rabdare,e obosita..poate si colici...si face tumbe ![]() O sun pe ROXANA DUDUS,BA CHIAR II TRIMIT UN MAIL IN SEARA ASTA. ![]() dupamasa i-am dat lapte cu lingurita ![]() ![]() pupici la fete si seara frumoasa ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 ![]() ![]() |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
uffffffff......
imi vine sa imi dau demisia...
pana acuma am reusit sa "produc" o data 90 de ml cu muls din ambii sani, care a durat o ora si a durut infiorataor...plus inca 50 de ml supti.
Copilul din dotare a mai bagat inca 140 de ml de Lp intre timp, urland ca din gura de sarpe...
si acuma evident ca a vrut din nou mancare...
se pare ca zilele astea oricat de mult as vrea nu am cum sa scap de completare cu LP sau sa alternez o masa LM, o masa LP.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
vrea tzatza..asa ma cauta la fata cand o tin in brate..deja cand o pun in pat pe perna sa-i dau san- urla!
Am sa-i dau iarasi cu linguritza..da si 10 ml papa in 10 min..ca are numai 3 sapt si un pic..sper sa manance la noapte..
Lili_g 'trage din tzitzi prin somn pana ii chioraie burta ..dupa aceea urla ca din gura de sarpe
prea tare imi vine laptele..si deja Ea stie ce o asteapta
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!