Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Pe Amazon.co.uk nu am gasit decat Cocyntal de colici, dar e 14 lire + transport. Camilia nu au. Eu am cautat aici pentru ca am mai comandat de la ei si stiu ca sunt super ok si respecta termenele de livrare. Pe Amazon.com le au pe amandoua dar nu am reusit sa vad nIci termenul de livrare nici pretul transportului. E adevarat ca nu m-am uitat f atent pt sunt cu piticul in brate si stau pe net de pe tel.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Carmen nici noi nu am iesit azi afara desi ieri ne facusem planuri mari. ieri a dormit asa bine dupa plimbare.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADALINA, cine e mai sitilistul ala faimos? Sa stim si noi,...

RALUKARA, TUNDE, faceti o incercare dragelor si stati de vorba cu Roxana Dudus, consilier in alaptare - e o tipa super si foarte priceputa. Eu zic ca va poate da niste sfaturi utile - laptematern@yahoo.com, nr. de telefon 0722509939.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare,

multumesc pt multitudinea de pareri ref la scutecele!
tunde si ralu_kara un pt muuult laptic si bebeluse mancacioase!

executat tortul ciocolatos la care am timp de vreo 4 zile, a iesit fooooarte bun; bunica-mea mi-a facut si ea complimente ref la tort si m-a intrebat cand incep sa fac si papa (fac doar praji). las ca ne ajunge pe noi diversificarea!

noi am iesit un pic si azi afara (inca era soare), dar in planset am plecat de acasa, tot la fel ne-am si intors , nush de ce.....
tot asa raportez si io nani-ul, cu foieli, icneli, partzuri care amelioreaza temporar situatia

felicitari pt micutii botezati, vad ca unele dintre voi cautati rochii de botez (succes !!), taaare mi-ar placea si mie sa merg pe indelete intr-un magazin..

facem si noi echo de sold vineri, voiam sa va intreb dc voi ati facut (sau daca este bine de facut) si echo transfontanelara?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Pe Amazon.co.uk nu am gasit decat Cocyntal de colici, dar e 14 lire + transport. Camilia nu au. Eu am cautat aici pentru ca am mai comandat de la ei si stiu ca sunt super ok si respecta termenele de livrare. Pe Amazon.com le au pe amandoua dar nu am reusit sa vad nIci termenul de livrare nici pretul transportului. E adevarat ca nu m-am uitat f atent pt sunt cu piticul in brate si stau pe net de pe tel.

Eu am cautat doar pe Amazon.com,nici nu stiam ca mai exista altele dar nu ma pricep ca nu am dat niciodata comanda

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

TUNDE, uite aici tot pentru tine, mi se pare o experienta similara: http://cei3ciobanei.blogspot.com/2011/01/alaptati-alaptati-alaptati.html

MAIMUTICA, noi am facut si transfrontanelara, ni s-a recomandat si din maternitate, si de catre actuala pediatra. Felicitari pt tort!Paseaza si la noi o feliuta!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

tz tz tz tunde... sorry

haide sa va zic ce se intampla si la mine de azi
in timpul fiecarei mase bulina trage parturi la greu , la fiecare mica tuse(ca mananca precum o inecata) trage si o rafala de parturi/// bun..la sfarsit (dupa 15-20-30 min) cand termina masa e kkata toata.. minunat ... ne spalam , ne schimbam.. si cum dupa spalat si schimbat s-a format reflexul,... ghici ce ! vrea sa manance de ca si cum nu abia a terminat masa...ma dispera! iar fac bibe iara papa....mai este careva in cazul meu ? incerc sa-i dau a II-ua oara ceai , suzi... nimik. lapte sa bage altfel totul e degeaba !

aaaa si bulina mea adoarme NUMAI in brate pana aterizeaza in patut ... deja sunt cocosata ..

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

aditza acum am vazut ca ai revenit si tu...bine ca ati ajuns la voi acasa, intr-adevar nu mai ai ajutor, dar sunteti doar voi. tot asa smecheras e mihai ?
maimutico baga si aici o felie de tort
madalina nu cred ca ai ce sa-i faci parului...nici macar cel mai tare stilist.sarcina si alaptarea sunt de vina...o sa ne revenim noi !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

ANDRI, ai avut o zi aiurea rau azi...
Din pacate nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau, n-am patit asa ceva pana acum..daca o plimbi un pic, ii canti, o tii lipita de tine, nu baga un nani scurt? Ca nu e in regula nici sa pape asa ca apucata o zi intreaga, ma gandesc ca isi da peste cap stomacelul ala mic...

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

TUNDE, uite aici tot pentru tine, mi se pare o experienta similara: http://cei3ciobanei.blogspot.com/2011/01/alaptati-alaptati-alaptati.html

Roxana

roxx... frumos..... asa da mama !
eu nu ma vad asa .. mi-as dori sa fiu si sa ma vad asa ....mi-am dorit bebe dar nu ma cred in stare de asa ceva .... dovada....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput