Flut(173)-Hai salo,Deea,Danielle!Bv,Shihana,DanaMi

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mi-am adus aminte de mucenici nu mai am rabadre pana miercuri , cred ca ii fac maine are ceva daca ii fac mai devreme??

cami, e pacat daca fac si mananc maine mucenici ?

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Buna seara dragi mamici!

Scuzati ca dau buzna la voi, dar am intrat sa va anunt aparitia unui "ghiocel" mic si scumpic de DanaMI. Va fac un copy/paste din mesajul scris de sora Danei la odiseea noastra!

aseara la 23:45 a venit pe lume al meu nepotel Radu Andrei avand 2980 gr si 50 cm cu scor apgar 9, a avut circulara simpla de cordon si e putin vinetiu din cauza asta, acum am vorbit cu Dana si imi spunea ca a papat titi foarte bine si ii trece culoarea vinetie .

Va doresc tuturor sarcini usoare , nasteri perfecte si bebelusi sanatosi!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

stumph, nu cred ca are nimic daca mananci si maine, dar musai sa faci pe 9.

am mai pus si eu niste pozici cu fata. Evident ca nu am apucat sa fac azi, dar daca nu punem poze noi se supara Ally pe mine, asa ca am ami cautat in cele facute sapt trecuta si am mai pus cateva.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Buna seara dragi mamici!

Scuzati ca dau buzna la voi, dar am intrat sa va anunta aparitia unui "ghiocel" mic si scumpic de DanaMI. Va fac un copy/paste din mesajul scris de sora Danei la odiseea noastra!

aseara la 23:45 a venit pe lume al meu nepotel Radu Andrei avand 2980 gr si 50 cm cu scor apgar 9, a avut circulara simpla de cordon si e putin vinetiu din cauza asta, acum am vorbit cu Dana si imi spunea ca a papat titi foarte bine si ii trece culoarea vinetie .

Va doresc tuturor sarcini usoare , nasteri perfecte si bebelusi sanatosi!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Multumim ana!

Felicitari Danami!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna,fetelor. eu azi am fost mai inactiva la voi,pe aici.am inceput ziua ca de obicei- cu greturi,urmate de varsaturi- zice sotul ce-ti mai pui nesquiq in lapte,pune niste lamaieapoi la pranz bocete..si in final- la 15 m-am descarcat, si i-am zis tot ce aveam pe suflet, inclusiv ca treb sa ma scoata nitel din casa, ca eu o iau razna pana miercuri.a dormit o ora, si apoi m-a dus pana in cora, el la cumparuri de casa,eu la bebici- am luat sterilizator de la primii pasi,termometru digital rectal, inca un prosop baie cu colt,si 2 body-uri mov inchis- singurele lucruri identice din toata garderoba lor - de gemeni
- apoi am fost pe la o verisoara, ei au jucat carti, si am vb si eu nitel cu o matusa, despre off-urile mele..singura pesoana inafara voastra care m-a ascultat in sarcina asta.a fost tare bine..
-pe la 21 i-am dat un sms deei,de incurajare- dar as fi vrut sa o sun,mi-a fost frica ca a adormit si sa nu o trezsec eu. cand acum ce vad- la 23 si ceva, era la netnici nu vreau sa-mi inchipui cum voi fi eu cu o seara inainte

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, am fost pe faza si am vazut pozicile!!! Sunt minunati ai tai copilasi...sunt indragostita la maxim de ei.
Hai mai fa zilele astea poze...!!!

Yoni, maricica burtica!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Felicitari DanaMi!!!!

Viss, ce putin mai ai si tu !

Mergi la inceput

Hai DEEA !!!

HAI DANIELLE!!!

HAI SALO_SAMA !!!

Mergi la inceput

Ma bag la dus si apoi in pat
pupici

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Somn usor Madutzule!!!

Multumesc pt poze!!!

Mergi la inceput