Flut(173)-Hai salo,Deea,Danielle!Bv,Shihana,DanaMi
Raspunsuri - Pagina 18
ioanna16 spune:
dupa cum se vede simo a plecat...
asa ca...
HAI SIMONA! HAI PETRA!
32 +
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
madutza_bra spune:
Pupici fetele!
Am intrat azi de dimineata putin si am citit dar nu am mai apucat sa raspund. Am vazut doar sa salo_sama a luat nr meu de tel, si toata ziua am stat cu ochii pe tel, am fost si la mama si l-am pus pe sot sa-si ia laptopul de serv cu net ca sa va pot anunta , dar vad ca inca nu a nascut.
Ma bag sa citesc si revin
Multumesc pentru safaturi legare de incidentul cu Cristi. acum imi e frica si sa ma duc sa-mi iau un pahar cu apa...de buda nici nu mai zic...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ioanna16 spune:
fetele eu ma duc sa ma asez la un film...
noapte buna si sper de dimineata sa vedem vesti bune despre simo.
va pup pe toate!
32 +
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ailed_dota spune:
hai danielle![bate toba][red] hai Deea[red]
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa
AMR maxim 7 zile
69/11
ailed_dota spune:
hai simona!hai petra scoate nasucul afara!
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa
AMR maxim 7 zile
69/11
madutza_bra spune:
cami, ce sa-i mai zicem lui Cristi. Pe mument nu i-am zis absolut nimic pt ca nu puteam sa scot nici un sunet, apoi am controlat fata sa vad ca e ok si l-am luat sa vorbim. I-am explicat ca si el e mic nu poate sa o ia in brate pe surioara lui, ca numai mami si tati o iau in brate si daca vrea ceva sa ne cheme pe noi. nu imi dau seama de ce a luat-o ... de fiecare data cand fata plangea, se trezea, se culca facea kk...etc ma tragea de mana sa-mi arate ce face fata. Ma pune tot timpul sa-i schimb pampersul, sa-i dau sa manance, imi aduce pampersi curati, servetele umede, imi intinde scutecul de finet pe pat ca sa o pun pe fata, apoi le strange pe toate, e ff inimos si probabil din cauza asta a prins si asa mult curaj.
felicitari shihana !!!
felicitas ce frumos ai povestit tu acolo. Ce cumintica Miriam si draguta ca a iesit usor si nu te-a taiat
strumph, cat am ras la povestirea cu sarmalele: carne de vita macinata ..tocata cred ca vroiai sa spui
pisuc, eu am luat de la Fisher Price niste zdranganele care cica sunt de la 0+ luni. Legat de cardul de reducere CBC, noua nu ne-au dat nici un card, dar o sa sune sotul sa intrebe.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
Hai Deea !!!
Hai Danielle !!!
Hai salo_sama !!!
Povestea nasterii
Poze
Deea99 spune:
Ailed
am intrat sa vad daca micutza Perta a iesit in lume....se pare ca acum o face
eu sunt incordata ca un arc...de la 9.30 am zis ca ma pun in pat si tot nu pot....mi-am facut poze
caut prin genti
uff ...sper sa treaca noaptea asta repede ....am zis ca pun ceasul la 4.30 sa sune
manechiura si pedichiura imi sunt compromise...nu m-am putu concentra de loc si de la fiecare deget mi-a curs sange
nu imi e frica de operatie in sine
in schimb ma incearca mii de sentimente
uff am si plans ca pe stefy pana acum nu am lasat-o niciodata singura
ma gandesc cum o sa fie dupa cu 2 fete cucuiete....ma obisnuisem si imi facusem mii de planuri ca vom fi noi 2 toata viatza
mai bine mabag in pat...sting lumina si calcyuliciul si poate adorm ...iar de maine vad eu cum mi see va schimba viata...ce atatea ganduri
ps...la nume ne-am hotarat ANNA-THEODORA
si mai am unul pe lista..insa nu prea e sotul de acord...acum s-o vedem si la mocutza..insa asta e 99,7% adjudecat de toti 3
pupicei si sa citesc numai de bine despre voi cand ma intorc
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red]
strumphitza spune:
madutza, da , la mine carnea de vita e macinata , adica tocata sau cum vrei tu sa o numesti asa o cumpar de la magazin, deja tocata , nu o fac eu acasa
ma gandeam ca ai ras tare la faza cu varza pentru sarmale si ce mi-a adus Nick prima data de la aprozar
eu am intrat sa vad daca a nascut Salo_sama, dar vad ca nici o veste inca , poate imi da sms mai tarziu cu vesti oricum ea naste noaptea asta , ca la cate contractii a avut si scurgeri nu se poate sa nu vina Petra
mai stau si eu pe aici , mai trag un ochi la tv ca ma uit la un documentar si mai dau cate un refresh la forum
_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole
AMR 3 saptamani
madutza_bra spune:
deaa, ma gandesc la tine, sa fie bine maine si sa ne anunti cat de repede poti.
pupici multi si apasati
Povestea nasterii
Poze