Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata mamici

noi ne jucam pe jos, avem covorul plin de cuburi si jucarii

LA MULTI ANI CU SANATATE DELFINASILOR SCUMPEI MATEO SI CARLA
LA MULTI ANI FRUMUSETE DE ARIANA

CRIS, TINA, AVETI MARE GRIJA CU FUMATUL. NU ESTE ASA DE NOCIV FUMUL PENTRU VOI, CUM E PENTRU BEBEI. SI CHIAR DACA NU FUMATI DE FATA CU EI, E CEEA CE SE NUMESTE FUMATUL LA MANA A TREIA, CEEA CE E PERICULOS PENTR COPII. TOXINELE ACUMULATE PRIN FUMAT SE ELIMINA PRIN PIELE SI HAINE. EU AM VORBIT DESPRE ASTA SI CU PEDIATRA, PENTRU CA INCERCAM SA MA HOTARAASC LA O BONA TINERICA, FOARTE OK, DOAR CU FUMATOARE. ZICEA CA NU FUMEAZA DECAT ACASA, DAR AM CITIT PE NET, AM VORBIT CU PEDIATRA SI AM ZIS PAS. VA ROG EU GANDITI-VA BINE INAINTE DE A PUNE TIGARA IN GURA, E VORBA DE SANATATEA COPIILOR VOSTRI. POT FACE BOLI (ASTM ETC.) NU VA SUPARATI PE MINE CA VA ZIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Carla si Mateo

Ariana

Noi am avut o noapte bunicica doar cu cateva foieli...am observat ca si Antonia a devenit o alintata...nu prea mai sta singura si vrea mai tot timpul in brate...a si daca cumva o cert imediat incepe sa planga si cu greu o potolesc

Cris si pe mine ma deprima rau vremea asta

Am pus si eu cateva poze noi ca ramasesem restanta la cap asta

https://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Martie2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

la noi a fost ceva mai bine, adica nu ne-am mai trezit in urlete, ci doar in maraieli, de vreo 3 ori. si s-a linistit usor cu mangaieri si pupaturi, si cu o sticluta de lp, asa ca per total/noapte am ajuns la 500 ml lapte . am incercat cu ceai dar nu merge... acum ca avem si noi 2 dintisori (bine, unul a iesit cu totul si celalalt a mijit abia ieri) parca lucrurile incep sa se reaseze. aste, desigur, pana la urmatorul "atac" . dar eu tot obosita is, ca am dormit putin, am stat pana la 3 cu prietenii si la 8 Isa mi-a dat desteptarea de tot. are 2 ore de cand se joaca in patutul ei cuminte, i-am dat si suzetele de cand era micuta (da´, ca acuma-i tare mare!!) si pe care nu le-a bagat in gura niciodata, acum se distreaza cu amandoua ca le tine in cate-o mana si le roade pe rand, ca pe mine continua sa nu ma lase cu degetul in gurita ei. asa la intamplare am dat ieri de coltisorul nº 2

cristina, te-am visat azi-noapte. imi placea parul tau (si in realitate imi place) si-i explicam coafezei ca asa cret si lung il vreau si eu . asta poate ca eram in dubii daca intai il vopsesc si apoi il incretesc, sau invers... ca parca era o ordine si la asta

ref la fumat, m-a intrebat din start pediatra daca fumam eu, sotul sau apropiatii nostri. si mi-a spus sa evit cel putin pana la un an sa stau cu Isa intr-o incapere in care s-a fumat, chiar daca am aerisit! eu nu am fumat niciodata (nici macar o tigara de curiozitate), dar sotul are vreo 20-22 de ani de fumat, nu e chiar asa usor sa se lase; si nici nu vrea, dar le-a redus mult de tot. eu clar nu am cum sa evit contactul cu persoanele fumatoare, sunt nasii, prietenii, parintii mei... toti fumeaza!! doar eu si nasa strambam din nas...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza!!!
multumim pt comentarii la pozele cu Tudorel. Ati vazut ce par mare are??? Imi ajunge sa-i fac 3 codite. Dar sa stiti ca in spate nu are atat de mult, e mai scurt.
La multe lunite Carla, Mateo si Ariana sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi.
Am vazut-o si pe Antonia cea scumpa cum sta ea in picioruse.
Fetelor ma lasa productia, vroiam sa va intreb daca noaptea stati sa fierbeti apa pt Lp sau o pastrati la temp camerei si o preparati pe loc????? As vrea sa-i dau Lp si noaptea ca nu mai am cat sa-l satur, dar nu stiu cum sa procedez.
Va doresc o duminica cat mai relaxanta si placuta

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Carla si Mateo

Ariana

LML si din partea noastra

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
Cred ca Roxana spunea noaptea e de cosmar, mi-e de zi mi-e groaza. Nu stiu ce e in caputul ala lui mic, dar am parte doar de tipete, maraieli...sta cuminte doar cand face vreo prostioara, de genul tras de covor pana il misca de la loc, ros cabluri, etc. De jucarii se plictiseste extraordinar de repede.
Giorgia, Coteasca, vazut minunile.
Si la noi ninge, pe cand credeam ca vine primavara...
Racusor, stiu si eu ca tigarile sunt daunatoare si cred ca stie toata lumea. Dar totusi, sti cum se zice...sunt oameni care traiesc 90 de ani si fumeaza si beau si altii care mor de tineri de cancer desi nu au pus tigara in viata lor in gura.
Eu am fumat inainte, acum nu consider ca fumez, desi si eu mai trag cate o tigara, cam 4, 5 pe luna. Dar sotul meu fumeaza si alte persoane din jurul lui Raul fumeaza. Nu pot sa ii oblig pe toti sa nu fumeze. II pun sa se spele pe maini si am intotdeauna bomboane mentolate in camera si guma.
Uneori, cand simti ca nu mai poti, chiar te poate linisti o tigara si sunt convinsa ca toate mamicile care fumeaza au un sentiment de vina, dar pe de alta parte la atatea am renuntat de cand avem copilul, ca iti zici ca macar o placere sa ti-o faci...
Eu nu am judecat niciodata o femeie, ca era insarcinata, sau mamica daca fuma. Stiu copii care au fost feriti tot timpul de toate si sunt bolnaviciosi si alti langa care s-a fumat, erau imbracati cu ce le pica la mana si erau sanatosi tun...
Si acum sarbatoritii :
La multi ani Mateo, Carla si Ariana!!!
Si bineinteles !!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, . Eu cu fumatul is cam la o tigara pe saptamana... ca nu imi cumpar tigari si atunci nu am ce fuma. Si la noi sotul e fumator inrait!!! dar in casa nu se fumeaza deloc, nici nu as suporta mirosul imbacsit in toate. el fumeaza la birou, iar seara afara langa geamul de la bucatarie.

Rodi, is curioasa cum o sa fii cu parul cret!

Giorgia, ce scumpa e gogosica ta!!! o frumusete!

Coteasca, eu apa nu o fierb deloc pt Lp. o incalzesc putin doar in momentul in care ii fac Lp-ul si doar cat sa o poata bea pe loc (adica nu incalzesc mai tare si apoi racesc). Dar asta depinde si de LP. La unele soiuri de LP cere ca apa sa fie incalzita ba la 70grade, ba la 50 , si apoi racita.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

ce liniste e pe aici... al meu copil a dormit iar 40 de min, atat. i-am dat papa, cu ceva figuri, normal... am bagat si o lingura mare de iaurt pe la jumatatea borcanului, si asa am reusit de a mancat vreo 140 total. acum e afara cu soacra. La noi vin niste fini, asa ca am bagat rapid in cuptor o praji cu visine. cu muuuulte visine inauntru, in aluat, plus deasupra, cateva... cred ca denumirea corecta a prajiturii ar trebui sa fie "visine cu prajitura"

Sa aveti duminica faina, fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
nu eu am spus David nu a luat antibiotic deloc...nu stiu nimic de bandijonari...antonia cand a luat antibiotic ii dadeam probiotic...cum mai e Bea?...insanatosire grabnica

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Foarte bine. Sa dea Dnul nici sa nu luati prea curand. Am incurcat borcanele, pe tine voiam sa te intreb de hidrasec (aici sigur nu incurc), daca e si pt hidratare sau doar antidiareic

Bea e mai bine, ieri nu a mai vomat decat o data cand i-am dat smecta. Inca ne luptam cu mucisorii ca nu vor sa iasa pe nas sub nicio forma asa ca folosim batista BB la maxim si simt ca-i trag tocmai din stomac. In rest... injectii, siropele, picaturi cat cuprinde (la amandoua), sunt , trebuie sa ma uit de 2-3 ori inainte sa dau ceva cuiva, mi-e sa nu le incurc siropurile sau dozajele. Acum ne chinuim sa o hidratam, face 2-3 pisu pe zi, nici apa nu o mai vrea dar noi insistam

Sorina, la Bea a dat antibiotic (chiar doua, unul injectabil si altul oral) pentru ca e prematur iar cel mai vulnerabil e plamanul, poate trece rapid de la o forma usoara la una severa asa ca nu se risca nimeni. Oricum, Iasiul e pe alta lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna fetelor!
Multumesc crispro pt. cont si detalii, am reusit sa intru, cum am putin timp o sa ma uit pe poze si pun si eu cateva.
Corina eu fierb apa pt. LP de 2 ori pe zi si o las in ibricut sa se raceasca. Uneori cand ma grabesc ii dau si nefiarta(plata binenteles) ca am vazut ca unele fete nu o fierb si e ok si asa.

Mergi la inceput