Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Rubia episodul 16 pe care l-a pus deja Alice e ultimul disponibil momentan ...urmatorul dupa 24.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neatza fetelor!

Otilica mea se ridica singura in fundulet, iar ieri stand cu Bianca in pat si ea in patut s-a gandit sa vada ce facem noi acolo si s-a ridicat in genunchi tinandu-se de marginea patului. De altfel si Bianca s-a ridicat in picioare in patut cand avea 7 luni jumate', deeeci nu mai e mult pana atunci. In rest toata ziua incearca sa mearga in patru labe dar nu prea ii iese, mai mult sare ca o broasca.
De mancat mananca bine. dimineata pe la 9 papa fructe cu sau fara branzica, la 12 papa piure legume cu carnita, out bag azi sau maine - am facut rost de un out proaspat de la gainuta de casa; iar seara la 18-19 ii dau cereale simple sau cu mar /banana. dar este cam constipata asa ca nu ii dau chiar in fiecare zi. i-am luat cerelae de la nestle cu ovaz si prune dar am vazut ca sunt de la 8 luni. voi a-ti dat la bebei?

referitor la Prevenar doctorita mi-a spus la fetita cea mare sa il fac atunci cand intra in colectivitate (gradinita). am sa il fac la vara caci din toamna la gradi si s-ar putea sa ma intorc la servici caci ma tot intreaba seful....

am vazut ca va place Grey's Anatomy - este unul din preferatele mele, pe langa Ezel.
O zi buna tuturor!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Poze

bebe grabit - 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, iti recomand si tie crema exomega de la a-derma. Mara dupa 2 zile, nu mai are nimic pe fata. si la fel avea pielea uscata, cojite, si se inrosea cand ieseam afara..

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

tina, nasa lu fimea a fumat si in sarcina si cat a alaptat. nu mult, dar a fumat, pt ca atunci cand a incercat sa se lase a inceput sa tuseasca f tare. ginecologul i'a zis ca o face pe raspunderea ei, el o sa se faca,, ca nu stie :)) n'au fetele nimic, sunt sanatoase si normale

mara

Mergi la inceput

rubia, am vazut ca au pus iar grey's anatomy pe vplay. daca ti'e mai usor de pe mail, eu il pun in continuare. sincera sa fiu nu stiam ca au luat o pauza, n'am avut timp zilele astea sa ma uit la filme

mara

Mergi la inceput

neatza am uitat sa va dau

noi inca suntem la cta. mai stam si azi plecam maine dup'amiaza. zilele astea am fost in vizite
n'avem evenimente importante. am in schimb niste filmulete. cu Mara cand molfaie un fir de ceapa verde :))) le pun cand ajung acasa.
ah si ieri, cand am fost la nasi, am pus'o pe pat si a inceput sa se rostogleasca de pe spate pe burta, apoi pe spate, iar pe burta :)))
da cursiv asa. pana ajungea in margine unde o pazeam eu sa nu cada.

cristina, of, nu stiu ce sa zic cu vladi, poate e de la dinti. sau e Mara prea cuminte, habar n'am. ea de la 2 luni doarme noaptea bine, iar acum a inceput sa doarma si ziua cate o ora jumate 2. dar singura si'a facut programul. eu nu ma chinui sa o culc decat daca e foarte obosita. nu imi mai rup spatele si nervii cu somnu

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna dimineata fetelor.

Incercam sa ne adunam si noi dupa o noapte tare, tare agitata. Constat cu bucurie ca in timpul zilei este cumintel (mai ales daca este plimbat) insa noaptea este de cosmar...

Mai vreau sa si eu sa va intreb pe cele care ati cumparat deja, despre scaunelul auto. Noi suntem la capitolul achizitii. M-am lamurit cu caruciorul si acum as vrea sa stiu ce scaunel sa-i cumpar ptr ca in scoica de la chicco e destul de inghesuit.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

A, si inca ceva...de acum vom folosi scaunelul auto cu fata la directia de mers?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! iar ma doare capul.. tot asa o tin.. am dormit rau, ca de obicei, si afara n inge iar!!! ma deprima de tot!

Rubia, la noi a fost diferit cu dintii- spre ex, la cei de jos am constatat ca au iesit foarte rapid, la 2-3 zile de cand se vedea punctuletul alb (iesit poate e mult spus, adica au spart gingia). In schimb la cei de sus a durat si 2-3 sapt sa rupa gingia, desi se vedea alb... Cica imbatranesti...pai esti tinerica bine!!!

Tina, sper sa doarma mai bine dupa ce va fi mai activ. Si acum cat e treaz incerc sa il obosesc, sa ne jucam, sa dansam, mai pe jos, mai pe sus, mai pe la perdele, baie, etc. Dar al meu asa doarme de cand lumea!!! tot cate un pic.. ioi, imi amintesc ca era la scurt timp dupa ce nascusem, era mama aici si ieseam zilnic cu el la plimbare. si la fel facea, impingeam de carucior mini o ora, ca sa adoarma. si dupa o juma de ora era treaz!! si urla, de trebuia sa il iau in brate si mergeam acasa! poate asa ii e felul, eu stiu...

Scaun auto-am trecut de la scoica la un scaun, dar tot in pozitia cu spatele la sensul de mers il tin deocamdata (pana pe la un an, daca mai incape). E un scaun ieftin si nu mare branza...

Maine apare un nou episod din neveste disperate, abia astept!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Carla si Mateo!!! 8 luni! wow!!!

La multi ani Ariana de Busbster!

sa cresteti mari, cuminti si sanatosi!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput