Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Lauri_Ca, iti trimit pe Pm adresa si parola contului comun. Acolo gasesti detalii.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
cristina, in zilele in care ii pun galbenus in pireu mananca mai bine, cred ca ii place. bine, un galbenus intreg se simte la gust mai tare decat faramiturile de dinainte.
ma duc sa-i fac baie, ca deja maraie de somn...
cris, ia si tu o pilula de cap, ceva. vezi, daca uitai iar, ti-am amintit eu! asa e si mama, o doare ceva dau uita sa ia medicamente, de multe ori vb cu ea la tel si-i spun sa mearga in momentul ala sa ia, ca altfel iar uita
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Si Raul trece printr-o perioada de rasfat. Inca nu am mai trecut prin asa ceva. Nu mai miorlaie cand nu-i convine ceva, tipa de-a dreptul si se rostogoleste, daca cumva e in brate la mine se incordeaza si tipa. Are nervi de-a dreptul!!!. Dar macar noaptea nu avem treaba. Inca...
Matusa, iar e Ducu bolnavior? Doar ce ati scapat de bronsiolita. Ar tb sa-i dai ceva de imunitate. Eu inca nu i-am dat nimic, ma gandeam si eu la prevenar.
Denisa, distractie placuta!! Cum e operatia?
Mycya, of, of ce zile si nopti aveti!!! Hai ca mai aveti un pic si veniti acasa si te mai relaxezi si tu!!
Oana, cum a fost la Cluj?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Fetele, v-am mai intrebat, CE STITI DESPRE PREVENAR/SYNFLORIX? CAT COSTA, IN CATE DOZE SE FACE? ALTE DETALII... PLS! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
am intrebat pediatra si noi o sa facem intr-o singura doza la 2 ani, nu mai stiu de ce
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Neata fetelor Noi am avut o noapte cam grea...dupa ce scazuse febra pe la 1 mi se parea cam fierbinte si cand i/am luat temperatura iar 38.3...i/am mai dat o doza de panadol si apoi am stat la povesti pana la 2.30 cand a adormit in brate plangand....azi de dim am fost la doctor...RINOFARINGITA ACUTA...a zis sa continuam cu panadolul,sa luam oscilo si ambroxol pt tuse...pt secretii ser si aspirat...ne/a dat si vit C si cica gingia de sus e inflamata si sa ne asteptam la ceva dintisori...in rest se prezinta bine...si in caz de nu trece febra sa revenim SARBATORITILOR DE AZI GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
sanatate multa
racusor2010 spune:
buna mamici dragute
va scriu repede, ca ma bag la somnic mi se inchid ochii deja , azi am tot colindat, facut papa ...
i-am luat la pitic cuburile de la clementoni, sa vedem daca il incanta sau nu
MENU azi:
11 - para, mar, avocado
15 - piure fiert la aburi, cu ulei de masline : dovleac, dovlecel, cartof dulce, sparanghel, telina + 1 lingurita smantana
18 - iaurt cu banana
am reintrodus banana, sa vedem
in legatura cu DA - pe picioruse e din nou ok, doar pe fata , mai ales cand venim de afara, e mai rosu si mai aspru in obrajori. il creia o pauzasc cand mergem afara si degeaba. offf, asa nu imi place
bamboletta spune:
citat din mesajul lui crissy77 bamboletta, David cu vaccinurile. Oare tu spuneai faci badijonari cu o solutie ca sa nu faca candida de la antibiotic? Noua ne-a zis de apa cu bicarbonat, dar la cea mica nu i-as face asa ceva. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
nu eu am spus David nu a luat antibiotic deloc...nu stiu nimic de bandijonari...antonia cand a luat antibiotic ii dadeam probiotic...cum mai e Bea?...insanatosire grabnica
rubia spune:
In primul rand felicitari pentri dintisorii nou aparuti tuturor delfinasilor.Vreau sa va intreb pe cele trecute deja prin asta (de ex crispro tu ai multa experienta cu vlad):cam in cat timp iese tot dintele la suprafata din momentul i care i-a aparut coltisorul ca la noi nu se vede inca tot dintele iesit (sa nu va ganditi ca vreau sa fie crescut deja ,dar macar sa se vada ceva acolo..).La noi da semne si perechea dar inca mai avem de marait ,deoarece pare ca ne ia si raceala desi i-am dat preventiv ca toate persoanele care sunt in jurul nostru sunt racite(unii mai mult altii mai putin).Acum am iesit de la ea ca a facut febra si am observat ca a inceput sa i se infunde nasul .
Offf asta imi mai tebuie... in rest toate bune face rotatia de pe fund pe genunchi dar sa se sprijine de ceva(tarcul e baza la noi)
se ridica in picioare tot tinandu-se de tarc,ma rog nu ca nectarie sau ca paul dar... cat de cat ,dar nu vrea si pace in 4 labe nu stiu de ce...
Va pup si sa stiti ca desi nu scriu in fiecare seara eu va citesc zilnic sau la 2 zile maximum,deh ziua are 24 de ore si in astea trebuie sa ma incadrez cu menajul zilnic ,papica pt bb si distractie bebe......
Va pup si ne mai auzim,eu zilele astea imbatranesc,fac 27 de ani -pe 12 (Doamne cand au trecut anii astia, nu stiu...).
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro am reusit sa il adorm dupa o ora jumate. mda, super! Bai, nu stiu ce sa zic, asa or fi copiii? asa is numai cativa? ce ii supara? sau is alintati??? ioi, cat mai avem tot asa? astept vremurile in care va dormi bine, ne vom juca frumos, va merge si isi va lua singur ce jucarii ii trebuie, va sta mai mult de 10 min intr-un loc, si va sta si fara mine!!! iar ma doare capul. imi doresc nopti linistite, somn buuuuun! Azi i-am dat pastai la pranz, in combinatie cu dovlecel, morcov, patrunjel , telina, ou - a mancat mai usor, cam 160-180ml. Maine ii dau la fel, dar fara ou. sa vedem ce zice. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
parerea mea este ca doarme asa putin pt ca nu oboseste, adica nu se rostogoleste, nu merge de-a busilea sau in picioare.
nepotelul meu a inceput sa mearga acum o luna (la un an si 2 luni) si mi-a spus sora-mea ca a inceput sa doarma la pranz intre 3 si 4 ore continuu...ca pana acum dorme aprox 2 ore
Kata primesc bataitza cu mare drag ca stiu ca o merit
sotul meu s-a lasat de fumat anul trecut in ianuarie pt ca de atunci imi era mie rau,fiind insarcinata....si nici ca n-a mai pus gura pe ele. Bravo lui! are ambitie.......si eu as avea ambitie dar imi place sa fumez...cred ca daca mi-ar spune vreun dr ca nu mai am voie, atunci m-as lasa.....dar nici dr pediatru a lui R nu stie ca eu fumez
Paula, am uitat sa-ti raspund
si R prima data cand l-am pus in preergator nu stia sa stea, nu vb de picioare ci de tot corpul si in trei zile si-a luat pozitia corecta...nu prea paseste el cu picoarele dar e timp si pt asta. Pupam pe Raulica!