Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 6
katalina spune:
Sanatate lui Ducu matusa,of,nu mai vine primavara sa scape toti bebeii de viroze.
Corina, ce codite i-ai facut lui Tudor
Iuliana(baby78),multumim pt tort si sampanie, au fost tare tare bune
Tina,,eu sunt ccccu bataita azi,i-am dat si Denisei pt excesul de abdomene,si iti dau si tie pt excesul de tigari.
A, bafta ,sa gasiti apartamentul mult visat,sa aveti noroc.,ai slabit f bine, bravo mami.
Denisa, pina la urma mergi in club diseara?Vezi sa nu dansezi prea multAi pus gheata la operatie?cum esti?
Georgia,sananate Antoniei
Diana,ce mai face Eva, voi sunteti in Ro acum?,A,vad,aveti nemti vecini,sunteti in Au.
Eu am timp de forumeala,Vik e pe terasa,doarme la soare in carucior, eu le-am gatit la copii, si savurez prima cafea abia acum.
E liniste in delfinariu
crispro spune:
ioi, ce nervi am... ma chinui sa culc copilul de vreo 2 ceasuri, tot se freaca la ochi, casca, maraie. In brate nu, leganat nu, patut nu, fisher nu, ioi, ca m-au trecut toate apele si toti nervii... nu mai pot!!! am reusit de am mancat, am facut si papa (adica in ordine inversa) si ar trebui sa merg in Kaufkand, dar mai am de facut baita cand se trezeste, parul imi e ciufulit la maxim (deci ar dura sa ma aranjez nitel), dar cred ca tot merg pana la urma, ca nu mai am multe in casa. OPF!!! si am zis ca ce bine ca e weekend, mai citesc o revista de mamici cu pitici. of, ma gandeam la o baie fierbinte, sa ma pregatesc si eu pt ceva cu sotul, ca e martie si inca nu ne-am "cunoscut" anul asta. Dar la ce nervi am, si timp lipsa... cred ca sar peste toate.. in 10 min se trezeste zmeul meu!!! OF!!!
Tina, of, copiii astia numai cu noi vor!! mereu, mereu!!!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Matusa, iar probleme cu Ducu????????? sanatate multa, sa va faceti bine repede!
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
Diana eu am dat kg jos toate de la 4 luni,acum ma duc la sala de cateva zile pt tonifiere,apoi masaj dupa ce termin alaptatul.Pe iunie cand mergem in concediu vreau sa fiu cum se zice: "tzatza de matza"
Kata da merg cu fetele in club.au venit deja ai mei,eu stau pe net,fac o baie,relax frate.asa ceva de mult n-am mai gustat.O sa dansez un pic ca de-aia merg.off.sotu ma tot sms-uieste,cica tot imi da raportu unde e ce face,ca e la masa,ca le-a gasit ceva la bebei,ca ce sa imi ia mie,ca ma iubeste,din astea.Se simte cu musca pe caciula ca m-a lasat acasa.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Vaaaai dar ce codite i-a facut mami lui Tudor!!nu vrei sa-l tunzi,nu?de-aia ii faci codite!e tare dulce asa,parca e fetita!!!da ce bine sta deja pe picioare.
Matusa,sanatate lui Ducu!
Crispro iar te vad intr-o stare low?uite pt tine si un
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Denisa, . la mine altereneaza starile astea de la o ora la alta... am reusit de am mers in Kaufland, in 45 de min am terminat... 367 lei. saptamanal merg si aceeasi e suma! si nu stiu ce iau... dar in fiecare sapt am ceva mai scump (ba pampers si serv umede, ba sampon si balsam, ba cafea boabe la cutie mare, ba detergent, si se aduna). ce ma enerveaza! si am luat acum din banii copilului (stransi la botez) ca suntem pe 0... abia astept indemnizatia aia odata! Apoi sotul cand aude ca mergem la shopping la Cluj si iar stricam bani, se ia cu mainile de cap... da ce sa fac, ca musai sa ma rasfat si eu un pic.
merg sa culc piticul.
Sa-l ajutam pe Alex
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Fetele, v-am mai intrebat, CE STITI DESPRE PREVENAR/SYNFLORIX? CAT COSTA, IN CATE DOZE SE FACE? ALTE DETALII... PLS! |
Bumblebee eu i-am facut Synflorix lui Matei asa ca hai sa iti zic ce stiu eu despre el (adica ce mi-a explicat medicul):
Diferenta intre Synflorix si Prevenar este ca primul acopera 10 tulpini iar cel de-al doilea doar 7 tulpini.
Este un vaccin antipneumococic si se recomanda sa se efectueze deoarece in 30-40% din cazuri, pneumococul este rezistent la antibioticul uzual (cel care il gasesti in farmacii) si in caz de imbolnavire, de obicei se recomanda internarea (cu asta m-a convins pe mine cel mai mult).
Mai citisem pe net ca acest vaccin (Synflorix) a primit nu stiu ce premiu pe plan international.
Sunt 4 variante de vaccinare posibile:
1. daca se initiaza vaccinarea intre 2 si 6 luni sunt necesare 4 doza
2. daca se initiaza vaccinarea intre 7 si 11 luni sunt necesare 3 doze
3. daca se initiaza vaccinarea intre 13 si 24 luni sunt necesare 2 doze
4. daca se initiaza vaccinarea dupa 24 luni este necesara o singura doza
1 doza de vaccin costa 310 lei (cel putin cu atat mi-a dat-o mie medicul)
Matei nu a avut nici un fel de reactie adversa la acest vaccin, el l-a facut la 3,5,7 luni si mai avem o doza pe la 13 luni.
Mycya spune:
buna seara mamici dragi !!!
am intrat numai sa va -am pe toti si toate si sa uram si noi La multi anisori sarbatoritilor de astazi, ieri si din toate zilele in care am lipsit
eu nu mai am timp deloc liber, nu stiu de ce dar e f f agitata fata mea noaptea nu mai exista la noi , nu stiu ce are, febra nu, dintisori nu vad semne,asta de 3 nopti ni se intampla ziua nu mai sta deloc singura daca e putin pofturoasa apoi atunci sa vezi racnete
acum am musafiri cumnatii mei cu bbelina de 4 luni si va dati seama ca aud tipete si dintr-o camera si din alta nepotica cand incepe apai atunci sa vezi copil urlacios dar bine ca in rest e f cuminte si auzim tipete de la ea numai cand e ofticata rau
acum fug sa fac si eu baie la fata si sa o pun la nani
va again si n buna tuturor
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
matusa,pupam pe Ducu sa se faca bine , si Isa cat a fost bolnavioara a mancat tare rau si putin, in unele zile doar fructele de dimineata si in rest lapte, asta la 3 luni de diversificare!!! acum ne intram cumva in normal cu mancarea, la noi 250-275 sunt de obicei mesele de fructe si legume, cea de lactate/branzeturi cam de 200-250, ca mai pun si cate un biscuite, sau cereale, sau orez... si restul lapte!
azi chiar o laudam ca a fost cuminte, ca pe vremuri. a dormit la amiaza 3 ore bune, am fentat si eu cam o jumate de ora, asa de bine a fost, chiar daca inca jumate am stat doar cu ochii inchisi... si de papat a papat bine si legumele (dovleac, morcov, cartof), si iaurtul cu cereale de seara (parca ii mai trebuia, dar am completat cu lapte). mucusori nu au iesit deloc azi cu pompita, sper ca am scapat si de ei!! si asa intr-o doara mi-am bagat (cam cu forta ) degetul in gurita ei: a iesit nș2
acum asteptam sa vina nasii si inca o familie, eu vroiam sa-i fac si baie mititicii... sa vad cum ma organizez. intre timp am facut o prajitura cu visine dementiala - cu visine din visinata, desigur, cred ca de aia am reusit de am adormit si eu la amiaza
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
am reusit sa il adorm dupa o ora jumate. mda, super! Bai, nu stiu ce sa zic, asa or fi copiii? asa is numai cativa? ce ii supara? sau is alintati??? ioi, cat mai avem tot asa? astept vremurile in care va dormi bine, ne vom juca frumos, va merge si isi va lua singur ce jucarii ii trebuie, va sta mai mult de 10 min intr-un loc, si va sta si fara mine!!! iar ma doare capul. imi doresc nopti linistite, somn buuuuun!
Azi i-am dat pastai la pranz, in combinatie cu dovlecel, morcov, patrunjel , telina, ou - a mancat mai usor, cam 160-180ml. Maine ii dau la fel, dar fara ou. sa vedem ce zice.
Sa-l ajutam pe Alex