Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
rodyka spune:
ce codite de Tudor am vazut , si noi vrem!! coteasco, programare la o fetita, ceva...?
asa a venit la noi primavara, cel putin din casa asa o pot "admira" si eu...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Of, ca de abia doarme copilul, am papat rapid cereale si mai am 15 min pana se trezeste. Nici nu ma stiu ce am citit. Un pic imi amintesc de copil rasfatat- si eu cred ca Vlad e rasfatat- le fel a fpst bolnavior, purtat in brate si adormit numai in brate!!! toata noaptea cand se trezeste are suzeta in gura (deci nu asta ar fi motivul trezirilor), merg la el, pun mana pe el, il mangai si doarme la loc!!! apoi nu e rasfat asta??? ori viseaza urat si se liniseste ca ma vede. dar e ciudat sa nu il mai doara nimic (daca de durere s-ar trezi) cand ma vede/aude/simte... hmmm. Imi aminteam Rodi ca ziceai ca de la 5 luni e mai usor, abia asteptam sa implineasca Vlad 5 luni... ei, iaca-ta, peste 2 sapt are 8 luni - si tot greu e... dar repede a trecut timpul, asa greu cum a fost.. ultimele luni parca au fugit...
Giorgia, sanatate multa Antoniei!
Acum iar ma gandesc- daca pe copilul asta l-ar durea/deranja ceva, cum mi-ar putea spune? doar prin plans... si atunci ma inmoi toata si il iau totusi in brate si leagan pe el de imi sar capacele, la gandul ca o fi bolnavior sau ca il dor dintii sau etc..
Denisa, distractie faina diseara!!!
Coteasca, e faorte fain Tudorelul tau!!! Manca-i-as coditele lui!!! Si foarte bine sta in picioare! Iar cu dintii, nu e graba. Are vreme sa te chinuie cu ei!
Lauri_ca, ala da program!
Vine iarna, Rodi!!!
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
[quote]citat din mesajul lui crispro
Tina, felicitari pt kilele date jos!!! Bravo ca ai ambitie!!!! Da, ia zi, te-ai apucat de tigari??? cat fumezi pe zi?
[quote]
Ooooo, dar de mult m-am luat de tigari!
Da! Fumez si alaptez
Sunt zile cand fumez 3-4 tigari/zi si zile de weekend cand ajung la 10-12/zi
Fetelor, am ceva nervi
Sa va povestesc! Sotul a plecat dimineata sa-mi spele si mie masina, eu i-am dat lui R sa manance, am mai stat cu el, m-am imbracat si am plecat la cumparaturi si dupa la shopping pt mine si R (ca iar i-au ramas toate hainele mici, cu toate ca n-a mai luat f mult in greutate). Am terminat cumparaturile, le-am dus la masina si urma sa intru in mall, ca ma asteptau cumnatele la cafenea...si cand aud telefonul ca suna...deodata am redus viteza de mers pt ca era sotul, ma sunase sa-mi spuna ca R nu vrea sa adoarma leganat si e obosit si marait. Am ajuns la cafenea am comandat si cand a venit capucino cu un munte mare de frisca si cioco ma suna sotul ca sa vin ca nu se mai poate.......si iata-ma acasa la orizontala cu R.... acum doarme!!! iar pe mine ma doare mana de cum tastez:D
Va pup si o duminica frumoasa!
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Fetele, v-am mai intrebat, CE STITI DESPRE PREVENAR/SYNFLORIX? CAT COSTA, IN CATE DOZE SE FACE? ALTE DETALII... PLS! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
Cosmeticiana mea i l-a facut fetei zilele trecute ca a avut prin ianuarie pneumonie si la recomandarea dr pediatru i-a facut vaccinul.
Da un search si vezi ca scrie in prospect cum si cate doze se face, in functie de varsta
baby78 spune:
Multumim de urari! Multi de la noi si va servim cu mare drag cu tort si sampanie..cu sau fara alcool..
Nici nu imi vine sa cred ca deja strumful meu a implinit 7 luni...
Au trecut atat de repede incat uneori mi-e ciuda ca zboara asa....si incerc sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de strengarul meu.
Va imbratisam cu drag si va multumim inca o data pentru gandurile voastre bune
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
carla_2008 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI,IERI SI ALALTAIERI,CA M-AM TREZIT SI EU IN AL CINSPELEA CEAS.SCUZE!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Cosmeticiana mea i l-a facut fetei zilele trecute ca a avut prin ianuarie pneumonie si la recomandarea dr pediatru i-a facut vaccinul. Da un search si vezi ca scrie in prospect cum si cate doze se face, in functie de varsta Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Nu asta era baiul, vroiam asa, mai mult considerente personale. Adica pe care il alegeti si de ce.
pe Raducu, data viitoare sa o lase pe mami sa si bea licoarea cu multa frsica!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
bumblebee spune:
Corina, ce printisor pletos si fain ai!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Diana_Eva spune:
Rodica, Denisa - exact asa face si Eva. NU pot sa o las sa planga, Cand e tati acasa nu o pot lasa deloc ca ma cearta el, in plus pana acum nu aveam vecini deasupra acum avem o familie de nemti, iar deasupra camerei Evei e camera fetitei lor de 3 ani si chiar nu mi-ar placea sa o trezeasca. Noaptea ma duc o data, de doua ori, de trei ori dar apoi chioara de somn cedez si o iau cu mine. Of cred ca m-a cam dresat fetita mea.
Denisa ai grija cu operatia. Cica ne-au trebuit 9 luni sa ne ingrasam - ne trebuie tot 9 sa slabim.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
matusa77 spune:
Buna ziua si de la noi.
Mai Rody Isuca mananca 300 gr la o masa ? Pai baiatul meu in cel mai ericit caz mananca 180 gr, insa in zile cum a fost asta a mancat 60 gr, ( eu cantaresc mancare pe un cantar de bucatarie).
Bine mai nou a facut rosu in gat asa ca iar tratament.
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010