Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Si al meu Mateo exact asa face Rody,exact tabloul descris de tine.Insa la noi au coincis crizele astea si cu iesirea primului coltisor de dintisor.Dar culmea,in brate nu-l mai doare nici un dinte.Si eu am decis ca il las putin sa planga,dar am tot incercat,si nu ma lasa inima,asa cu jale plange.Plus ca o trezest si pe sora-sa care doarme jos de 2 sapt si pe toata strada.Nu stiu ce mai e de facut.
Ca nici nu l-as chinui daca tot nu e vorba de alintat ci doar de iesit dintisori,ca atunci insemana ca chiar il dor giniutele...offf...grea meseria de mamica

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Wow Rody 3 pere,300gr,mi se pare f mult cat mananca!si noi mancam mult dar parca 300 nu totusi.Pai de ex eu la o masa de legume pun asa:un morcov mare,un pastarnac mare,un dovlecel,si niste telina(cam cat un morcov.)asta e pt 2.Dar daca stau sa ma gandesc iese cam 400 in total.hmm,...mult mananca picii,mai mult ca mine

Mergi la inceput

hai sa va spun:al meu sot e de ieri la AmsTERDAM LA GALA k1,cu baietii.MINUNAT.asa ca am decis ca azi ies in club cu fetele sa ma ditrez si eu.Si vin ai mei sa stea cu picii.Dar ma tot gandeam ca acum cu galma asta la ceza n-o sa pot dansace probleme am si eu.

Ideea e ca eu nu pot iesi singura cum iese Oana doar cu fetele cand e al meu acasa,ca ma intreaba ca el de ce nu poate veni cu noi.Asa ca i-am spus si nu are ce comenta acum ca doar el e in capitala drogului si sexului totusi

Mergi la inceput

Acaparez forumul,am facut curat,de papica la bebei ca pt mine nu am chef daca nu e Calin acasa,acum pun ture la spalat(ultima) si pe masa lor la 1.30 sunt gata cu treaba.Apoi ies cu picii la plimbare ca e vreme ok cat de cat.

AAA sa va spun,am o combinatie noua pt cioko de casa,de la o cunostinta,cica iese mai buna,azi o sa o fac si eu si va spun cum e.

750 gr lapte praf(poate sa fie Raraul sau Desert)
300gr zahar(500 era prea mult in cealalta combinatie totusi nu???)
150 ml apa
1 pachet de unt
60-70 cacao dupa cum va place
un praf de sare
esenta si alune migdale ,stafide,cocos chiar(asta depinde ce gusturi aveti)
se lasa pe foc tot cam asa pana se face zaharul cu apa ca un sirop transparent cat de cat,untul sa fie un pic moale inainte ca pe foc sa nu mai stea mult,doar cat se topeste de tot.Apoi la fel ca cealalta,se amesteca toate,puse in tava si tinuta la racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Si al meu Mateo exact asa face Rody,exact tabloul descris de tine.Insa la noi au coincis crizele astea si cu iesirea primului coltisor de dintisor.Dar culmea,in brate nu-l mai doare nici un dinte.Si eu am decis ca il las putin sa planga,dar am tot incercat,si nu ma lasa inima,asa cu jale plange.Plus ca o trezest si pe sora-sa care doarme jos de 2 sapt si pe toata strada.Nu stiu ce mai e de facut.
Ca nici nu l-as chinui daca tot nu e vorba de alintat ci doar de iesit dintisori,ca atunci insemana ca chiar il dor giniutele...offf...grea meseria de mamica

asa am zis si eu, ca e bronsita, ca-s dintisorii... dar acum nu mai e niciuna din astea, acuma a ramas rasfatul. si nu ca nu-mi place s-o rasfat, dar am cam ajuns la capatul puterilor noptile...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

buna ziua si de la noi!!!
sarbatoritilor de ieri, mai cu intarziere si celor de azi
Am trimis copilul cu sotul la plimbare, iar eu stau un pic pe net si apoi merg sa fac papa la bebe.
Noua inca nu ne-a iesit nici un dintisor si nici nu da semne ca ar vrea sa apara.
Am fost in mall, bebe a stat cuminte in carut, am mers cu autobuzul 5 statii, o aventura totala, nu cred ca mai repet experienta. Era o coada imensa formata din mosi si babe care stateau cu mana intinsa la crema olay care ziceau la tv ca ti-o da in schimbul uneia veche. Chiar ma gandeam ca si pensionarii astia daca nu au ce face acasa se plimba cu ratb-ul ca e moca si bantuie mallurile.
Am pus si noi pozici noi .
Am vazut pe Valdut, Bianca, Nectarie, Isa, ce au crescut delfinasii nostri si ce mari si frumosi s-au facut
Azi vreau sa-i fac pireu de morcov cu ardei, cartof dulce si ficatel pt tudor. O sa i le prepar cu unt si Lp ca ii place. Cu fructele de dim nu prea am avut succes.
Va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

asa am zis si eu, ca e bronsita, ca-s dintisorii... dar acum nu mai e niciuna din astea, acuma a ramas rasfatul. si nu ca nu-mi place s-o rasfat, dar am cam ajuns la capatul puterilor noptile...

acuma spun si eu dar nu ma pricep mai ales ca suntem in aceeasi situatie: poate acum vin crizele pt urmatorul dintisor si asa s-ar explica crizele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani delfinasi!
Am ramas impresionata de coditele lui Tudor!
Va spun programul nostru de somn dar sa nu ma injurati ca si-l schimba. Culcarea seara intre 9 si 10, singurica in patut, doua trei treziri pt. suzi, la 4 papam lapte si nani pana pe la 9 dimi.La pranz dormim doar 1 data de pe la 12, 1 cate 3 ore. Parfum , nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Wow Rody 3 pere,300gr,mi se pare f mult cat mananca!si noi mancam mult dar parca 300 nu totusi.Pai de ex eu la o masa de legume pun asa:un morcov mare,un pastarnac mare,un dovlecel,si niste telina(cam cat un morcov.)asta e pt 2.Dar daca stau sa ma gandesc iese cam 400 in total.hmm,...mult mananca picii,mai mult ca mine

au mai ramas 3-4 lingurite din pireul de pere. pai de obicei fructele cam asa le mananca. ori o para+ 1 mar+ 1 banana (toate mari), ori jumate de mango in combinatii cu alte doua... bine, dar completare de lapte nu mai vrea decat seara. mai avem supa pe la 12, legumele pe la 15 si branzeturi pe la 19... asta dupa noul program

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Stefi refuza categoric sa se aseze pe olita, se propteste in picioruse, asa ca nu mai incercam pana la vara.
Apropo de regurgitat si ea patea asa mereu de la LM si destul de mult, dr. mi-a zis sa-i dau debridat, evident ca nu i-am dat nimic. Acum dupa mancare nu mai regurgiteaza, dar dupa LP tot da afara putin, asa ca o tin mai mult in sus, apoi culcata si tot dupa o ora, doua daca sta mai mult in fundulet mai da afara putin.
Si eu am premergator, stiu ca nu e indicat pana nu se ridica in picioruse, dar uneori o mai pun cand ii pregatesc masa sau ma duc la toaleta, e mai in siguranta decat pe pat si nici nu se plictiseste ca se joaca cu jucaricile lui. Ea sta pe toata talpa desi maj. copiilor stau pe varfuri, asa e si normal, stiu copii care au mers multa vreme pe varfurile picioarelor.
ma invata si pe mine cineva sa intru pe mailul comun, sa vad pozicile de acolo si sa pun si eu cateva? va rog

Mergi la inceput