Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Va ofer cite o maaare sau un capuccino sau un fresh de porto

Denisa, tu ai avut probl dupa cezariana cu operatia, mai bine mergi la dr,nu mai astepti.Si eu cred ca ai exagerat cu abdomenele din prima asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

DenisA, eu zic sa nu te sperii, cel mai probabil e o intoleranta usoara la firele de la operatie, pot aparea si la 1 an de la operatie. Paana ajungi la dr, da cu betadina si acopera cu un plasture. Prin umflatura aia incearca sa iasa un fir. Eu am avut 4 granuloame, nu stiu ce s-a intamplat cu ele, dar acum am numai 1, cam cat unghia de la degetul mare si e tot tare.
Felicitari pt dintoc, asa cum au zis si fetele, cand se pregatesc si ceilalti dinti, incepe din nou "distractia". La noi liniste e 2-3 zile dupa ce iese toata creasta dintelui, dup-aia de regula iese perechea, sau na, depinde...

Tina, , spor in gasirea apt-ului.

Adriana, , mai mami, eu zau ca nu stiu cum mai poti. Dar daca iti iei o femeie sa vina macar de 2 ori/sapt sa stea cateva ore cu RB?

Frumosul Tudor de Baby

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

La noi o noapte mai ok pt pitic cel putin.. ca eu m-am trezit de durere de cap (nu am luat nimic aseara, crezand ca trece daca dorm), si a fost musai sa iau un ketorol. si greu am reusit sa adorm pe la 4, iar la 5 s-a trezit soricelul.. pana la 6 si ceva a stat la povesti, si apoi somn pana la 8 juma... ce as mai fi dormit..

Tina, felicitari pt kilele date jos!!! Bravo ca ai ambitie!!!! Da, ia zi, te-ai apucat de tigari??? cat fumezi pe zi?

Denisa, legat de durerile de dinti, eu stiam ca odata ce sparg gingia, nu mai e dureros... dar uite ca Vlad are 8 dinti si inca maraie/urla/plange.. si nu stiu daca de la dinti.

Bambo, bine ca ati scapat de vaccin! si eu am fost tare usurata, sa stiu ca urmatorul e peste alte 6 luni (nu peste 2, ca de obicei)

La multi ani Tudor scump al Iulianei!!! sa cresti mare si sanatos, ca esti un scump si un frumos!!! La multi ani Denis!

In scaunul de masa il tin numai cu centuri, mereu. Doar pt poza le-am dat jos, ca prea erau pline de papa. si apoi le-am pus rapid inapoi.

Denisa, habar nu am ce sa iti zic legat de galma de la ceza.. ca nu ma pricep... dar cred ca e de mers la dr.

merg si eu sa fac ceva, nici nu stiu ce... fructele i le-am dat, cafea am baut, mergem la joaca...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetele, v-am mai intrebat, CE STITI DESPRE PREVENAR/SYNFLORIX? CAT COSTA, IN CATE DOZE SE FACE? ALTE DETALII... PLS!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bumblebee nu are cum fi intolerata la fire ca eu am avut capse de ceva metal ce mi-au fost scoase la 5 zile.Deci numai de la efort poate fi zic eu, ca e in zona unde mi s-a infectat operatia in maternitate.A fost horror atunci,m-a desfacut pe viu un medic ce era de garda nu medicul meu,foarte brutal.O durere cumplita.De-aia ma agit asa sa nu trebuiasca iar desfacere etc....
Iar dr meu nu raspunde la tel ,nici cel din Ungaria nici cel de aici.offfffffffffff

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Mi-a raspuns cel din Ungaria,mi-a spus ca se mai intampla de la efort sa fie o sangerare intre tesuturi,in careva strat(ca eu am si alergat pe banda o gramada nu doar abdomene am facut),si solutia ar fi sa pun ceva gheata de cateva ori pe zi.Daca se mareste trebuie sa merg luni marti in Debrecen sa ma vada.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

carla, incisivii ies de obicei pereche. La Elise au iesit la distanta de o saptamana. Si eu am (avut) galma langa operatie, granulom de fir (adica nu s-a absorbit un fir, dr. mi-a zis sa fac masaj cu crema cu aloe).

Am o prietena, a descoperit peste 4 ani de la operatie granulomul.

paula, cam toti copiii au tendinta de a merge pe varfuri (si inapoi ) la inceput . Si eu am admirat omida

kata, LMA cu intarziere adolescentului. Ce mama esti

bamboletta, David cu vaccinurile. Oare tu spuneai faci badijonari cu o solutie ca sa nu faca candida de la antibiotic? Noua ne-a zis de apa cu bicarbonat, dar la cea mica nu i-as face asa ceva.

michelle, am incercat din rasputeri sa mi te imaginezi nervoasa, dar nu mi-a reusit . Da, da, frumu btz, bruneta cu ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor

Noi am avut o noapte cam grea...dupa ce scazuse febra pe la 1 mi se parea cam fierbinte si cand i/am luat temperatura iar 38.3...i/am mai dat o doza de panadol si apoi am stat la povesti pana la 2.30 cand a adormit in brate plangand....azi de dim am fost la doctor...RINOFARINGITA ACUTA...a zis sa continuam cu panadolul,sa luam oscilo si ambroxol pt tuse...pt secretii ser si aspirat...ne/a dat si vit C si cica gingia de sus e inflamata si sa ne asteptam la ceva dintisori...in rest se prezinta bine...si in caz de nu trece febra sa revenim

SARBATORITILOR DE AZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna ziua delfinariu

Am adormit la 3 si ceva. Speram eu somn pana la 7. Da' de unde! La 6,20 s-a dat trezirea - ca niciodata. Si colac peste pupaza, pare sa revina si DA. Mama ei de treaba! Are o mare pata pe fata, initial am zis ca o fi de la cum a dormit peste noapte, dar devine tot mai rosie. Uf!

Ajutor nu ne permitem acum, suntem cu bugetul intins la maxim, mai ales ca al meu barbat trebuie sa isi dea niste calificari care costa!!!! Asa ca ... mergem inainte cum putem. Imi e un somn! plecam afara ca e frumos. (mai ales ca au zis la meteo ca de maine se strica vremea).

Pup la voi!

PS: vreau si eu la sala

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

LML Tudor si Denis

la noi ca la nimeni! daca intr-o zi nu intru pe DC, inseamna ca m-am dus in lumea mare . in noaptea asta m-am lamurit ca Isa nu mai are nici un bai, nici o durere, si ca plansul si urletele de noapte is pentru luat in brate si alintat. normal, dupa 2 sapt de cocolosit in brate puiutul bolnavior, s-a invatat ca acolo e cel mai bine! aseara am incercat sa aman cat de mult am putut ora de culcare, asa s-a facut 22.30, dar am tot matait la titi pana la 23. mi s-a parut de vis sa ma pun in pat la ora aia si sa dorm cateva ore. asa credeam eu, ca doar respira bine, febra nu mai are, mananca mai bine (suntem iar la 9.500 kile, dupa maratonul de slabit din ultima vreme...)pai don´soara s-a gandit ca prea bine mi-ar fi, asa ca de la miezul noptii am inceput cu tipetele. eu as intelege ca o doare ceva, ca viseaza urat, ca nu ii e somn sau ca ii e foame/sete. dar ea urla si astepta sa vada daca vine cineva la ea, iar urla ca eu nu miscam... si cam la a treia-patra tura, isi dadea drumul! dar nu plans asa cu lacrimi, ci urlete din gat si strambaturi si zgaltait patutul, dat cu picioarele si mainile in saltea, facut podul si trantit fundicul jos . daca nu era noapte, o lasam sa faca circ o vreme, dar asa rasuna toata strada, am auzit-o pe vecina de peste drum zicand "saraca, probabil ca ii ies dintisorii, ca ea nu se auzea niciodata plangand" . s-a trezit si tati s-o ia s-o plimbe dar nu l-am lasat. am cantat de o suta de ori "in padurea cu alune", am numarat pana la 8 iar de o suta de ori (ii place cand numar ca asa facem la gimnastica), ea mai tare urla ca n-o luam in brate. cum o ridicam , cum tacea. ei, dar am plimbat-o si o jumate de ora sa adoarma bine, iar in 5 minute de dormit in patut iar urla. cred ca tre sa iau ceva masuri, ca doar ziua numai in patut doarme... si de la 6 am pus-o intre noi la titi si nu stiu cum de am adormit amandoua pana la 8.30, a fost fericire!! a papat perele (azi i-am dat doar 3 pere mari, aproape de 300 g, ca erau tare coapte) si acum e cea mai cuminte, se joaca de o ora in patutul ei cu jucariile.

ma duc sa-mi iau si eu micul dejun, revin...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput