Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 14

racusor2010 spune:
CRIS m-a invatat Diana sa fac branzica cu iaurt pui lp la fiert, si cand fierbe adaugi 1-2 lingurite iaurt, iese foarte fina branzica.
CARMEN multumim mult pentru info
eu la Andrei nu am vazut decat o usoara forma , care a trecut cu crema de la BIODERMA. de ieri l-am dat mai des si pe fata, si deja e mai bine. dar la el nu a fost nici un fel de rana, nici petele nu erau foarte rosii, nu cred ca ii provoaca mancarimi, doar ca era pielea aspra pe picioruse, si pe fata, la fel, mai aspra, mai ales dupa ce venim de afara, daca bate vantul. am reintrodus banana, pana acum e totul ok. peste vreo saptamana reintroduc ouale, si apoi peste inca o saptamana, incep usor usor cu glutenul, sa vedem daca mai vedem vreo reactie.

rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Nu spuneti ca nu va puteti lasa de fumat, o puteti face!!! Daca maine ati merge la un pneumolog si in urma controlului medicul v-ar spune ca suferiti de o boala (din numeroasele boli pneumologice) care v-ar afecta in mod semnificativ calitatea vietii sau mai rau... sa va puna in pericol viata si v-ar spune sa lasati tigarile, credeti ca nu le lasati? Eu zic ca nu e vorba numai de noi, persoane individuale, nu ne raportam numai la noi, avem copii, care depind de noi, avem parinti care ne iubesc, soti, prieteni, carora le suntem dragi si pentru care am fi dispusi sa facem un asemenea pas important, greu, dar benefic pt tot si toata lumea. Va rog frumos sa nu va suparati pe mine. Sunt f relaxata cand vine vorba de fumatori, eu am ales sa nu mai fumez, la mine in casa nu se fumeaza, nici macar la geam (balcon nu am), e alegerea mea, asa cum nu am incotro si cand merg la fumatori in casa nu le pot spune sa stinga tigara, pt ca chiar ma deranjeaza, asa nici ei nu pot comenta ca nu se fumeaza la noi, ori daca o fac, sa stea unde le-o fi mai bine. |

racusor2010 spune:
MICHELLE
- iaurt Covalact ne-a recomandat pediatra; dar am auzit si de Napolact ca ar fi bun (sa nu fie facut din lp)
- branzica da, din lp
- carnea am introdus direct cred 20-30 grame, si i-am dat o data la 2-3 zile. poti incerca cum zice pediatra ta, doar ca sa nu ii dai zilnic.
- la inceput supa era mai zemoasa, daca mai ai fisierul postat de mine pe delfinasi, scria acolo cati ml supa si cate lingurite de pastura, dar poti sa o faci din ochi. acum deja ii dau mai mult piure, decat supa,.

carla_2008 spune:
Multumesc fetelor de urari.Imi cer scuze ca voi mereu sunteti atente la zile de nastere,eu sunt mai uituca
Racusor fereritor la branzica cu ca lactic,de cate ori se da pe sapt?nu se poate da zilnic?dr mi-a spus ca se poate.Si cum se face cu iaurt?dar cu lamaie?ce cantitate de iaurt respectiv lamaie se pune?
Eu le-am dat zilnic timp de 3 sapt deja branzica facuta de mine din 250ml cu 2 tablete CA.Deci jumatate de portie ar veni la fiecare.De 3 zile le dau din 500ml lapte.Iaurtul inca nu l-am introdus.
Am dat vita acum 3 zile si le-a placut
Urmeaza galbenusul saptamana ce vine si spanac.Trebuie sa fac rost de oua de casa iar ca am o tanti ce imi aduce dar tot cate 15 oua la 2 sapt,f putin si mai caut inca o sursa.
Am fost in club,am stat pana la 5,m-am distrat,am si baut,am si tras o tigara (eu nu fumez de regula),dar dimineata am pus pompa in functiune si am aruncat lapticul poluat
A fost ciudat ca de obicei ies cu Calin, nu iesim separat,dar cum el era la Ams,puteam si eu iesi nu
Noi avem 8060 si 8440.Eu zic ca e f bine,putin Carla e mai grasuta decat trebuie pt ca nu e atat de activa ca fratiorul ei
revin
plange mateo
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

carla_2008 spune:
Crissy ma bucur ca Bea e mai bine,ce dragut e Stef ca cica de la bale e deshidratata
Michelle eu am luat Augumentin la 5 zile de la ceza ca mi s-a infectat,in plina furia laptelui si alaptam 2 pui.Vezi ce spune si dr.
Din LP fac branza inca,cereale eu nu comnbin cu nimic decat cu lapte
iar urla revin offff
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

racusor2010 spune:
LARISA ai niste copii minunati!! Winnie, Winnie
PAULA ce tare e Raul!! abia astept sa ne vedem , si cu cumintelul de Matei
pe 16 incep Andrei s-a obisnuit cu bona, dar sta cu ea numa daca eu nu sunt acasa, daca ma aude macar prin casa plange dupa mine, si intinde bratele sa il iau, sa ii dau eu de mancare si tot asa. inca mai face crize mari al adormitul cu ea, dar daca se face cald afara o sa poata iesi mai mult si in timp poate renunta la plans
OANA sa iti fie de bine iesirile, cumparaturile si vointa de a slabi
eu stagnez la 54 de kg (cu plus), dar mananc numa prostii as vrea sa scad sub 54 (nu mult, doar sa arate cu minus
). ca sa imi vina si mie camasile fara burta
MICHELLE acum ca citeam ce a zis bambi, mi-am adus aminte ca poti baga faina de orez in supa sau cel mult cereale de alea simple cu orez, sa nu fie dulci
BAMBI noi facem baita zilnic. si noi trebuie sa luam scaunel de baie, ma gandeam sa iau de la OK BABY, imi plac tare mult si caditele de la ei, si olita. Andrei nu mai sta locului in cadita
DENISA mie pediatra imi spusese sa ii dau zilnic, sau macar la 2 zile, dar eu nu prea i-am dat de 2-3 ori pe saptamana maxim i-am facut in ultima vreme. acum ma bucur ca am facut asa, ca e cu calciu peste limita
sa iti fie de bine distractia

Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui giorgia23![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani fericiti, sanatosi, norocosi si de la noi!
Diana, mami de pui iubit Eva

Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui lauri_ca Corina eu fierb apa pt. LP de 2 ori pe zi si o las in ibricut sa se raceasca. Uneori cand ma grabesc ii dau si nefiarta(plata binenteles) ca am vazut ca unele fete nu o fierb si e ok si asa. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
PENTRU CINE FIERBE APA PLATA SA O FIARBA CU CAPAC. ALTFEL SE EVAPORA DIN EA SI SE CONCENTREAZA SARURILE DIN EA SI NU E BINE DELOC!!!!

Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui tanti Victo vezi ca au cei de la primii pasi un carucior foarte mic si costa ~ ~110 Fetelor cat le mai dam mancarea belnduita? eu am incercat ieri sa ii dau mancarea pasata cu furculita si nu a mancat asa cum manca el de obicei Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
Am in cercat si eu cerealele cu fructe de la Humana +6 luni - care mai au si bucatele de cereale in ele - si se foia de parca ii dadeam pietricele sa pape. Am bagat blenderul si a fost mai multumita. Oricum mie imi e mai usor cu blenderul decat cu furculita