Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Carla si Mateo Ariana de Bubster Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
La Multi Ani si din partea noastra
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 ca sa va fac pofta de bebe2 http://www.youtube.com/watch?v=RdqQ-u4ZfPo :)) Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
extraordinari de frumosi sunt copilasii tai!!!
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
tanti spune:
michelle eu i-am dat pana acum de la napolact iar cand nu am gasit a mancat si de la milli, branzica am facut decat de cateva ori si am trecut la branza din comert, cea care ii place este de la milli si ii pun ~ o lingura in iaurt si ii place
oana cum mai merge cu regimul cat ai slabit? vreau sa incep si eu un regim dar inca nu m-am hotarat la care
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 Nu va suparati pe mine ca v-am spus dar Tina zicea ca nu i-a zis nici un dr daca are voie sau nu. sunt de acord cu ce ziceti voi, dar cand vrei sa faci o alegere, eu zic ca e mai bine sa fii informat si sa stii ce alegere faci. Antonia, Tudor voiam sa va zic ca lui Andrei i-a iesit calciu peste limita, in conditiile in care eu nu ii dau zilnic branzica. am vorbit cu pediatra si de acum ii fac branzica cu iaurt, nu ii mai pun calciu lactic. sa aveti si voi grija la asta Diana |
cu fumatul nu stiu ce sa zic...eu am 15 luni de cand nu am mai fumat, m-am lasat cand am ramas insarcinata si sper sa nu ma mai apuc vreodata...ocazional o tigara zic ca nu face atat de rau, dar nu stiu daca pot fuma ocazional...asa ca mai bine ma abtin!
cu calciu asta...ai ridicat problema la fileu
eu ii fac zilnic
spune-mi cum ii faci branzica cu iaurt?!?
Noi 2
eladea2005 spune:
vazut pozici cu Matei de bambi, Tudor, Antonia, Isa, Nectarie si Ale...f frumosi copilasi...sa va traiasca...
Michelle, noi folosim iaurt si branzica de Napolact sau Covalact...cat despre carne, eu n-am respectat regula cu linguritele...i-am dat si ii dau in continuare carnita cam cat o nuca... eu supa i-o fac ca un piure mai cremos, adica nu-i fac supica subtire si nu i-am facut niciodata...
antibiotice in alaptare: eu am luat amoxicilina si ospen...
Rodi, m-am gandit la tine...de cateva zile i-am dat lui Filip biscuiti cu miere... sunt ok zic eu...poti sa-i dai Isei linistita...
crissy, ma bucur tare mult ca sunteti mai bine...Doamne ajuta!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo salut. tu fetelor..eu tot cu palnificarile..ca doar ma stiti. deci, e imposibil sa bag si carucior in masina noastra. vin si eu si intreb mamici din braila- in afara de Tina mai e cineva? nu aveti 2 crucioare sa imi dati si mie imprumut 2 saptamani unul? cat stau la mare si la braila? noi o vom lua si pe mama, adica ea va veni cu trenul, de l braila- ca nu incape in masina . oricum, o sa ma mai interesez, poate stie ea pe vreo vecina cu copil. m-am gandit eu bine ca asta ar fi solutia. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Victo ce zici de o esarfa? (sling, wrap etc)
e foarte practica, o impachetezi si o bagi in poseta iar cand ai nevoie de ea, bebe sta foarte confortabil
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 bambo, eu l-am trimis pe Stef la farmacii sa caute saruri de rehidratare pentru copii (de oricare) si ghici cu ce s-a intors acasa?! Iar pt candida bucala ne-a dat glicerina boraxata, o fi buna, nu stiu. Diclofor 30 primea Beatrice in maternitate, am cautat in GH si astia nici nu au auzit de asa ceva. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
noi cu glicerina boraxata am tratat candida si a dat rezultate
Noi 2
crispro spune:
Michelle:
- iaurt ii dau Covalact (rec pediatra Racusor), 2.8% grasime.
- branzica numai din Lp o fac, astept sa vad ce zice Racusor, care de azi nu ii mai face. sa vedem ce si cum..
- carnea- doar de pui am introdus, o lgta in prima tura, apoi pauza 2 zile, apoi iar carnita (vreo 2 lgte), apoi iar pauza 2 zile- pauzele le-am facut ca sa nu ii dau zilnic carnita. Apoi am masurat in grame, undeva la 30-40 grame ii dau intr-un pahar de 180ml cu piure legume. Alternanta- o zi carne, una ou, una doar legume simple (asta a fost pana acum), apoi va fi pui, ou , ficat.
- nu stiu de ce nu se combina cerealele cu legumele (nici nu stiam lucrul asta), dar ma gandesc ca cerealele is cam dulci, ar strica masa de legume.
- supa de legume am facut-o dupa reteta pediatrei lui Racusor, adica: 40ml zeama+ 2 lgte pasatura, apoi 50ml zeama+3lgte pasatura, etc. la un moment dat nu am mai masurat nici asta, ca m-am prins cat de gros tre zsa fie (un soi de smantana mai fluida, dar nu lichida). Putin timp i-am facut supa, ca ii dau piure acum.
- antibiotic: Eladeea a luat sigur!!!
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
citat din mesajul lui tanti oana cum mai merge cu regimul cat ai slabit? vreau sa incep si eu un regim dar inca nu m-am hotarat la care Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
merge bine...acum am 61,7(am plecat de la 66,4 in 8.03 vor fi 3 sapt)
Noi 2
paula_m spune:
Si eu stiam asta cu bagatul la congelator. Eu bag cartile pe care le iau de la anticariate, ca sunt alergica si ma apuca stranutatul.
Racusor, Bumblebee
Crissy, ce ma bucur ca Bea si-a revenit un pic. Si pe mine asta m-a durut cel mai tare, cand a fost bolnav Raul, ca nu mai zambea, nu mai era vesel deloc.
Racusor, cand incepi munca? Cum s-a obisnuit Andrei cu bona?
Larisa, ce copii faini ai...Cand ma uitam la filmulet ma gandeam ce repede a trecut timpul. Parca acum iti spuneam sa nasti odata, ca Raul asteapta dupa Nectarica...si la 2 zile dupa, s-a nascut si Raul. Si uite ca acum feciorasul tau se plimba singurel...
Cristina, imediat nu te mai scoate nimeni din bucatarie...vezi ce face forumul?. Sanatate multa si tie
Raul a meu a luat-o razna azi. Nu voia decat in brate, degeaba ii explic ca e barbatel mare si de acum nu mai pot sa-l car in brate ca e greuuu. La un moment dat l-am lasat pe jos in camera si mancam cu Cosmin in bucatarie. Nu va explic ce urlete si tipete. A strabatut tipand, camera si holul, mai taras, mai in 4 labe, plin de nervi si statea in usa de la bucatarie, tot tipanad la noi. Nu s-a potolit pana nu l-am luat in brate. Sper sa fie o faza trecatoare...
Acum i-am facut baita si doarme dus. Am trecut la urmatoarea faza la baita. Nu mai tb sa intre nimeni cu el in cada. Il pun in scaunelul lui si apoi il iau in brate sa-l spal pe picioruse.
Aaaa, si tot azi i-am dat doar 3 mese de lapte. Dimineata, la ora 14 si seara la 8. Sper sa nu se mai trezeasca la noapte sa ceara lapte. Mai trebuie sa inversez masa de lapte de la 2 cu cea de legume de la 5 si o sa am un orar cat de cat normal, cu 2 mese de mancare si 3 lapte.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8