Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Cat despre iaurt, le dau facut la aparat, si folosesc in prima tura ca ferment, iaurtul de la Napolact si lapte Raraul. De la tara momentan nu am cum sa aduc. Iaurtul iese chiar f bun, o spun eu care nu sunt fan iaurt.

Intrebare, voi cum le dati carnea de vita/vitel?
Desi e fiarta bine, tot ramane teioasa...si taiata marunt marunt la cutit, nu reusesc sa o inghita .Cu cea de pui nu avem probleme.
Carnea de vita am inceput sa le-o dau tocata, gen ardei/dovlecei umpluti, musaca si alte alea. Totusi nu as vrea sa le invat asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Am fost la dr cu Matei, se pare ca nu ajungem la spital, incercam acasa sa bem un pic, sa mancam cat de cat (azi a mancat 2 sticsuri toata ziua, si pe alea de gura mea), am fost si la homeopat, o sa scapam noi pana la urma, multumim fetele de ganduri bune si urari de sanatate, sa fie toti copilasii nostri sanatosi, ca asta e cel mai important!

Vivela, deci asa si David, zici? Matei nu a prea fost asa bolnav pana acum, noroc ca are de unde slabi..A dormit, nene, 1 2ore azi noapte, inca 2 ore de la 11, si acum ce face? ati ghicit.. il las, ca n-am ce-i face, legumeste..

Fetelor, da nu ma mai felicitati cu kg, ca tocmai ce va spuneam ca m-am oprit din dieta Dar promit sa reiau curand!

Nana, eu ti-as recomanda cycling, daca ai unde face si o poti lasa o ora pe Ade cu cineva, modeleaza super de la mijloc in jos!

Maribell, hai ca Tony e bine, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Buna dimineata!

www.grafixalicious.com/comments/Coffee-time/My-Blood-Type-Is-Coffee.gif" target="_blank">Cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Da, da, da

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Hai ca eu cred ca am dormit azi noapte 4 ore legate
De la 10 si ceva pana la 2 jumate. Zic cred, ca nu-mi amintesc prea bine.
In schimb dupa aia am vazut pe ceas ora 3:30, 4:30, 5:30 si 6:05, cand s-a dat trezirea, gata

Asa ca ofer si eu cu imprumut copil trezicios, pe post de cura de slabire. Garantez ca functioneaza, eu ieri am descoperit ca incap in cele 3 perechi de blugi (aproape noi) dinainte de sarcina. Dragii mei Lee Cooperi, ce dor mi-a fost de ei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Hai ca eu cred ca am dormit azi noapte 4 ore legate
De la 10 si ceva pana la 2 jumate. Zic cred, ca nu-mi amintesc prea bine.
In schimb dupa aia am vazut pe ceas ora 3:30, 4:30, 5:30 si 6:05, cand s-a dat trezirea, gata

Asa ca ofer si eu cu imprumut copil trezicios, pe post de cura de slabire. Garantez ca functioneaza, eu ieri am descoperit ca incap in cele 3 perechi de blugi (aproape noi) dinainte de sarcina. Dragii mei Lee Cooperi, ce dor mi-a fost de ei!!!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

ofof , nu stiu cum rezisti
Poate imi imprumuti mie una bucata de copil nelinistit , eu am incaput de mult in blugii dinainte de sarcina dar mi-am pus in cap sa mai slabesc 3 kg ... vreau sa ajung la kilogramele din liceu, iar al meu copil s-a linistit de mult cu somnul , facem schimb daca vrei, asa te odihnesti si tu iar eu slabesc nitel ... ce zici ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Am fost la baby expo ieri, mai mult sa ma uit la scaune de masina. Am plecat de acolo si mai debusolata. Zau daca inteleg pe ce criterii ar trebui sa ma bazez cand aleg un scaun din asta.
Toti "consultantii" le prezinta si recomanda in functie de pret
Unde mai pui ca unii s-au apucat sa-mi explice foarte inversunat ca ei nu recomanda pozitionarea scaunului cu spatele la directia de mers, pentru scaunele din categoria 1. Argumentul? Bebe e mare deja, si e interesat de ce se petrece in fata

In rest, preturi mari la haine si jucarii. Da mari!

A, si camera pentru alaptat anul asta e amplasata langa buda!..

Mergi la inceput

Ce mai fac puiutii bolnaviori?

Pupici de la noi, cu sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna ziua mamici si bebici!
Noi facem parte din gashca marilor absenti dar nu reusesc sa tin pasul
Va doresc tuturor o primavara minunata plina de zambete si bucurii, copilasi buni si sanatosi si mult mult optimism!
Noi suntem bine, eu cam cu nervii pe bigudiuri ca e Razvan acasa de miercuri, cu febra moderata, dar imi mananca ficatii cu TV/Calculatorul si il pedepsesc din 45 in 45 de minute. Offf, ce bine e cand e la gradi...
Sonia e o scumpete de fetita, nu-mi vine sa cred ce copil bun si linistit si vesel am. E minunata! Doarme de la 20.30 la 6.30-7, papa excelent, bea (impropriu spus, ca de fapt mananca la lingurita lapticul cu cereale Bio de la Milupa) 200 ml lapte dimineata si 240 ml lapte seara, mananca foarte bine toate fructele (acum fff papam borcanel), la pranz piureuturi de legume cu orice (vita, pasare, ou, pastrav, ficatel), dupa amiaza preferatul ei iaurtul. Rade toata ziua, e o mare dansatoare si cum aude un pic de muzica incepe sa se legene si sa "danseze", puturosica in continuare, nu vrea deloc in 4 labute si ajunge unde si-a propus prin rostogoliri burta-spate succesive, cu kg nu stam stralucit dar puiutza arata foarte foarte bine....avem la 10 luni 8,615 kg si 72 cm (de la 8 la 9 luni a pus 830 gr iar de la 9 la 10 a pus aproape 400 gr). De tusit si mucit o facem in continuu de 1 luna si un pic, dupa ce a facut o laringita (pt ca luam Singulair viroza nu s-a transformat in bronsiolita ci in laringita) dar starea ei e foarte buna, mananca si doarme f bine si nu are nimic la plamani si in gat!
restante rau la vaccinuri (nici acum nu am facut Infanrixul hexa de la 6 luni) si mai avem si 3 doze de Synflorix dar cum arata lucrurile cred ca prima doza o facem dupa 1 an asa ca vom avea de facut doar 2 (Asa parca retin eu schema de la Synflorix)

Trebuie sa merg sa colorez ceva cu puiul cel mare dar sper sa mai intru azi! Va pup pe toate si sanatate multa bolnaviorilor/bolnavioarelor!

P.S. Imi puteti da un PM cu parola de la mailul comun ca ce am eu vad ca nu mai functioneaza! Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Corina, sunt doar putine criterii dupa care alegi scaunul: de la locul 1 pana pe la vreo 500 - e SIGURANTA, iar restul doar detalii...hai sa zic ca si confortul conteaza, ca sa nu duci lupte nesfarsite cu copilul sa stea in scaunel.
in rest, chiar ca nu conteaza prea mult - ca e roz sau mov sau albastru, ca e pana la 36 de kg (al meu copil are 15 kg la 3 ani jumate, baiat fiind - iti dai seama ca o sa faca 36 de kg cand o fi in cls a 8-a ). pretul...hmmm, da, conteaza si asta, mai ales cand nu te dau banii afara din casa...dar e un criteriu absolut personal.
si, in fond si la urma urmei, orice scaun, oricat de prost ar fi, e infinit mai bun decat nimic.

criteriile mele sunt:
- siguranta (neaparat isofix, altfel nici nu ma uit);
- sa fie pana la cel putin 18 kg;
- ideal ar fi sa se transforme in booster (inaltator);
- sa fie confortabil (copilul sa poata dormi in el la drum mai lung - eu am pt david unul care e aproape vertical, copilul s-a adaptat f bine, doarme in el in orice pozitie);
- pret.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput