Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

R_ocsy, m-am gandit bine si raspunsul este totusi nu
Mi-e prea draga
Mai draga decat somnul
Dar o vizita la Brasov tot as face

Vivela -
Cam asa gandesc si eu. Numai ca probabil sunt mai grea de cap, pentru ca daca ma pui in fata a 2-3 scaune (ca sa nu mai zic de zecile de modele din magazinele online), sa mor daca imi dau seama ce diferenta de siguranta exista intre unul de 250 ron si unul de 800-1500
Pe bune, cum decid? Folosind logica: daca e prea scump, platesc brandul, daca e prea ieftin, sunt materiale de proasta calitate? Adica iau ceva din clasa de mijloc, sperand ca fac o alegere buna??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

M-a distrat www.sfatulparintilor.ro/articol/690/11-semne-ca-te-ai-adaptat-la-rolul-de-mama" target="_blank">articolul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Un psihiatru avea un grup de 4 mame la terapie:
- Cu toate aveti obsesii! a observat el
Catre prima mama;:
- Tu esti obsedata; de māncare! ti-ai botezat fiica Candy.
Catrea 2-a:
- Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tau īl cheama; Penny.
Catre a 3-a:
- Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifesta; īn numele copilului tau, Brandy.
Īn acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridica; iritat#259;, īsi ia odrasla de mana
si-i spune:
- Hai Dick, plecam!

Mergi la inceput

Politistul care cerceta un caz de sinucidere, o intreaba pe secretara:
- Dragutzo, nu stii de ce s-a aruncat seful tau pe fereastra?
- N-am idee, dar era asa un om dragut si atent. Luna trecuta mi-a cumparat o
blana, saptamana trecuta mi-a cumparat o masina sport, iar azi dimineata un
inel cu diamant! Dupa aceea mi-a spus ca ar vrea sa se culce cu mine si m-a
intrebat ce-i cer in schimb.
- Si ce i-ai raspuns?
- Ca aici, la lucru, lumea imi da de obicei 50 de dolari...

Mergi la inceput

Kid asks Grandpa: - Do you still have sex with Grandma?
Grandpa: - Yes, but just oral sex.
Kid: -What's oral sex?
Grandpa: - I say "fuck you!!!". She says "fuck you, too!!!"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Hai ca eu cred ca am dormit azi noapte 4 ore legate
De la 10 si ceva pana la 2 jumate. Zic cred, ca nu-mi amintesc prea bine.
In schimb dupa aia am vazut pe ceas ora 3:30, 4:30, 5:30 si 6:05, cand s-a dat trezirea, gata

Asa ca ofer si eu cu imprumut copil trezicios, pe post de cura de slabire. Garantez ca functioneaza, eu ieri am descoperit ca incap in cele 3 perechi de blugi (aproape noi) dinainte de sarcina. Dragii mei Lee Cooperi, ce dor mi-a fost de ei!!!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

ofof , nu stiu cum rezisti
Poate imi imprumuti mie una bucata de copil nelinistit , eu am incaput de mult in blugii dinainte de sarcina dar mi-am pus in cap sa mai slabesc 3 kg ... vreau sa ajung la kilogramele din liceu, iar al meu copil s-a linistit de mult cu somnul , facem schimb daca vrei, asa te odihnesti si tu iar eu slabesc nitel ... ce zici ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Iti imprumut eu 2, ca-s la promotie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Am fost la baby expo ieri, mai mult sa ma uit la scaune de masina. Am plecat de acolo si mai debusolata. Zau daca inteleg pe ce criterii ar trebui sa ma bazez cand aleg un scaun din asta.
Toti "consultantii" le prezinta si recomanda in functie de pret
Unde mai pui ca unii s-au apucat sa-mi explice foarte inversunat ca ei nu recomanda pozitionarea scaunului cu spatele la directia de mers, pentru scaunele din categoria 1. Argumentul? Bebe e mare deja, si e interesat de ce se petrece in fata

In rest, preturi mari la haine si jucarii. Da mari!

A, si camera pentru alaptat anul asta e amplasata langa buda!..

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Si eu am fost azi la Expo, si sunt la fel de dezamagita.
In schimb anul asta fata de anul trecut aveau mai multe carucioare de gemeni.

Cum n-am reusit sa ma concentrez la cumparaturi (pe motiv de a 3-a noapte nedormita si nervi, ca din ce vroiam nu aveau cate 2 ), m-am relaxat admirand prichindeii de la concursul de mers de-a busilea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ziua buna, dragi mamici!

As fi vrut sa ajung si eu la baby expo, nuu nu la competitia bebeilor care merg de-a busilea (sau buselea?), lui Tudor abia de ieri a inceput sa-i iasa miscarea (la batranete, ca sa zic asa), dar cum Matei n-a mers deloc de-a busilea, il savurez pe Tudor. Nu voiam mar lucru de la baby expo, dar sigur ma lipeam eu de cate ceva, mai bine ca nu pot merge, o cheltuiala mai putin.

Matei e un pic mai bine, nu mai vomita, nu mai are scaune diareice, tot in greva foamei dar se vad imbunatatiri si aici.

Sunt singura azi cu amandoi, pana diseara, asa ca fug la datorie.

Va , sa va bucurati de vremea de afara si de weekend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna mamicilor1

Sunt o mamica d edecembrie 2010 si trebuei sa decid daca sa ii fac bebelusului vaccinul Rotarix. Cum voi aveti bebei mai mari, imi puteti spune daca l-ati facu? Daca da, a avut efecte secundare?

Multumesc

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ce liniste e pe aici. Sper ca nu din cauza de pitici bolnaviori ci din cauza de vreme frumoasa afara si mamici plimbarete.

Sanatate multa multa puilor bolnaviori. Noi am cam scapat pana acum dar tinand cont ca din toamna intra Tudor la gradi....vai de capul meu, nici nu vreau sa ma gandesc.

Am fost si noi azi la Baby Expo, ne-am intalnit cu Cordelia si cu Stefan care e un dulce si statea asa cuminteeeee la mami in brate. Din pacate ne-am intersectat doar vreo cateva minute.
Fata mea a castigat astazi prima medalie din viata ei. Scrie Locul 1 pentru ca a castigat cursa la care a participat , e din carton dar....ce mai conteaza. Medaliata lu' mama!!!!
Tudor foarte incantat si el ca Sisi a lui a "cacigat pemiu si medalie"
Ne-am mai invartit nitel pe acolo dar nu am reusit sa ma agat decat de o pereche de sosete cu cauciuc pe talpa de la Miniblu. Mai vroiam sa ma uit de cate ceva dar nu am putut de Tudor asa ca....

Fug acum ca Sisi s-a dezlantuit cu aspiratorul prin sufragerie.

Mergi la inceput