Inscrieri gradinita 2011-2012 - se mai da spaga?!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Cele mai sigura cale de a afla informatii este o sesizare scrisa, nu telefonic, audienta, etc. La sesizarile scrise exista obligativitatea de a raspunde. Si daca in adresa de la Inspectorat-cea in care ziceau criteriile de admitere la gradi- apare un criteriu- domiciliul in circumscriptia gradinitei, sigur exista o impartire pe circumscriptii. Numai ca verbal, e usor sa spui ca fiecare gradinita bla bla.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)
Da, ai perfecta dreptate. Dar mie chiar inspectioare sectorului trei mi-a spus ca nu exista asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Voi cum aflati daca v-a fost acceptat puiutul sau nu? La gradinita de langa bloc, unde am inscris-o pe Daria in februarie, este un anunt pe usa de la intrare, cum ca inscrierile se fac din mai pana in august.

Vad ca voi vorbiti de punctaje, de liste... Astea ce sunt?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

In mod normal se afiseaza liste la o anumita perioada dupa inchierea inscrierilor, anuntata de gradinita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

In mod normal se afiseaza liste la o anumita perioada dupa inchierea inscrierilor, anuntata de gradinita.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Hm...

Gradinita e inchisa, se intra numai daca suni la usa, banuiesc ca asa e peste tot. Si acum e tot acelasi anunt: "in perioada 15 martie - 31 august, se fac inscrieri in limita locurilor disponibile".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Pai suna la usa, sau suna la telefon si intreaba cand stii exact daca ti-a inscris-o.
La noi de ex, gradinita nu e inchisa.

Mergi la inceput

Am sunat.

Aici nu se afiseaza liste.

Este acceptata la doua gradinite, una cu program prelungit, cea de langa bloc (directoarea m-a tinut minte de cand am inscris-o) si una mai departe putin, cu program pana la 12. N-am dat spala la niciuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Si mie mi-a fost acceptata fetita la una din gradinitele la care am depus cereri. Tot fara spaga si interventii. Inca ma mir cum s-a intamplat asta.
Vroiam sa va intreb daca in afara faptului ca apare fetita admisa pe listele de pe usa gradinitei si a faptului ca mi s-a dat o fisa medicala care trebuie completata de medicul de familie voi ati mai primit altceva? Vreo hartie ca-i copilul admis? Sper sa nu ma trezesc in toamna ca dispare de pe liste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai ma ca deja dati in paranoia. Cum sa dispara de pe liste pana la toamna? Nu e posibil asa ceva. Nu stiu daca se mai practica dar anul trecut si acum doi ani in bucuresti era vorba ca: lista copiilor admisi in gradinita se centralizeaza undeva la inspectorat, fiecare gradinita ducand o lista cu copiii inscrisi. Sistemul admite inscrierea intr-o singura unitate, dupa CNP, iar prima care merge cu lista aia inscrie copilul. Aviz celor care au fost admisi in mai mult de o gradinita. Mergeti si anuntati unde renuntati. Asa este posibil ca pana la toamna sa se mai elibereze locuri deci petnru cei care nu au prins loc nu strica sa mai treceti si sa mai intrebati o data, daca nu v-ati dus cu scandal si v-ati lasat loc de buna ziua, desigur

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santa14 spune:

Si noi suntem acceptati la 2, la una cu atentii la cealalta fara. O sa mergem la cea la care nu am dat nimic pt k este in spatele blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

la noi nici n-am vazut vreo lista cu respinsi, eu am banuit ca probabil nici nu exista.

Mergi la inceput