Inscrieri gradinita 2011-2012 - se mai da spaga?!
Raspunsuri - Pagina 13
Mickyyy spune:
La floare de colt am si eu copii, si cu acea directoare am avut show mare acum 3 ani cand i-am inscris prima data!!!
Se da spaga la greu, dar se poate si fara, vorbesc din experienta . Citeste postul meu mai vechi (e la pag. 7), si vezi cum m-a sunat pe mine d-na directoare sa ma anunte ca s-au gasit locuri pentru copii.
daca vrei detalii, scrie-mi PM si va ofer cu placere!
mamiy spune:
Va multumesc din suflet pt raspunsuri si pt sustinere. Poate ca eu insist prea mult, dar aceasta gradinita e exact langa blocul meu si m-ar ajuta f mult sa-l inscriu acolo: singura persoana care ma ajuta este mama, 74 de ani bolnava. Ea ar trebui sa -l ia cel putin , poate chiar sa-l duca la gradinita. Ea nu se poate deplasa pe distante lungi si nici nu poate stapani nazdravanul pe distante lungi. Asa, fiind langa blocul meu, ajunge in doua minute.
Mickyyy, incerc sa trimit PM
mamiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy La floare de colt am si eu copii, si cu acea directoare am avut show mare acum 3 ani cand i-am inscris prima data!!! Se da spaga la greu, dar se poate si fara, vorbesc din experienta . Citeste postul meu mai vechi (e la pag. 7), si vezi cum m-a sunat pe mine d-na directoare sa ma anunte ca s-au gasit locuri pentru copii. daca vrei detalii, scrie-mi PM si va ofer cu placere! |
am trimis mp. sper ca l-ai primit.
Mickyyy spune:
da, l-am primit, ti-am si raspuns.
de curiozitate, unde stai daca zici ca esti la 2 minute de gradinita?
Apropos, o chestie care nu ti-am scris-o in mesaj, daca insista pe faza ca e de fapt domiciliul si nu lipsa de locuri, la fel, cere-i o adresa scrisa prin care sa te informeze asta (sau o compui tu si ea decat s-o semneze), mesajul de pe listele de la intrare ("domiciliul tine de gardinita 3") nu face nici cat o ceapa degerata in caz ca vrei sa mergi cu scandalul pana-n panzele albe. E nevoie de o hartie scrisa prin care ei te informeaza ca copilul xxxx cu CNP xxxx si adresa de domiciliu xxxx nu apartine de gradinita.
La fel si pentru cazul cu lipsa locurilor. Treci datele complete ale copilului pe hartie, ca altfel nu are nicio valoare.
santa14 spune:
Pupici fetelor. Noi suntem intr-o situatia un pic mai ciudata. Suntem pe o lista cu puncatj 3 - gradi este pe aceeasi strada cu blocul in care stam. Problema este k nu sunt locuri fizic. daca se vor retrage copii o sa intram si noi, dk nu Nu. Poate mai sunt mamici din sectorul 6 sa ma lamureasca si pe mine cum sta treaba cu punctajele si cu posibilitatea/nu de a intra copilul la gradi
mamiy spune:
citat din mesajul lui Mickyyy da, l-am primit, ti-am si raspuns. de curiozitate, unde stai daca zici ca esti la 2 minute de gradinita? Apropos, o chestie care nu ti-am scris-o in mesaj, daca insista pe faza ca e de fapt domiciliul si nu lipsa de locuri, la fel, cere-i o adresa scrisa prin care sa te informeze asta (sau o compui tu si ea decat s-o semneze), mesajul de pe listele de la intrare ("domiciliul tine de gardinita 3") nu face nici cat o ceapa degerata in caz ca vrei sa mergi cu scandalul pana-n panzele albe. E nevoie de o hartie scrisa prin care ei te informeaza ca copilul xxxx cu CNP xxxx si adresa de domiciliu xxxx nu apartine de gradinita. La fel si pentru cazul cu lipsa locurilor. Treci datele complete ale copilului pe hartie, ca altfel nu are nicio valoare. |
Mickyyy,dupa cumti-amscrissiinMP, chestia asta cade pt ca inspectoarea m-a aburit spunandu-mi ca nu exista olista cu strazilearonate la gradinite; ceva de genul fiecare fce legeaune poate si cumpoate
mamiy spune:
Locuiesc pe moreni; in fata blocului meu este o mare parcare de masini,un parculet sio centrala radet.
Cum cobori pe schitului spre gradinita, e un semn atentie copii;tot inainte, dar prin partea dreapta a semnului
iubu77 spune:
Stie cineva ce este lista de asteptare?
Copilul meu nu a fost admis ca e prea mic (si nu fac grupoa mica si nu-s ce)dar a fost trecut pe o lista de asteptare cu inca 5 copii....
mai este cineva in aceasta situatie si stie ce inseamna asta?
Lala_D spune:
citat din mesajul lui iubu77 Stie cineva ce este lista de asteptare? Copilul meu nu a fost admis ca e prea mic (si nu fac grupoa mica si nu-s ce)dar a fost trecut pe o lista de asteptare cu inca 5 copii.... mai este cineva in aceasta situatie si stie ce inseamna asta? |
Inseamna ca daca in urmatoarele luni 5 copii sunt retrasi intra cei 5 din lista de asteptare. Sau daca e retras unul, intra primul din lista etc.
crissteo spune:
Cele mai sigura cale de a afla informatii este o sesizare scrisa, nu telefonic, audienta, etc. La sesizarile scrise exista obligativitatea de a raspunde. Si daca in adresa de la Inspectorat-cea in care ziceau criteriile de admitere la gradi- apare un criteriu- domiciliul in circumscriptia gradinitei, sigur exista o impartire pe circumscriptii. Numai ca verbal, e usor sa spui ca fiecare gradinita bla bla.