Puiuti de Sept-Oct 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Oana .. multumesc, nu a fost accident chiar mic, pt ca masina e cam 60 % avariata... insa e mic ca noi suntem intregi.. cand am vazut minunea cum isi sugea degetul, nu a mai contat nimic.. 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Vaiii...bine ca sunteti ok!
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
athosik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Atoshik.. sunteti f faini.. o sa iasa un bebe superb.. Lali si andreea50 va multumesc mult pt cuvinte, .. da restul sunt detalii. importanti suntem noi.. O sa incer azi sa va pun o poza cu bebe la eco.. 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Multumim!!!!
14+
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui camady Neata fetelor. Eu mi-am propus saptamana asta sa tin post sa vad daca reusesc. Vreau sa ma spovedesc si poate ma si impartaseste parintele. Apoi voi tine doar miercuri si vineri. Tine vreuna din voi post? Ce mancaruri pregatiti ca nu vreau nici sa mor de foame. 13+si mami de Razvan 7 anisori |
Camady , eu nu postesc insa as vrea macar fara carne sa mananc daca pot. Ieri am facut niste ardei copti cu smantana si o fasolica fara carne. Cam asta e tot ce mi-a dat prin cap...
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
athosik spune:
citat din mesajul lui camady Neata fetelor. Eu mi-am propus saptamana asta sa tin post sa vad daca reusesc. Vreau sa ma spovedesc si poate ma si impartaseste parintele. Apoi voi tine doar miercuri si vineri. Tine vreuna din voi post? Ce mancaruri pregatiti ca nu vreau nici sa mor de foame. 13+si mami de Razvan 7 anisori |
Neatza,
Si eu voi incerca sa tin post ... dar doar mierurea si vinerea!!!! Nu cred k va fi foarte greu pt k oricum mancam ffffffffffffff multi cartofi ....
14+
athosik spune:
citat din mesajul lui racheel Buna fetele gravidutele -ici la toate fara exceptie andreea2011 sa fii atenta, atunci cand ai contractii se intareste si burtica, si sa-ti faci nos-pa injectabil.Intreaba si pe medicul tau ginecolog. Ma bucur ca acum esti bine. seidanaeste cel mai important ca bebele este bine masina se face ea.Imi pare rau ca ati trecut prin asta. monaramona stiu de la o prietena ca fetita ei era mai mare cu 2 saptamani (la ecograf)fata de data calculata de ea dupa ultimul CM.Nu este de rau. athosik sunteti superbi amandoi Si despte Athosik nu mai am cuvinte si el este superb Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Multumim frumos pentru complimente si ATHOSIK(cel real) iti multumeste!!!!
14+
seidana spune:
Cum stati cu kg?
eu la 14 sapt +4 kg.. adik 60.2 fata de 56.... ufff
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
ancaroro spune:
Neata burtici. O saptamana usoara va doresc.
Seidana, mare nocorc ati avut. Bine ca ati scapat sanatosi. Ai grija la spate, ca s-ar putea sa ai dureri saptamana asta de la coliziune.
Felicitari mamicilor de putulici, in curand o sa stim toate ce avem. Pare ca vor fi o groaza de baietei, dar vin si fetele din urma.
In legatura cu simptomele, daca dispar e ft normal. Incepand cu saptamana a 9-a, incepe sa se formeze placenta, care se finalizeaza cam in saptamana 13-14. Incep sa scada hormonii si efectele lor, iar la final scad riscurile si intram in trimestrul 2.
9+
camady spune:
Eu la 13 sapt. si 5 zile 3.5, adica de la 56 kg la 59.5.Suntem la fel seidana.Niste grasunele
13+si mami de Razvan 7 anisori
Lia73 spune:
neata burtici
am intrat si yo la voi
sa va intreb 2 vb
pana se strang fetele la odiseea nov-dec
pe mine inca ma mai inteapa in laterale
adik ovarele
voi la fel ati patit?
azi e prima zi de intarziere
si am facut beta hcg, 24.57 mi-a iesit
sarutmana de rasp
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
klau_ditza spune:
eu am +2 kg la 9 saptamani. Si asta cu mari eforturi
am senzatia ca fiecare lingura de mancare se depune...
It's true! 9+