Puiuti de Sept-Oct 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 neata burtici am intrat si yo la voi sa va intreb 2 vb pana se strang fetele la odiseea nov-dec pe mine inca ma mai inteapa in laterale adik ovarele voi la fel ati patit? azi e prima zi de intarziere si am facut beta hcg, 24.57 mi-a iesit sarutmana de rasp Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos |
Lia ce-mi vad ochii? Felicitari. Beta e buna ptr bebe. Ce pot sa-ti spun eu este ca am avut dureri ca la menstruatie..........de intepaturi nu-mi aduc aminte. Dar fiecare organism cu treaba lui. La tine beta e graitoare
13+si mami de Razvan 7 anisori
Lia73 spune:
camady sarutmana
am fost la medic sambata cand mi-am facut si beta
mi-a zis ca e prea devereme sa-l vada la eco
asha ca m-a prog pe 26
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ancaroro spune:
Da, chiar am vazut vineri odiseea de noi-dec 2011. Avem vechime fetelor.
Si ce de hobby-uri handmade la noi. Ce coincidenta
9+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Camady da grasunele cu o burtica delicioase nu..?
Lia 73.. eu cam in primele 2 sapt de intarziere aveam dureri ca inainte de menstruatie, si ocazinal intepaturi la ovare..
Si FELICITARI!
Klau-dita.. si eu am aceeasi senzatie, parca si dupa ce beau apa ma umflu toata..
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
zubi spune:
Neatza burtici,sa aveti o sapt cat mai frumoasa..eu vad ca m-am trezit mai bine de luni asa....mai optimista un pic
Of Seidana...cred ca ai tras o sperietura zdaravana, bien ca e bebe vioi si felicitari din suflet
Felicitari fetelor pt cuculeti:), si eu am o presimtire ca tot cuc voi avea
Lali, ce imi place ce faci, eu ma gandfesc,cred ca de vreun an asa,sa ma apuc si eu de biju handmade, dar nu am avut impulsul ala, imi plac la nebunie toate indeletnicirile astea manuale,de creativitate
Cine stie ce analize se fac ca sa vezi daca doamnee fereste, bebe are malformatii?sau acum,de ex, la 14 sapt, pot eu sa fac un eco 3d sau alt fel de eco la care sa se paota vedea ceva?Stiu aucma ca totul o sa fie bine,nici nu are cum altfel, doar v-am psus ca am inceput sapt plina d eotimism:)..dar ma si gandesc in acelasi timp, ce sa-i faci..
Va pup si sa va incepeti saptaman cat mai frumos posibil,cu bebe in burtica si in suflet
Zubi, mami14+
athosik spune:
citat din mesajul lui camady Eu la 13 sapt. si 5 zile 3.5, adica de la 56 kg la 59.5.Suntem la fel seidana.Niste grasunele 13+si mami de Razvan 7 anisori |
Eu la 14 saptamani(15 saptamani miercuri 09.03.2011) am +3 kg de la 53 la 56 ... asta este .... ce sa facem!!!!
14+
Lia73 spune:
citat din mesajul lui seidana Camady da grasunele cu o burtica delicioase nu..? Lia 73.. eu cam in primele 2 sapt de intarziere aveam dureri ca inainte de menstruatie, si ocazinal intepaturi la ovare.. Si FELICITARI! Klau-dita.. si eu am aceeasi senzatie, parca si dupa ce beau apa ma umflu toata.. 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
exact asa am si yo
ocazional
bine ai zis
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui Lia73 neata burtici am intrat si yo la voi sa va intreb 2 vb pana se strang fetele la odiseea nov-dec pe mine inca ma mai inteapa in laterale adik ovarele voi la fel ati patit? azi e prima zi de intarziere si am facut beta hcg, 24.57 mi-a iesit sarutmana de rasp Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos |
Lia , valoare Bhcg arata ca e sarcina. La mine in prima zi de intarziere s-a pozitivat testul.
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
citat din mesajul lui ancaroro Neata burtici. O saptamana usoara va doresc. Seidana, mare nocorc ati avut. Bine ca ati scapat sanatosi. Ai grija la spate, ca s-ar putea sa ai dureri saptamana asta de la coliziune. 9+ |
Ancaroro , sarutmana.. sotul are dureri de gat si spate, eu deocamdata nu ma resimt, probabil pt ca am stat linistita pe spate si am inchis ochii, i-am deschis doar cand masina s-a oprit si nu imi venea sa cred ca nu ne-am rostogolit..
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
klau_ditza spune:
of... Dupa ce nastem o sa ne intalnim la discutii pe teme de diete!
kg astea... repede se mai pun si greu se mai pierd... Daca o tin in ritmul asta, nu stiu cum o sa fiu la 9 luni...
It's true! 9+