Puiuti de Sept-Oct 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata gravidute frumoase!!

Seidana bine ca nu ai patit nimic ,masina se repara. Ghinion sa intalnesti astfel de "organe" ,care dau dovada de exces de zel prea des,si prea cand nu trebuie.

Buna dimineata si fetelor matinale,Andreea multam de cafeluta !

Eu azi am in plan ceva curatenie,si continuarea bijuterituui de ieri .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor,

Multi pupici de primavara tuturor.
Va citesc si eu la cateva zile insa programul de la munca nu-mi permite sa scriu prea des.

Seidana imi pare rau pentru cele intamplate, a fost o cumpana pe care ati trecut-o cu bine, asta e cel mai important, restul sunt detalii.

Andra@ felicitati pentru "boy", sa fie sanatos. Si eu imi doresc tot baietel dar vedem ce iese pana la urma

Lali-metete inteleg perfect cum e cu nervii.Si pe mine ma coplesesc uneori, nu am stare, sunt de cele mai multe ori agitata, nu mai am rabdare cu oamenii, cu colegii. Dar cred ca mi se trage si de la durerea de cap aproape zilnica si raceala la sinusuri care nu-mi da pace de vreo 2 luni. Nu mai pun si responsabilitatile de la munca, trecem printr-o perioada de restructurari asa ca e greu.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Buna seara fetele,

Incep sa cred k avem o odisee plina de baietei ... spre fericirea taticilor!!!!Asteptam sa ni se alature macar o fetitza

Am si eu o intrebare la voi ... mai ales la fetele din saptamanile 13-14 ... mai aveti ceva simptome ... adik asa k la inceput???Eu cred k devin paranoica si incep sa imi pun tot felul de intrebari ... ba k nu mai simt aia...ba aialalta ...si pana pe 19 martie cand tb sa merg la medic cred k o sa o iau razna!!!!

Am pus si eu niste poze pe picassa cu mine si cu sotziorul meu dar si una cu catzelul nostru ATHOSIK!!!

Sa aveti grija de voi si va doresc o saptamana calduroasa si mai povestim!!!!

14+

Athosik , eu nu mai am greturi de la 12 s.. am fost si eu paranoica.. insa cand am vazut bebele bine m-am calmat..
Ma dor insa sanii si sunt grei si plini si burtica creste

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

seidana imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta ,dar ma bucur ca esti bine..ca masina se face, bine ca nu a-ti patit niciunul nimic..explica-mi si mie la semnatura ai 13 saptamani iar la eco ai scris 14 si ceva ..de fapt cat ai ca creierasul meu de gravida nu mai functioneaza la ora asta

MULTUMESC DOAMNE

Mona , nu imi actualizasem samnatura, eu sambata schimb prefixul.. oricum dupa masuratori bebele e mai mare cu 3 zile.. dr a zis ca de regula circumferinta capului e mai mare in primele luni decat varsta reala...

Mergi la inceput

Atoshik.. sunteti f faini.. o sa iasa un bebe superb..

Lali
si andreea50 va multumesc mult pt cuvinte, .. da restul sunt detalii. importanti suntem noi..

O sa incer azi sa va pun o poza cu bebe la eco..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor. Eu mi-am propus saptamana asta sa tin post sa vad daca reusesc. Vreau sa ma spovedesc si poate ma si impartaseste parintele. Apoi voi tine doar miercuri si vineri.
Tine vreuna din voi post? Ce mancaruri pregatiti ca nu vreau nici sa mor de foame.

13+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna dimineata , fetele !

Seidana , ma bucur ca esti bine dupa micul accident si ca bb creste frumos.

Lali , eu dau ciucalata pt pasa!

Felicitari si celorlalte fete care au vesti despre bebei ! Ce de !!!

Va pup ! Sa aveti o zi frumoasa!

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

vreau si eu
mai am pana la urmatoarea eco...

It's true! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetele gravidutele -ici la toate fara exceptie

andreea2011 sa fii atenta, atunci cand ai contractii se intareste si burtica, si sa-ti faci nos-pa injectabil.Intreaba si pe medicul tau ginecolog. Ma bucur ca acum esti bine.

seidanaeste cel mai important ca bebele este bine masina se face ea.Imi pare rau ca ati trecut prin asta.

monaramona stiu de la o prietena ca fetita ei era mai mare cu 2 saptamani (la ecograf)fata de data calculata de ea dupa ultimul CM.Nu este de rau.

athosik sunteti superbi amandoi Si despte Athosik nu mai am cuvinte si el este superb

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Buna dimineata , fetele !

Seidana , ma bucur ca esti bine dupa micul accident si ca bb creste frumos.

Oana .. multumesc, nu a fost accident chiar mic, pt ca masina e cam 60 % avariata... insa e mic ca noi suntem intregi.. cand am vazut minunea cum isi sugea degetul, nu a mai contat nimic..

Mergi la inceput