Puiuti de Sept-Oct 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

marti.
lunea schimb semnatura ca apoi uit

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

buna fetelor. Nu am mai intrat de ceva vreme. am avut un sf de saptamana f agitat.Vineri, de dimineata am avut niste dureri de burtica care s-au intensificat spre seara. Semanau cu contractiile si m-am speriat ingrozitor. am sunat la doctorita mea si mia zis sa iau nospa. Nu era in localitate. Nu a reusit sa ma linisteasca discutia cu ea. Doream neaparat un eco sa vad ca e bebe bine. Am fost la urgente in mangalia, dar nici un medic de garda. Un chirurg mi-a facut un nospa injectabil. Durerile si-au pierdut din intensitate dar tot mai simteam crampe si intepaturi din cand in cand
Nu am dormit taoata noaptea. Nu imi venea im minte decat stralucirea ochilor sotului meu cand i-am spus ca sunt insarcinata.
Dimineata am plecat in constanta la urgenta. Acolo mi s-a facut ecografie. bebe era ok. Perfect dezvoltat si mai si poza de mama-mama.I-am vazut manutele si am numarat 5 degetele la fiecare. O sa radeti dar mi s-a parut un copil foarte frumos si cu personalitate. Parca imi facea cu mana. Doctorul a zis ca e bine si mi-a scris nospa si arefam, pentru sustinere. Nu mi-a zis de ce am avut dureri. A spus ca eu stiu ce am avut. Astazi tot m-a durut burta dar mai putin intens.
sunt speriata la fiecare intepatura pe care o simt si sunt cu ochii in chiloti toata ziua. il iubesc asa mult pe bebe. Si l-am mai si vazut asa mic. Nu stiu cum sa-l ajut. Sper din suflet sa fie bine.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Buna fetelor..

Nu v-am citit inca , recuperez imediat, insa acu am ajuns acas dupa un weekend plin de peripetii...
Sambata am plecat la ziua socrilor, pe drum am fost "victima" a unui accident, in care doi idioti s-au lovit in fata noastra , sotul nu a putut sa ii evite , nu a putut trage pe camp pt ca era in drapta mea un cap de pod, pana la urma am lovit si masina in fata , am ajuns in sant si apoi in camp.. a venit salvarea , m-a dus la spital cica sa ma controleze daca sunt bine, insa in afara de o tensiune luata nu au facut nimic, nu aveau ecograf, nu aveau un no spa, au vrut sa ma internez sa imi faca perfuzii cu glucoza.. evident ca am renuntat mai ales ca nenea Organ, il ameninta pe al meu ca ii face dosar penal , pt ca eu sunt victima...
In fine, am mers de urgenta la spital in alba si mi-am facut ecografie.. partea buna e ca bebe e bine, are 8.5 cm , 14 s si 3 zile de mare, 102 g, 154 BPM, si s-ar putea sa aiba puta, se misca incontinuu si isi sugea degetelul.. dragul de el.. cand l-am vazut nu ne-a mai pasat nimic..
MErg sa ma dezbrac, sa mananc si sa va citesc

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna seara fetele,

Incep sa cred k avem o odisee plina de baietei ... spre fericirea taticilor!!!!Asteptam sa ni se alature macar o fetitza

Am si eu o intrebare la voi ... mai ales la fetele din saptamanile 13-14 ... mai aveti ceva simptome ... adik asa k la inceput???Eu cred k devin paranoica si incep sa imi pun tot felul de intrebari ... ba k nu mai simt aia...ba aialalta ...si pana pe 19 martie cand tb sa merg la medic cred k o sa o iau razna!!!!

Am pus si eu niste poze pe picassa cu mine si cu sotziorul meu dar si una cu catzelul nostru ATHOSIK!!!

Sa aveti grija de voi si va doresc o saptamana calduroasa si mai povestim!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor dar chiar nicio fetita??????????
Hai Lali cu fetita.

13+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Atoshik nu prea mai sunt simtome , greata imi e din ce in ce mai rar,parca simt si ceva surplusuri de energie in ultimele zile,ca am chef ba de bucatarit,ba de facut curat ca la carte,ba de plimbare prin oras cu baiatul... Sanii la sarcina asta nu mi-au fost sensibili deloc pana acum,nici tare umflati,doar nitel mai plini,mai grei. Si am inceput sa mananc bine ,mic dejun,pranz,cina si gustarele, nu mai fac asa mofturi mari nici la mirosuri. Doar nervii,mama lor de nervi,sunt constanti [:D},ma enervez usor si pe toata lumea. Voi nu?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor dar chiar nicio fetita??????????
Hai Lali cu fetita.

13+si mami de Razvan 7 anisori

Ma,eu asa simt ,babele de pe la tara asa mi-au spus( mi-au pus sare in cap habar nu am cand,si au spus ca am dus mana numai la gura,de mai multe ori,semn ca-i fetita [:D) , plus ca asa simt eu,si sper sa nu ma insel . Mi-ar placea mult sa am pereche. La prima sarcina imi doream mult fetita pentru ca eu mai am doua surori,plus nepotica de la una din surori,pe langa mine,unde am crescut,erau numai fetite mici de care avusesem ocazional grija,asa ca la baieti nu prea stiam ce sa fac ,cum sa reactionez. Acum m-am invatat,dar tot as vrea o fetita,sa ii dau sfaturi pentru farduri si baieti cand o fi mare .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

seidana imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta ,dar ma bucur ca esti bine..ca masina se face, bine ca nu a-ti patit niciunul nimic..explica-mi si mie la semnatura ai 13 saptamani iar la eco ai scris 14 si ceva ..de fapt cat ai ca creierasul meu de gravida nu mai functioneaza la ora asta
andreea m-a emotionat cand am citit povestioara cu degetelele..al meu e inca micut dar crestem noi mari si am sa vad si eu manutele bebelusului meu..care cred ca e fata ca eu cu baiatul nu am avut nici un simtom,iar acum am cateva senzatii de rau
lali nu am stiut faza cu sarea cu ma duceam si eu la tara sa imi puna un pachet

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Neata fetelor ! S-au trezit burticile.

monaramona, sa veszi ce o sa te mai emotionezi cand o sa-l vezi pe-al tau. Eu il vazusem ultima oara pe bebe la 10 saptamani. Avea 3 cm si abia se distingeau capusorul si corpul cu mugurii manutelor. Iar acum , la 14 saptamani aveam un copil in toata regula. O frumusete. Imi venea sa plang de drag.
mama mea a intrat si ea cu mine in cabinet. Sa vezi ce chicotea si ea cand si-a vazut nepotul. Nu stim inca ce e. Doctorul a spus " vreti sa ma uit mai bine sa aflam ce e?". Si mama a raspuns ca bebe ne-a speriat atat de tare ca nu mai conteaza. Imi va spune la 16 saptamani dc sta asezat bine. at voi face triplu test.
in leg cu varsta mi-a zis ca dupa un parametru de masurare al capusorului are 15 saptam si 2 zile, nu 14. Dupa care a masurat bratul, care e un parametru mai relevant, mi-a zis ca e de 14 saptam si 2 zile. Eu aveam dupa calculele mele 14 si 4 zile. Oricum si aparatele au o marja de eroare. Din cauza asta probabil sedana a scris ca are 15 sapt. Iti va raspunde ea.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

buna dimineata!

o saptamana minutata tuturor!

It's true! 8+

Mergi la inceput