Puiuti de Sept-Oct 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!

Eu azi stau degeaba , mai bijuteresc ceva si atat. Azi vreau sa fac cercei si pandativ buburuza ,si niste cercelusi mici-mici pentru nasica baiatului,ca mi-a spus de mult de ei si am tot amanat.

Restul?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Lali e bine ca ai o ocupatie.Eu acum ma gandesc sa ma duc sa fac o ciorbita de perisoare ca sa mai omor si eu timpul.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Lali, Lary74 a scris capitolul trecut ca a pierdut sarcina, banuiesc ca nu ai apucat sa citesti.

Si ce bijuterii faci? Ai cumva si blog? Si eu fac accesorii mai mult de hobby, desi ma bate gandul sa ma apuc sa si vand.

bujo mami de Filip si 14+

Mergi la inceput

mai fetelor ce bine de voi ca va pricepeti la ceva.Eu sunt o neindemanatica si nu am niciun talent.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Lali, Lary74 a scris capitolul trecut ca a pierdut sarcina, banuiesc ca nu ai apucat sa citesti.

Si ce bijuterii faci? Ai cumva si blog? Si eu fac accesorii mai mult de hobby, desi ma bate gandul sa ma apuc sa si vand.

bujo mami de Filip si 14+

Doamne ce gafa am facut ,am sters din postul trecut prostia mea ,cred ca inca dormeam pe mine,si ma gandeam cu siguranta la un alt user de care nu mai stim de mult .

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Da Bujo,am facut cateva care s-au vandut,cand am inceput sa pun pe blog nu prea m-am mai implicat ,ca au inceputgreturile,si nu mai aveam cum sa fac. Acum ca mi-am revenit am cautat si mai multe idei,acum le pun in practica,sper sa imi si iasa cum vreau. Blogul e la semnatura ,Culori cu viata. .
Racheel,m-as pricepe si la mai multe daca ar avea cine sa ma invete modele . De exemplu,imi place si sa crosetez/tricotez dar nu stiu multe modele si de asta ma apuca nervii nervoi si nu mai termin lucrul, imi place sa ma joc cu fimo,sarma modelatoare,margele... copila la minte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza, fetele.

foarte frumoase, Lali.
eu sunt mare amatoare de bijuterii handmade. am o prietena de la care ma aprovizionez mereu cand merg in tara

eu cochetez cu pictura si fotografia, dar nu foarte aprofundat.
si mai ma ocup de un site cu forum.
cam astea-s hobby-urile mele.
ah si salsa, dar acum :D pauza
dar intentionez sa incep sa am mai multe hobby-uri :D

imi place f mult sa fac aranjamente florale

revenind la durerile noastre.
mie mi-a fost f rau vineri noapte.
am crezut ca mor.
ori de la paella ce am mancat-o (apropo ma intreba cineva daca fuse originala - habar n-am - oricum n-avea usturoi) ori de la niste masline
in rest mi-e rau non stop....
dar ma consolez cu gandul ca atata timp cat mi-e rau stiu ca bebelul e acolo, nu?

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Da May 3 esti in aceeasi situatie cum am fost eu.Nu stiu cum ai puterea sa mergi la serviciu cu aceste greturi.Incep ele sa treaca dar nu de tot incepand cu saptamana 12.Cand ti-e rau ?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mi-e rau non stop. adica stomacul in gat, obosita si cu acid la stomac
dar cel mai rau mi-e seara.
atunci si vars.
fara exceptii.
cateodata mai vars si ziua...

abia ma misc la serviciu.
sunt in urma cu nu stiu cate proiecte...
bine ca am sef intelegator

sper sa treaca asa cum zici tu, ca nu mai suport

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

cand faci 10 saptamani?

Mergi la inceput