Nasterea la Arcadia - Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Repostez, pt ca asa e corect, sa fie cu numele meu:

Buna!

Madline, se pot da datele, insa nu ar fi prea indicat. Mai bine trimiti PM persoanei cu care doresti sa vb.

Eu m-am dus la Arcadia de la 35 de sapt si a fost ok. Pana atunci nu eram f hotarata pt ca ma gandeam ca, daca nasc prematur, n-as avea bani de terapie intensiva la Arcadia si tot la CV as merge.
Asta e avantajul unui medic colaborator, ca, in functie de cum nasti, mergi la o maternitate sau la alta.

Hai AlynaB!!!! Nastere usoara si cat mai rapida!!!

O zi buna!

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 9 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Si pt fetele care n-au PM (private messages) activat, uitati cum se face:

Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 9 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Multumim Stefana pt ajutor
Semnatura cum iti pui??? M-am tot uitat eu pe la optiuni dar habar nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

stefana multumim pt ajutor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Felicitari proaspetei mamici (copiloi)! Refacere grabnica si sa va dea Dumnezeu zile senine sa va bucurati de ingeras!
Celorlalte fete, care se pregatesc de nastere, le doresc curaj si incredere in fortele proprii!

oiyoy

Mergi la inceput

Madline bine ai venit! Si eu sunt membra de putin timp si ma bucur ca mai este cineva cu sarcina de aceeasi "varsta" ca si a mea. Noi avem aproape 33 saptamani 'and counting'

oiyoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Madlene, eu am mers la Arcadia de la 26 de saptamani. dar pana la 32 am mers si la dr de la Cv pt ca mi-a fost frica sa nu nasc prematur si eu nu mi-as fi permis sa platesc la arcadia 1300 lei pe zi pt bebe. In plus si dr de la Arcdaia mi-a spus ca daca vine inainte de 36 de sapt sa ma gandesc si la CV ca alternativa. asa ca in momentul in care mi-a zis dr de la CV ca ne vedem la 37 de saptamani, am rasuflat usurata si nu m-am mai dus la el. Acu mai am 2 zile pana la 38 si peste exact o sapt la ora asta deja o sa il vad pe bebe , asta daca o sa fie si el de acord sa stea pana atunci!

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=161869&REPLY_ID=6731660
AlynaB aceste analize le-ai facut in cadrul policlinicii Arcadia sau al apitalului? Eu fiind din alta localitate (Roman) biletul de trimitere de la med de fam ( si respectiv decontarea) e valabila si in policlinica sau doar in cazul internarii in spitalul Arcadia?

oiyoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Monik multumesc de lamuriri, ma bcuur ca bebe a stat acolo si nu au fost probleme, si sunt sigura ca va sta inca o sapt, dar sa nu faci efort, stai linistita, mai mult prin casa, in pat la tv, nu te obosi prea tare.sa inteleg ca tu faci cezariana, ma bcuur mult ca in curand iti vei vedea minunea.DAca ai optat pt cezariana de ce nu ai ales sa nasti cu medicul coalborator la arcadia? ma enerveaza forumul asta ca apar asa de greu postarile..off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Monik multumesc de lamuriri, ma bcuur ca bebe a stat acolo si nu au fost probleme, si sunt sigura ca va sta inca o sapt, dar sa nu faci efort, stai linistita, mai mult prin casa, in pat la tv, nu te obosi prea tare.sa inteleg ca tu faci cezariana, ma bcuur mult ca in curand iti vei vedea minunea.DAca ai optat pt cezariana de ce nu ai ales sa nasti cu medicul coalborator la arcadia? ma enerveaza forumul asta ca apar asa de greu postarile..off

Pana aproximativ la mesajul 12 esti moderata si mesajele tale sunt postate numai dupa ce sunt aprobate, apoi, apar in timp real ca la noi celelalte. Mai scrie 1-2 mesaje cu cateva cuvinte ( indiferent ce) apoi te citim in timp real

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 7+

Mergi la inceput