Nasterea la Arcadia - Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 10
madline82 spune:
ionelamaria multumesc de pont..deja devenise f disperant..chair nu intelegeam de ce!
madline82 spune:
oiyoy ma bucur ca mai e cineva aproape de ca si saptamani, eu am acuma 30 sapt si 2 zile, si astept o fetita.Din cate am inteles cu bilet de la medicul de familie se deconteaza doar daca esti din iasi, asta in priviinta consultatiei, ca la nastere ai parte de decont oricum.
madline82 spune:
Alyna B sa ne tii la curent cu contractiile, asta inc azul inc are nu esti la arcadia..parca am un presentiment, hihi
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oiyoy http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=161869&REPLY_ID=6731660 AlynaB aceste analize le-ai facut in cadrul policlinicii Arcadia sau al apitalului? Eu fiind din alta localitate (Roman) biletul de trimitere de la med de fam ( si respectiv decontarea) e valabila si in policlinica sau doar in cazul internarii in spitalul Arcadia? oiyoy |
Analizele le-am facut in policlinica, in partea stanga a spitalului. Nu vad dc nu ar fi valabil biletul si in policlinica daca esti din alta localitate. Poate ar fi mai bine sa dai un telefon la call center sa intrebi.
AlynaB spune:
Nu....tot acasa sunt Am mai facut niste plimbari pe afara, m-au lasat durerile deocamdata. Astept...
madline82 spune:
Alyna b , nu te necaji, bebe os a vina cand stie el ca e pregatit, stai linistita.Stiu ca nu mai ai rabdare, dar mai ai asa de putin...baietetii sunt mai puturosi
monik_03 spune:
Madlene, eu am ales dr de la Arcadia motivata fiind, in prima faza, de aspectul financiar. Apoi, nu am avut o f buna lgatura cu dr meu de la CV, adica pana la 32 de sapt m-a vazut de maxim 4-5 ori, nu mi-a dat de facut nici o analiza, nu si-a scris undeva cine sunt si ce e cu mine. Apoi, cand am ajuns la dr Samoila si am vazut cat de implicata si interesata este, am fost foarte fericita de alegerea facuta. O sa vezi ce impresie buna o sa-ti lase spitalul si toata atmosfera (parca am inteles ca nu ai fost inca)! Multa bafta si daca mai ai nelamuriri, nu ezita!
sanda_baby spune:
fetelor nici eu nu sunt din iasi cu toate ca stau in iasi momentan am medicul de familie in orasul de domiciliu si atunci nu puteam merge cu trimitere deci nu puteam beneficia de decontare dar mi-a mai facut doctorita internare de zi si atunci mi se decontau 400 de ron.