Nasterea la Arcadia - Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Buna monik, cred ca sie u am patit ca tine, doct meu tot de la cuzza si e f disant, din punct de vedere profesional nu am ce s aii reprosez dar de fiecare data cand merg parca sunt o straina, nu simt ca m-ar recunoaste, asa ca nu am dezvoltat nici un fel vreo relatie medic -pacient cu el si e cam aiurea...l-as fi vrut sa fie mai aproape, mai implicat poate.Sarcina mea nu are nici o problema, deocamdata..pe 22 martie la ora 15 am progr la cacicovschi, nu stiam pe care sa o aleg din cele 2,sunt curioasa ce impresie imi va lasa,sper sa ma inteleaga, ma gandesc sa ii spun adevarul, canu ma simt in largul meu cu doct, mi-e si frica sa il intreb ceva sa nu se supere, si pan la urma e decizia mea cu cien si unde nasc, nu vad de ce l-as intreba pe el daca e de acord sa nasc la arcadia cu altcineva!!

Fetelor am o sapt de cand am reflux gastric, e asa de aiurea, imi vine sa imi smulg burta si sa o arunc departe...e destul de susu si imi apasa pe stomac, sani si plamani...off, ce greu e sa fii insarcinata...

Oare Alyna ce a mai facut? Am emotii, ma tot gandesc la ea,parca sunt in locul tau alyna.Asteptam sa ne mai zici cum decurg lucrurile.ai piedur cumva dopul gelatinos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Eu fac luni 33 de sapt , deci oiyoy suntem pe aceeasi lungime...
Eu voi naste prin cezariana din cauza placentei praevia dupa Paste. Sunt la dr. Cacicovschi cu care am o relatie dr-pacient extrem de buna. E f deschisa raspunde la orice intrebare idioata de-a mea si e fffff calma si rabdatoare. Plus ca imi explica orice. O pot suna la orice ora si nu se supara si e suficient sa ii spun numele ca ma si si recunoaste si stie despre ce e vb fara sa ii mai povestesc eu. Ma simt in largul meu cand ma duc la consultatii si nu mai am emotiile care le aveam cand ma duceam la stat la inacritii aia! Acum sa dea DD sa stea bebelina in burtica cat mai mult ca sunt ceva probleme si semne ca ar vrea mai repede. Pupici si nastere usoara!

...asteptand o minune in viata mea!
32w
Daria-Maria

Mergi la inceput

Andreea, felicitari pt fetita, ma bucur ca esti bine, o sa vezi bebelina in curand! Sper sa fie draguta si cu mine dr cacicovschi, am emotii, ca nu e usor sa schimbi medicul, dar vom vedea.
Cat despre nastere macar tia-i luat de-o grija cu cezariana, ca altfel nu aveai cum sa nasti.Eu vreau sa incerc natural, si mie- un pic frica, cred ca si a ceariana mi-ar fi fost frica, ma gandesc ca e normal sa iti fie un pic de frica la prima nastere..Doamne sper sa fie totul bine la toate mamicile si bebeii sa fie sanatosi.
Andreea la tine de ce zici ca da semne sa iasa mai devreme din burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Stefana tuc and te-ai dus prima oara la arcadia te-a intrebat ce medic te-a monitorizat si daca e de acord sa te duci la arcadia sa nasti? Sau cum a fost cazul tau?

Buna dimineata!
Scuze de intarziere. Ieri am fost pe drumuri...
Nu m-a intrebat nimeni nimic. Doar la dr am spus la cne am fost inainte, ca oricum i-am aratat toate anlizele si ecografiile anterioare si atat. Nici o discutie.
Dar de ce ar trebui sa fie de acord? Ce, am contract cu cineva????

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 9 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Buna madlene, poate am avut chiar acelasi dr de la Cuza ca prea seamana descrierea ta cu a mea. O sa vezi ca la Arcadia e total diferita abordarea fata de cea de la stat (depinde si de dr, bine-nteles). Cat despre frica, tuturor cred ca ne este... dar nu mai avem ce face de acum. sa fie bebeii sanatosi, asta este tot ce conteaza. Dr meu e colaborator la arcadia, am zis ca dc ma intalnesc cu el pe holuri si zice ceva (in caz ca ma recunoaste), ii zic ca oricum lui i-am platit tot ce a fost de platit si nu am semnat nici un contract cum ca ma duc sa nasc cu el.
Pentru reflux gastro eu am reusit f usor sa trec de el cu lapte cald, baut f incet, in special seara. Incearca, poate tine si la tine! Si cu mar a mai trecut la mine, curios, dar a functionat!

Au mai ramas 5 zile!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB

Multumim Stefana pt ajutor
Semnatura cum iti pui??? M-am tot uitat eu pe la optiuni dar habar nu am

Pt semnatura mergi in lateral sus la Profil personal - Editeaza profil - introduci parola din nou - jos la Optiuni profil apesi pe + si-si apare Semnatura, unde completezi ce vrei si cum vrei, dar trebuie sa stii codificarile editarilor de text, uite ca la mine de ex :
[b ][red ][size=3 ][olala ] AMR 8 zile!!!![olala ][/b ][/red ][/size=3 ]

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 9 zile!!!!

Edit: am editat ca sa pun pauze, ca nu se vedea formula Voi puneti fara pauze intre []

Mergi la inceput

Stefana si monik, multumesc mult de lamuriri! Monik tu la ce doctor mergeai la cuza?
Eu sper sa fie destul de diplomata cacicovschi sa nu ma puan in situatia penibila de a-i da o groaza de motive pt care am ales-o pe ea la arcadia.
CE bine de voi fetelor ca acusica scapati si os a va tineti bebeul in brate..

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Stefana si monik, multumesc mult de lamuriri! Monik tu la ce doctor mergeai la cuza?
Eu sper sa fie destul de diplomata cacicovschi sa nu ma puan in situatia penibila de a-i da o groaza de motive pt care am ales-o pe ea la arcadia.
CE bine de voi fetelor ca acusica scapati si os a va tineti bebeul in brate..

DPN 15-22 mai, fetita

Madline, nu cred ca o sa o intereseze motivele. Ea isi face meseria acolo cu placere si orice pacient este bine venit, mai ales ca asta inseamna bani. Pariu ca nu te va intreba nimic?

Stef 38s cu Tudor Stefan

AMR 8 zile!!!!

Mergi la inceput

ce nostima esti stefana, ms mult de incurajari, pe ce vrei sa punem pariu, pe o suzeta? hihi

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Buna dimineata fetele! Noi suntem tot acasa....e foarte grea asteptarea asta :( Am mai avut dureri azi-noapte dar nu au tinut....Nici un semn de nastere.
Madline, nu am pierdut nici dopul, burtica inca nu imi este coborata decat f putin...Dr mi-a spus sa stau linistita ca se pot intampla toate deodata. Maine dupa-amiaza am programare din nou....poate macar mi s-a deschis colul...vreau sa scap si eu, nu mai pot Sunt micuta de statura, slabuta....nu stiu cum de au incaput atatea kg in burtica mea. Deja simt ca imi pusca pielea, s-a intins la maxim, seara se face toata albastra(se vad toate venisoarele).
Cu refluxul gastric....sa vedeti in ultimele zile...sper sa nu fie si la voi asa, dar mie imi dau si lacrimile cateodata.Imi mai trecea pana acum cu lapte rece, ceai de busuioc, acum nu mai merge cu nimic.

Mergi la inceput