Nasterea la Arcadia - Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 12
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 ce nostima esti stefana, ms mult de incurajari, pe ce vrei sa punem pariu, pe o suzeta? hihi DPN 15-22 mai, fetita |
Stai linistita ca nu o sa te intrebe nimic. Pe mine m-a intrebat prima data cand am fost la ea cine mi-a monitorizat sarcina pana atunci, i-am spus, a dat din cap si gata.....
madline82 spune:
Neatza alyna, deci inca nimic, cred ca e destul de enervant...eu aseara imi doream sa scap o data de burta ca tare ma apasa pe piept si stomac, si eu care credeam ca spre sfarsit, cand burta coboara nu mai ai porbleme cu refluxul sau cu respiratia
Tre sa mai ai un pic de rabdare, esti pe ultimii zece metri.Am inteles ca daca faci sex se poate declansa mai repde nasterea, cumnata mea asa a patit..
Cat despre cacicovschi sper din suflet sa nu ma intrebe prea multe vis-a vis de doctor.
DPN 15-22 mai, fetita
andreea_mdm spune:
Eu m-am dus la Arcadia la 20 de sapt. Tocmai avusesem o experienta neplacuta cu medicul la care eram si am zis gata. Oricum vreau sa merg la arcadia sa nasc , imi iau un medic de acolo ca e si mai ieftin asa. Mi-a fost recomandata de o prietena, dna Dr. Cacicovschi. M-a primit cuy un zambet fff larg si m-a lasat pe mine sa imi spun problema. i-am zis din start ca nu am avut o colaborare tocmai buna cu medicul meu de pana acum si ca vreau sa nasc la Arcadia. Nu m-a intrebat nimic la ce dr am fost sau alte amanunte , decat de istoricul sarcinii si i-am dat si dosarul. Evident ca a vazut care a fost medicul, care de altfel e colaborator la Arcadia si daca nu ma insel, chiar (colega) prietena buna cu dr Cacicovschi. Am discutat strict problema mea si nimic mai mult. Ea mi-a dat f mult curaj ca atunci eram foarte speriata, avusesem sangerare, ma dussesem la urgenta la Cuza, dureri, etc. Eu am mai trecut prin doua experiennte neplacute si de aceea eram f speriata si plangeam mult. Dna dr. mI-a marit doza de medicam, m-a invatat ce sa fac, sa nu ma stresez ca va fi bine, ca o pot suna la orice ora in caz de ceva, chiar daca e o simptomatologie falsa. Mai bine prevenim decat sa tratam si tot asa. Plus ca eu am mers pe concediu medical de la 11 sapt. Nu a deranjat-o nici un mom sa imi dea concediu desi ma duceam din doua in doua sapt pt el( adica sotul nu eu) ceea ce fosta dr comenta mereu si nu isi aducea aminte de ce imi trebuie si urla ca nu am e=nevoie desi ea imi recomandase cu strictete. Deci numai de bine, di Dna dr Cacicovschi. Nu avea nici o frica, e f draguta, calma , rabdatoare, mie chiar mi se pare exagerat de calma cate o data si ma tine chiar si o ora numai sa imi faca tot ce trebuie si sa ma lamureasca cu tot. Sa-i dea DD sanatate multa si anu multi de cariera, ca rar gasesti medici de un asa profesionalism si umanitate.
Cat despre simptome, mi se intareste fff des burttica se facec caun pietroi si simt o presiune la nivelul pellvisului, placenta era la 31 de sapt 2 spre 3 si fusesem de urgenta la Arcadia ca avusesem vreo 5-6 contractii pe ora. Mi-a dat gynipral, dar nu am putut sa iau ca mi se facea f rau de la el. Insa mi-a marit doza de progesteron si mi-a dat si fier.Nu am mai avut contractii de at. doar ca mi se intareste f des burta. Mi-a zis sa prindem macar 34 ca sa pot naste iin siguranta si sa nu fie nev sa ma transfere la Cv din cauza costurilor in plus. Eu sper sa prind macar 37 ca sa fie bebita in deplina siguranta.
...asteptand o minune in viata mea!
32w
Daria-Maria
madline82 spune:
Andreea multumesc ca ai impartasit cu mine exp ta cu dna doctor cacicovschi, sper sa am mai multa incredere ca nu vor fi probleme cand ma voi duce la ea.Din ce mi-ai pov vad ca e o super doctorita!
Ne rugam la Dumenzeu ca bebe sa stea mai mult in burtica.Cat despre contarctii nu stiu ce sa zic, si eu am destule in fiecare zi, poate asa e normal, eu nu ma stresez cu asta, dar la tine poate e altceva.Nu iei si no-spa? Oricum stai linistita, ca esti pe maini bune, de la 37 sapt bebe nu mai e condierat prematur.Inca un pic si o sa ajungi si al 37, ai sa vezi!
DPN 15-22 mai, fetita
monik_03 spune:
Madlene, au am fost la Dr Aursulesei la CV. Stiu ca este f bun, profesional vorbind, dar pentru mine este prea ocupat, prea pe fuga.
Alyna, inca un pic de rabdare si o sa vezi ca vine bebele cand nu te astepti. Eu am stat cu stres sa nu vina pana la 38 de sapt si acum nu mai pot, abia astept sa vina ca ma misc din ce in ce mai greu, parca am burta pana la genunchi si gafai si daca merg la baie. Un pic mai avem fetelor si apoi ni se va schimba toata viata!
Au mai ramas 5 zile!!!!
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Neatza alyna, deci inca nimic, cred ca e destul de enervant...eu aseara imi doream sa scap o data de burta ca tare ma apasa pe piept si stomac, si eu care credeam ca spre sfarsit, cand burta coboara nu mai ai porbleme cu refluxul sau cu respiratia Tre sa mai ai un pic de rabdare, esti pe ultimii zece metri.Am inteles ca daca faci sex se poate declansa mai repde nasterea, cumnata mea asa a patit.. Cat despre cacicovschi sper din suflet sa nu ma intrebe prea multe vis-a vis de doctor. DPN 15-22 mai, fetita |
Imi suna tel de dimineata, toata lumea ma intreaba daca am nascut, m-am saturat sa spun ca sunt tot acasa :(
Ce sex sa mai fac ca daca ma ating putin pe burtica simt ca imi pocneste
AlynaB spune:
Monik, sa stii ca eu nu am probl de genul asta, ma misc extraordinar de bine, parca nici nu as avea burtica. Atat doar ca ma ustura si ma mananca foarte tare si din cauza asta merg mai greu...
monik_03 spune:
Ce bine Alyna, eu am 38 de sapt abia si nu mai pot merge deja. Dar la mine se suprapun si problemele de la oaasele bazinului. Numar zilele pana marti cand o sa vina bebele. Si pe mine ma manaca pielea de pe burtica, mai ales serara, dar mai folosesc o crema de hidratare si trece! In schimb ma dor f tare muschii pt ca domnisorul din 2 in 2 ore face gimnastica si intinde tot ce poate!
madline82 spune:
Monik, probabil asa sunt doctorii barbati, mai distanti, ca si al meu doctor e barbat...mai ai si tu asa de putin, 5 zile, nci nu stii cand vor trece
Alyna, am murit de ras cand ai pov faza cu burtica si cu sexul, probabil ca asa e , te simti ca un gandac umflat de colorado , mai ai un pic si acusi intorci caruta..hehe , da cine o sa fie mama mandra cu bebe in brate..
DPN 15-22 mai, fetita
AlynaB spune:
Monik, macar tu stii sigur ca marti gata , ai bebele in brate.Cred ca numai la asta te gandesti :) Si pe mine ma dor toti muschii, nu mai zic coastele in partea dreapta, acolo are piciorusele si ma zapaceste, de atata timp numai acolo loveste f puternic.
Asa e madlinie....dupa ce o sa il am in brate o sa uit de toate durerile :) Dupa o sapt cred, nici nu o sa ne mai amintim cum era cu burtica