Nasterea la Arcadia - Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 8
AlynaB spune:
Pe mine m-au intrebat la consiliere cine a fost med meu inainte si daca am vb cu el si este deacord sa ma preia un medic arcadia. Eu le-am zis ca da....adica dc nu ar fi deacord, doar nu am semnat nici un contract cu Carauleanu (nu era sa ma duc acuma sa o intreb daca este ea deacord).Si le-am zis apoi ca vreau sa fiu preluata de dr Cacicovshi de la ei si mi-am si facut o programare la ea, aveam atunci 35sapt. M-a consultat pe masa, mi-a luat lama (mi-a explicat ca se ia in sapt 35-38), mi-a facut eco....(si am platit 90lei cu bilet de trimitere, poate te intereseaza si partea financiara)Am discutat cu ea despre nastere, mi-a cerut toate analizele si eco facute pana atunci si cam atat la prima consultatie. A, mi-a mai zis sa vb la consiliere sa ma programeze pt analizele gratuite, consultul preanestezic (incluse in contract). La o sapt m-au sunat si pt cursul Lamaze.
Dpn-ul meu este MAINE!!!!!! ....dar cine stie
AlynaB spune:
Nu......eu as vrea natural....dar cine stie.Daca vine zilele astea e ok, daca nu cezariana...Eu ma rog sa fie azi, maine....
AlynaB spune:
Madline, nu stiu ce sa zic de datele de contact, ar fi trebuit sa fie vreo chestie sa dam mesaj in private dar nu gasesc.Poate ne ajuta cineva care cunoaste
camiki spune:
Gata fetelor,m-am programat si eu,23 a ramas marea zi,nu s-a putut pe 24 cum am vrut noi.Sper sa stea BB pana atunci cumintel acolo si sper sa scap usurel pentru ca am inima usor indoita ca nu am avut curaj pentru naturala din cauza circularei de cordon.Asadar stefana si monica santem cam una dupa alta,ne vedem acolo.
Alyna pe tine te asteptam cu povesti ,cred ca tu weekendul asta o rezolvi.Cred ca ai emotii mari,asa-i?
Sanda multumim de incurajari,sper sa nu fie asa dureros si de speriat.
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarApr2011 Buna! Madline, se pot da datele, insa nu ar fi prea indicat. Mai bine trimiti PM persoanei cu care doresti sa vb. Eu m-am dus la Arcadia de la 35 de sapt si a fost ok. Pana atunci nu eram f hotarata pt ca ma gandeam ca, daca nasc prematur, n-as avea bani de terapie intensiva la Arcadia si tot la CV as merge. Asta e avantajul unui medic colaborator, ca, in functie de cum nasti, mergi la o maternitate sau la alta. Hai AlynaB!!!! Nastere usoara si cat mai rapida!!! O zi buna |
Multumesc din suflet !!!!!!!! Abia astept, nu mai am rabdare....
Nici emotii nu mai simt, nimic, doar sa vina bb!!!
AlynaB spune:
Oooo, felicitari Camiki....te apropii si tu :)
Ce bine de voi ca stiti data sigur. Eu stau si cronometrez contractiile....au inceput asa usor de aseara, sper sa se indeseasca
madline82 spune:
Alyna B multa bafta, iti tinem pumnii, nu intra in panica daca nus e declasneaza nasterea, probabil nu e pregatt organismul.Eu ma gandesc de pe acuma cum va fi si am apuca frica.Vreau sa nasc natural,sper sa ma ajute Dumnezeu!Inca o data fetelor psihicul si rugaciunea sunt f importante ca totul sa decurga mai usor!Va astept cu detalii.
Cat despre fetele de la consiliere daca ma intreaba o sa le zic ca am fost la m multi doctori, pana la urma e decizia noastra, vb ta, doar nu esti obligata sa nasti cu doct care te-a monitorizat pana acuma, doar nu a facut-o gratis...
Va pup pe toate..off eu am prins o raceala, stau in pat ca un gandac cu burta in sus..
madline82 spune:
Stefana tuc and te-ai dus prima oara la arcadia te-a intrebat ce medic te-a monitorizat si daca e de acord sa te duci la arcadia sa nasti? Sau cum a fost cazul tau?
Alyna B curaj cu nasterea naturala, eu te incurajez sa nu te sperii si sa astepti ca totul o sa decurga bine, sa nu apelezi fara rost la cezariana!