Nasterea la Arcadia - Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

[/quote]
Buna Madline! Si eu aveam aceeasi probl pe la 30 de sapt, ma hotarasem sa nasc nat la arcadia dar nu stiam ce sa fac in privinta medicului(sa vin cu al meu, care era colaborator) sau sa nasc cu un medic angajat arcadia. Am fost apoi si am discutat cu fetele de la consiliere, iar in urma discutiei m-am hotarat sa renunt la med meu deoarece daca el ar fi fost de garda ca Cv sau la cabinet se putea sa nu ajunga la nasterea mea(la mine asta a fost moticul principal pt care am renuntat la med meu). Am mers in continuare la arcadia la dna dr Cacicovschi, este un medic extraordinar, imi pare rau ca nu am mers la ea de la inceput. Eu personal ti-o recomand cu cea mai mare incredere :)
Multa sanatate si sarcina usoara in continuare !
[/quote]

Buna alyna B ma bucur ca mi-ai raspuns la mesaj, si cum ar trebui sa fac sa merg intai la consiliere?Ce ma sfatuiesti? MEdicul meu este dr nemescu, la tine cine a fost?Mi se pare destul de stresant sa renunt acuma la el, sunt tare necajita...Parca ma depaseste problema.Am inteles ca daca medicul tau nu paote veni o sa te asiste oricum un medic de la arcadia.Inca nu am fost sa vb despre nastere ,(ncii la arcadia, nici cu doct meu) am programare la sf lunii la doct meu, mi-a zis ca la 32 spat vom disucta despre nastere..Off chiar sunt in plop

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monik_03

Stefana, eu sunt programata pe 22 deci o sa fim tot in zona pe 24. Tu la ce dr esti? Cat despre operatie m-a cam speriat Copiloi si pe mine... Speram sa nu fie asa de greu.

Monik tu esti programata pt nastere sau la eco?> Ca pe 22 mi-am facut si eu progr, poate ne intalnim pe acolo sa mai vb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

copiloi sper sa iti revii cat mai repede, sa te faci bine si sa nu ramai cu o amintire neplacuta despre nastere.
fetelor eu cred ca depinde de fiecare organism in parte cum reactioneaza la operatii...mie imi era foarte frica pentru ca eu am mai facut 2 operatii care au necesitat anestezii totale si organismul meu a reactionat foarte rau atunci si ma gandeam ca acum va fi la fel dar se pare ca am avut noroc si totul a fost bine si de a doua zi am putut merge, iar azi am iesit cu bebe la prima plimbare asa ca rugati-va la Dumnezeu sa fie bine pentru ca nu aveti de unde sa stiti cat de repede o sa va recuperati...trebuie sa aveti incredere in voi.
Va doresc nasteri usoare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

[/quote]

Buna alyna B ma bucur ca mi-ai raspuns la mesaj, si cum ar trebui sa fac sa merg intai la consiliere?Ce ma sfatuiesti? MEdicul meu este dr nemescu, la tine cine a fost?Mi se pare destul de stresant sa renunt acuma la el, sunt tare necajita...Parca ma depaseste problema.Am inteles ca daca medicul tau nu paote veni o sa te asiste oricum un medic de la arcadia.Inca nu am fost sa vb despre nastere ,(ncii la arcadia, nici cu doct meu) am programare la sf lunii la doct meu, mi-a zis ca la 32 spat vom disucta despre nastere..Off chiar sunt in plop
[/quote]
Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de contract, ce include contractul, sau stiu eu mai ai alte intrebari poti sa te duci sa discuti inainte cu ei, oricum contractul tot acolo il semnezi, cu fetele de la consiliere clienti. Dr meu a fost Carauleanu....si mie mi-a fost asa sa renunt la ea, m-am simtit oarecum aiurea...Dar dupa prima consultatie la dr Cacicovschi ti-am spus, imi parea rau ca nu am venit la ea de la inceput.
Intr-adevar daca nu vine med tau te asista un medic arcadia...si atunci ce rost mai are med tau? M-am gandit si eu ca este mult mai bine sa imi aleg din timp un medic arcadia, sa ma cunoasca mai din timp, nu atunci la nastere nici sa nu stie de unde sa ma ia.
Stai linistita, nu iti fa atatea griji de pe acuma, mai ai timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Eu sunt la dna dr Cacicovsci. Si mie imi pare rau ca n-am fost la ea de la inceput, insa si eu m-am hotarat foarte tarziu sa vin la Arcadia.
Acum e ok, suntem in linie dreapta. Daca vrea bebe sa stea pana atunci in burtica, joia viitoare la 9 ne vom cunoaste

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 10 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Stefana ai emotii cred, nu??? Mai ai cateva zile si o sa-ti tii bb in brate...... Oare vine si la mine azi-maine?

Mergi la inceput

Alyna b, multumesc din suflet de raspuns,si eu as fi renuntat la dr carauleanu, am fost si eu pacienta ei si nu mi-a lasat o impresie buna.Asa e in ce priveste doctorul, daca nu poate veni ce rost mai are sa cer sa nasc cu el.M-as duce sapt asta sa vb cu fetele de la cosniliere, dar nu stiu daca sa le zic adevarul sau pur si simplu ca vreau sa nasc cu cacicovschi. Pe tine cand te-a preluat dr cacicovshi te-a pus sa faci alte analize sau cele pe care i le-ai dus au fost de ajuns?Si prima oara cand ai fost al ea in afar de consultatatie ce ti-amai facut? Eco, lama?
Tu cand ai dpn?
MErci inca o data de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Madline, eu pe 22 sunt programata la cezariana (daca sta bebele pana atunci). Cat despre dr, eu am renuntat la dr meu avand ca motivatie atat faptul ca se putea sa fie de garda la Cv cand ma apuca nascutul, cat si motivatia financiara. Dar sunt foarte multumita ca am ales un dr de la Arcadia, pe dr Samoila, care este foarte draguta si atenta. Cat despre contract, fetele de la consiliere or sa-ti dea toate detaliile.

A mai ramas o saptamana!!!!

Mergi la inceput

Monik, tu la cate sapt ai fost la arcadia?

Mergi la inceput

fetelor, avem voie sa ne dam datele de contact intre noi pe forum, ca ma enerevaza pana se posteaza ceva!

Mergi la inceput