Nasterea la Arcadia - Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Buna dimineata fetelor,
nu va panicati cu trimiterea, nu va trebuie la semnarea contractului ci la internare. De aceea este bine sa tineti cu dintii de ultima trimitere, pentru ca, intr-adevar, nu se da decat una pe luna de la dr de familie. Si eu am mers toata luna martie si am platit la consultatii dar, cu o trimitere, puteti merge la 2 sau 3 controale si platiti mult mai putin. De ex eu am avut ultima trimitere pe 14 febr. Am fost atunci la control si am platit doar 50% din consultatie (adica 40 lei), apoi am fost peste 2 saptamani si, pe aceeasi trimitere am platit 20 de lei pentru consultatie, iar dupa inca o saptamana, in contul aceleiasi trimiteri, am platit 50 de lei ultima consultatie. A mai fost nevoie si de echo trim 3 care costa 220, dar dr mea de la Arcadia a fost f draguta si mi-a facut internare de zi pt ca mai aveau fonduri, si mi-a decontat 200 de lei. Deci am platit 20 de lei. Iar trimiterea din martie o tin in dosar si o sa merg cu ea la internare. La semnarea contractului mi-a trebuit buletinul si adeverinta de la servici. Si avansul, care a fost aprox 1900 de lei (eu am semnat pt nastere naturala pentru ca atunci speram sa nasc natural).
Madlene, pe trimitere scrie supraveghere sarcina, rog ex de specialitate si este catre obstretica-ginecologie. Deci e buna si a ta.
Alyna, felicitari pt bebe, ma bucur mult ca sunteti sanatosi amandoi. Sa dea DD la toate nasteri usoare si bb sanatosi.
In alta ordine de idei, eu sper sa ajung pana marti, ca de 2 seri am inceput sa am contractii si joi seara mi-a zis dr ca daca vine mai devreme nu e nici o problema (nu mi-a mai garantat ca pana acum ca ajung ziua de marti). Oricum, eu stau cu bagajelul la usa si in alerta. Oricum , imi iau laptopul la mine si va tin la curent!

Au mai ramas 2 zile (fara astazi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Andreea, nu se vb numai despre medicii de la arcadia,(cand s-a amintit despre cezariene) ci si in general.Si fiecare are dreptul sa isi expuna parerea sau temerile vis-a-vis de subiect.Ramane de vazut daca e asa sau altfel.Intra-adevar fetele au avut probleme, dar oricum medicii de azi sunt in general adeptii medicinei alopate si a interventiilor chirurgicale si nu numai.La asta ne refeream cand vorbeam despre nastrerea naturala.
DE ex dadaina a amintit ca sora eia nascut la o clinica privata pe muzica de beethoven, ar fi fost frumos si la arcadia sa fi creat atmosfera in genul asta.Cu aromaterpaie, sau lumanari terapeutice, cu alte metode decat cele clasice.Ar fi de laudat o alfel de abordare in managementul nasterii naturale.
Poate imi doresc eu prea multe...cine stie

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Buna ziua mamici!
Se pare ca in ultimele pagini ale forumului fetele au pus punctul pe "i" cand s-a 'amintit' ceea ce probabil gandeam toate: nasterile dorite naturale transformate in cezariene. Cu siguranta situatiile au cerut-o dar eu una sunt ingrijorata pentru ca diferenta de plata dintre serviciile pentru o nastere naturala si o cezariana nu sunt tocmai 'cativa leuti' cum zice Andreea, ci e cam dubla suma iar eu nu stiu daca am sa reusesc sa strang banii. Stiu ca in momentul semnarii contractului ar trebui sa fim pregatiti si pentru asta dar...e greu

oiyoy

Mergi la inceput

Monik, nu mai are bebe rabdare?
Si eu am avut toata noaptea contarctii, am luat no-spa pt ca la 31 de sapt cat am acuma nu am voie asa contractii de lungi si dese..sper ca bebelina sa fie bine...acuam pana marti mi se pare asa mult..Poate e din cauza ca se intoarce cu capul in jos,sper sa fie de la asta.

Cat despre trimitere, pe aprilie clar nu ii mai pot cere doctoritei.Sper sa nu nasc mai devreme ca sa iau in luna mai trimitere.

M-am gandit sa o schimb dar nu cunosc pe altcineva...

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Intr-o nota mai optimista ma laud ca si noi am cumparat patut din lemn de fag. Tati l-a asamblat iar mami se ocupa de realizarea baldachinului pentru ca sigur vom avea probleme cu tzantzarii in curand.

33 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Oiyoy nu mai stiu, tu ai reusit sa ajungi la arcadia pana acuma?Si la ce doctor esti sub supraveghere?
Frumos ca aranjati cuibusorul al cel mic..noi inca nu am montat patutul,tot aman momentul, cred ca de emotie

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Madlene, daca vrei eu iti dau link-ul unde o poti gasi pe dr mea de familie: dr Alina Grecu: http://urbo.ro/centre-medicale/cabinet-medical-dr-grecu-alina-liliana-172060
e o scumpa si este pro arcadia, pe mine m-a incurajat foarte mult sa merg la arcadia. A mai avut paciente care au nascut acolo si asta m-a determinat si pe mine sa merg la primul control.
Cat despre bebe, vad ca de dimineata e cuminte. mie mi-a intrerupt no-spa, a zis ca de acu daca vine, vine dar sa nu mai iau antispastice.

Mergi la inceput

Monik, ms de recomandare, o sa ma gandesc serios la problema asta, dar dupa ce termin cu nasterea si cocnediul prenatal si postnatal.Si daca nu o sa vrea doct mea sa imi dea trimitere o sa ma cert cu ea, ii zic ca mi-a cerut la internare.Cred ca imi fac eu prea multe probleme.
Deci e posibil sa nasti mai devreme de marti?Acuma cate sapt si zile ai?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

La Arcadia am ajuns in alte imprejurari ce nu ma implicau. Deocamdata nu colaborez cu nici un dr de acolo. La Iasi am fost la 2 controale la dr Nemescu D. si la dr Scurtu B.

33 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Astazi am 38 de sapt si 2 zile. Avand in vedere ca e baietel, mizez pe faptul ca poate e mai lenes si poate da domnul sa ajungem cu bine. daca nu, nu conteaza, numai sa fie bine!

Mergi la inceput