Nasterea la Arcadia - Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 23
DadaIna spune:
Va pupic fetelor!
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_mdm Vreau sa va spun ca e absolut absurd sa tot spui ca medicii te duc catre cezariana chiar daca nu e cazul. Nasterea naturala este cea mai dorita si chiar se incurajeaza asta. ma refer de medicii de la Arcadia. |
Andreea nu se supara nimeni doamne fereste.De asta si suntem aici sa discutam, sa ne dam cu parerea, sa aflam lucruri noi si de ce nu sa invatam din experienta altora.
Eu nu am precizat... insa doctorita mea ce imi monitoriza sarcina, asta inainte de a apela la un medic angajat Arcadia, desi e medic la Cuza e si colaborator Arcadia. Stia foarte bine ca vroiam sa nasc la Arcadia cu ea si de asta nu inteleg de ce ma programa deja la cezariana si a scornit acel diagnostic inexistent.Deci nu e absurd. Pe mine fosta mea doctorita chiar ma ducea la cezariana desi nu era cazul si cezariana urma sa aiba loc tot la Arcadia pentru ca asa mi-am dorit de la inceput sa nasc acolo in conditii umane.Ca stramba ea din nas e partea a doua.Deja cand i-am amintit ca mergem la Arcadia a scos niste sunete ceva de genul: "Aoleo" ca si cum ea uitase si era nu stiu ce tragedie ca merg acolo sa nasc. Singurul motiv e ca sa scape mai repede de paciente.Una e sa stai dupa o mamica cu un travaliu lung, mai ales ca majoritatea din ei au si cabinete private si zeci de pacienti, deci lipsa de la cabinet inseamna si pierderi materiale consistente, mai ales ca la nici o consultatie la cabinetul dumneaei nu am primit bon, deci toti banii intrau un buzunarul respectivei doamne, si una e sa vii la program, ai operat, ai incasat si la revedere. Si mai ales ca madam ma incuraja sa nasc la stat, in nici un caz la Arcadia, bineinteles din acelasi motiv: banii.Cam asta e mentalitatea la stat si nu ai ce sa le faci ca nu se mai satura. Nu generalizez, doamne fereste.Mai sunt si medici cinstiti si onesti la stat insa ii numeri pe degete.
La Arcadia sper sa fie mai bine insa daca medicii colaboratori fac asta la ce te poti gandi?Avem noroc ca medicii angajati sunt mult mai tineri si au alta mentalitate.
Eu traiesc cu speranta ca o sa fie intr-un final bine.Inca mai am dubii si intrebari dar voi primi raspunsul la ele cand imi va veni si mie sorocul.
madline82 spune:
Oiyoy, si pe mine tot dr Nemescu m-a monitorizat, dar mi se pare destul de distant si nu stiu daca m-ar asista la o nastere naturala.In rest dpdv medical are nota 10.
DPN 15-22 mai, fetita
DadaIna spune:
camiki urmatoarea mamica vei fi tu!Inca putin si ai sa iti tii ingerasul in brate!Doamne ajuta!
Stefana ai luat super bine acel carut mai ales ca nou ajunge aproape 20 milioane vechi.Cu 6,5 milioane chiar ca ai facut o afacere mai ales daca zici ca e in conditie buna.Mie mi-a frica sa iau second sa nu fie stricate rotile sau alte chestii.Ai avut noroc.
Eu vreau un carut cu landou in primul rand si imi plac mult cele de la Pierre Cardin, modelul Sofia cu roz.Se duce in aproape 15 milioane insa imi place mult si e cam ceea ce am nevoie.Voi face un efort si il voi cumpara pana la urma.:)
Multumesc ca m-ati lamurit cu acea trimitere.La programari am mai spus si eu un alt mesaj ca fetele de la receptie sunt foarte de treaba si pe acceasi trimitere calculeaza in asa fel incat sa cuprinda 2 vizite la medic pe aceeasi trimitere.Asa am facut si eu si urmatoarea vizita am scapat de un alt drum la medicul de familie.
madline82 nu te supara ca iti zic, spuneai la un moment dat, in cazul in care avem si noi hainute cumparate si vom primi si mai multe, sa pastram hainutele nepurtate de la bebe cu etichete si sa le vindem apoi.Eu una desi am cumparat 3 sertarase de costumase si hainute si chiar daca voi mai primi nu le pot pastra cu eticheta, stii de ce? Pentru ca e indicat sa fie spalate cu un detergent bland pentru bebe si calcate inainte de a ne imbraca bebelusii cu ele.Este indicat in primul rand pentru pielea micutilor.Acele hainute pana sa ajunga pe raftul magazinelor au trecut in procesul de fabricatie prin zeci de maini.Desi sunt noi, noute e periculos sa ne imbracam bebelusii cu ele. Si cum nu stiu cu ce hainute am sa o imbrac dinainte eu le-am rupt etichetele la toate hainutele, le-am spalat, calcat si le-am pus paturele in dulapiorul ei.
andreea_mdm spune:
Fetelor, eu ma refeream strict la maternitatea arcadia si medicii angajati care au o cu totul alta mentalitate si sunt instruiti dupa norme occidentale. Am umblat si eu multa vreme pe la medicii de la stat si am dat o groaza de bani la vcabinetele lor si nu se ocupau deloc de mine. De aceea,desi mi-e greu si mie cu banii, prefer sa fac un sacrificiu si sa am parte de o experienta placuta. Daca nu ma insel parca o mamica care era in travaliu la Arcadia asculta pe fundal in surdina muzica clasica, asa reiesea din transpunerea experientei ei.. Pote gresesc. In afara de alyna b care saraca a avut problemute, celelalte fete au povestit asa frumos experienta lor la acest spital, incat plangeam de fiecare data. Cred ca depinde de fiecare persoana in parte, de situatia ei.
deci eu nu de astia de la stat vorbeam, de ei stiu ca sunt numai niste profitori, ci de cei de la arcadia. Eu sincer vreau sa traiesc cea mai placuta experienta cu nasterea, ca sarcina mewa a fost si este extrem de grea. cititi ce au scris mamaluighe si maytrei si veti intelege ce vreau sa spun.
Eu ma duc de ceva vreme la acest spital si nu am avut niciodata vreo experienta neplacuta. si am fost si la alte specializari cu cateva problemute si toti angajatii de acolo mi s-au parut de nota 10: un personal tanar si foarte calificat. Chiar ma mirasem si eu intr-una din zile cand aveam prin trim 2 probleme mari cu coloana, ca dupa un singur control la ei la balneo, nu au reusit sa imi faca nimic din cauza pacentei, insa mi-au dat sfaturi cum sa fac sa mai ameliorez durerea, metode de masaj usor, etc...si la vreo doua zile ma suna doctorita care m-a vazut ca sa ma intrebe cum ma mai simt si ce am mai facut.Mi s-a parut ceva incredibil, nu imi venea sa cred. Si cica sunase de pe tel ei personal si am vb ceva timp la telefon.Asa ca dupa ce termin cu sarcina ma voi duce la recuperare acolo, ca sa imi tratez si problema cu coloana.
Mi-am spus si eu parerea pe care mi-am facut-o si nu am vrut sa supar pe nimeni, ci din contra sa sa invatam fiecare de la fiecare. Sunt fete nu doar de pe acest forum, ci si din alte subiecte, care au impartasit din experienta lor si eu asa am fost de fericita ca am avut de la cine sa invat si sa stiu si eu ce am de facut, sa fiu mai increzatoare!
Pupici pe burtici!
...asteptand o minune in viata mea!
32w
Daria-Maria
madline82 spune:
Dadaina, esti draguta ca te preocupa sa am grija sa spal hainutele, nu se punea probleme sa nu o fac.eu ma referam srict la acele hainute pe care pimmi si oate nu ne plac sau avem pea multe si le lasam asa cu eticheta.eu sunt de ex f pretentioasa cand vine vb de hainute si sigur multe care el voi primi nu imi vor palcea, si din punctul asta de vedere am vorbit.Departe de mine gandul sa imi imbrc copilul cu hainute nespalate in prealabil!
Oricum mersi frumso pt grija ta deosebita.
Andreea pe tine ce medic te monitorizeaza?
Din cate am inteles monik e prima mamica de sapt viit, are nasterea marti, apoi vine stefana mierucri si camiki joi.
DPN 15-22 mai, fetita
andreea_mdm spune:
Dna dr. Cacicovschi, ti-am si recomandat-o intr-un mesaj si ti-am exprimat parerea despre dumneaei.
...asteptand o minune in viata mea!
32w
Daria-Maria
madline82 spune:
Am uitat andreea, acuam ca mi-ai zisi parca imi amintesc.Eu tot la ea voi merge marti,am unele emotii, dar voi ati prezentat totul f frumos, asa ca ma astept sa fie bine!
DPN 15-22 mai, fetita
DadaIna spune:
madline82 sa nu interpretezi gresit ce am scris.Adica nu am zis cu rautate si nu aveam de unde sa stiu ca si tu stii acest lucru.Sunt mamici care nu stiu si doamne fereste nu condamn pe nimeni.Nici eu nu m-am nascut invatata.Sper sa nu te fi suparat pe mine
madline82 spune:
Dadaina, stai linistita, stiu ca nu ai facut-o din vreo intentie gresita.Poate nici eu nu am exprimat clar in cuvinte ce voaim sa spun si s-a interpretat altfel.Eu cand mai scriu cate un mesaj asa ce ma grabesc la scris, ca mai incurc sau maninc litere, sunt euforica atunci cand scriu.
DPN 15-22 mai, fetita
DadaIna spune:
madline82
Am gresit si eu cu ordinea fetelor.Corect cred ca e in ordinea asta:
monik -luni
camiki -miercuri
stefana- joi
Mergem inainte cu Doamne Ajuta!
Fetelor mie mi-e groaza!Mi s-a modificat marimea la papuci cu 1 numar 1/2.Nu ma mai incape nici un pantof, nici o sandaluta de anul trecut.De la 39,1/2 a trebuit sa imi cumpar acum pentru perioada asta pana nasc balerini marimea 41.Mi-e groaza daca raman picioarele asa si dupa nastere ca trebuie sa imi fac papuci la comanda.Si cum majoritatea pantofilor frumosi,cu tocuri sau peeptoe se opresc la marimea 39, rar gasesc un 40, deja mi-e groaza cand ma gandesc la capitolul asta.Si vine vara...