Nasterea la Arcadia - Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 14
monik_03 spune:
Mama lui raducu, felicitari pt bebe!!! Si multumim mult pentru incurajari si explicatii. Parca pare mai simplu dupa ce am citit mesajul tau. Sper sa fie bine si la noi! Multa sanatate la amandoi!!!
radu@raducu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monik_03 Mama lui raducu, felicitari pt bebe!!! Si multumim mult pentru incurajari si explicatii. Parca pare mai simplu dupa ce am citit mesajul tau. Sper sa fie bine si la noi! Multa sanatate la amandoi!!! |
sa nu te uiti dupa ce spune unu altu ca asa te panichezi si nu mai stii ce sa crezi....sa ai incredere ca totul va fi bine iar bebe face toata treaba...sanatate si voua si o zi buna tuturor
camiki spune:
Felicitari si sa fie sanatos Raducu!!Sa va traiasca!
Multumim mult ca ne-ai impartasit din experienta ta,e bine de stiut la ce sa ne asteptam,mie una parca mi-a mai dat curaj pvestea ta.Deci abia a doua zi te ridici din pat?In prima zi,nu poti?
Ai internet de la ei,sau ai tu?
Madline,Doamne ajuta sa nasti natural,ca asa e cel mai bine si usor dupa.
Alynaaaa esti la control sau ai ramas sa nasti?
radu@raducu spune:
multumim mult pt felicitari...asteptam nouatati si de la voi...probabil daca insisti te lasa sa te dai jos si din prima zi...dar e destul de obositor...pe bebe oricum il aduce si il pune langa tine cat vrei...mie initial la terapie intensiva mi-au spus ca pana dupa-amiaza scap de sonda si ma dau jos din pat...dar e bine ca am stat pana dimineata pt ca mi-au dat calmant si ceva de somn si am dormit toata nosptea si a doua zi eram pusa pe fapte mari...internet au ei deci luati-va laptopurile cu voi pt ca nu prea aveti ce face in rest...eu nu l-am luat din prima zi si mi l-a adus sotul ieri...aveti tv in camera dar e greu cu telecomanda de schimbat canalele...sotul are voie sa stea cu voi no limit...el nu are program de vizita...calmante va dau cand le cereti
eleonor12 spune:
Bun gasit fetelor,
Am cateva zile de cand ma gandesc sa aleg sa nasc la Arcadia,am citit tot ce ati povestit voi,insa ma gandesc,pt.ca nu sunt din IS, cum ma voi descurca sa ajung la timp avand in vedere distanta(PNeamt-IS)si mai ales ca ma gandesc sa nasc natural.Trebuie sa ma programez si sa vad ce sfat imi va da medicul de la ei,contractul se incheie inainte sau dupa prima vizita la dr. cu care alegi sa nasti? Tu,oiyoy cum vei proceda,pentru ca e ceva cale si de la Roman, cei drept mai scurta...noi avem 34 saptamani
madline82 spune:
Buna camiki, tu cand tre sa nasti?
De alyna mai stiti ceva? Vad ca nu a mai dat nici un semn de viata, nici ea nici Stefana.
DPN 15-22 mai, fetita
camiki spune:
Buna.Eu am dpn pe 26 martie,dar am programat cezariana pe 23,miercuri.Sa vedem daca sta pana atunci ca si la mine de la 28 de saptamani s-a tot grabit BB sa iasa,dar cu tratament si ajutor de la Dumnezeu,uite ca am ajuns aproape de 39.
Tu marti mergi pentru prima oara la consultatie la arcadia parca,nu?Ai sa vezi ca o sa fi incantata de medicii de acolo si de toate serviciile lor.Si eu am renuntat la o doctorita renumita,dar nu-mi pare rau.Stateam cate 2 ore ca sa intru la consultatie si inauntru stateam cred ca 15-20 minute.Era prea grabita tot timpul ,vorba aia,time is money.Cam la asta se reduc toate consultatiile de la medicii cunoscuti de la cuza voda.Iar capacul a fost pus,cand in cabinetul ei fiind,am auzit o conversatie intre ea si o asistenta de la CV,despre o pacienta care se chinuia sa nasca natural.Doctorita ii spunea asistentei sa opreasca occitocina si sa traga de timp cat poate,ca ea mai are niste cliente la cabinet,da?Asa tare m-a scarbit faza asta si daca mai speram sa nasc natural cu ea langa mine,din momentul ala mi-a fost clar ca tre' sa-mi caut alt medic si in niciun caz unul de renume.Asa am ajuns la medic angajat arcadia,doctorita samoila,o profesionista,care-si face treaba ca la carte,are rabadare cu tine,consultatia tine si o ora daca e cazul,iti raspunde cu rabdare la toate intrebarile,e exact cum sant medicii din afara.AAA si nu am stat niciodata la usa sa astept sa intru.Programarile sant facute cu cap.Ai sa vezi ca o sa-ti placa la ei.
Cred ca alyna a nascut ori e pe aproape,prea nu a dat niciun semn.Stiu ca azi avea consultatia si urmau sa se decida cu nasterea.
Alynush iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si BB sanatos!.
madline82 spune:
CAmiki, multumesc de sfaturi si de incurajari, marti pe 22 merg la Arcadia pt prima data..am emotii un pic, dar sper sa fiu si eu incantata cum suntei voi.Cred ca asa ne-am obisnuit noi romanii sa stam la cozi, sa inghetatm, sa nu zicem nimc, si de asta ne e frica de vreo schimbare!Doctorul meu a fost ok dpdv medical, dar nu s-a implicat sa dezvolte o relatie medic -pacient care sa ma faca sa vreau sa nasc natural cu el.Si eu am stat cate 1 ora, alterori 2 la rand sa intru la el si inauntru stateam cate 10-15 minute.
DEci acusica pe 23 o sa iti vezi copilasul, ce frumos, mai e atat de putin..
De alyna chair ca nu mai stim nimica, eu cred ca nu a nascut, os a o trimita acasa sa mai stea cateva zile..poate nasteti ina ceasi zi!
DPN 15-22 mai, fetita
sanda_baby spune:
fetelor nu am vrut sa va sperii cu sonda, doar ca v-am povestit ce am patit eu si nu e deloc placut sentimentul de usturime de dupa.Va spun pentru ca stiu ca sunt persoane care nu suporta sondele mai deloc, iar altele care nu au nici o problema deci nu e o regula pentru toata lumea.Eu sper nici sa nu o simtiti si sa va fie bine si sa treceti usor peste toate asa cum am trecut si eu.
Intr-adevar in prima zi nu va lasa sa va dati jos din pat pentru ca trebuie sa vi se mobilizeze picioarele(cu ajutorul ciorapilor medicinali) si in plus cred ca e mai bine sa incercati sa va odihniti in prima noapte cat de mult puteti ca sa treceti mai usor peste momentul operatiei.
Alyna o fi deja cu BB? Sa speram ca e bine si o asteptam sa ne povesteasca. Multa sanatate si ei si lui BB.
madline82 spune:
Eleonor, bien ai venti pe forumul nostru!Din cate am inteles contractul se afce intre 35-37 sapt, dar tu avand deja 34 e bien sa mergi sa vezi, fa-ti o programare din timp ca dureaza cam si asta o sapt, oricum o sa te sfatuiasca si doctorita in priviinta nasterii.Cat depspre distanta, daca apa tic se rupe sau te apuca contarctiile ai timp 2 ore sa ajungi la iasi.Eventual vii cu o sap[t mai devreme si stai la nsite prieteni sau rude.
DPN 15-22 mai, fetita