Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)
Raspunsuri - Pagina 9
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Dar de aia de dansa dansuri orientale nu v-a placut??? de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
ba daaaaaaa desi e de plans....ma fac de rusine clujenii astia...cam pe spate..noroc cu mine si simplicity
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
ba daaaaaaa desi e de plans....ma fac de rusine culjenii astia...cam pe spate..noroc cu mine si simplicity din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Se pune ca-s si eu crescuta pe malul Somesului?
Caut eu mesajul si ti-l dau copy/paste pe PM.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Se pune ca-s si eu crescuta pe malul Somesului? Caut eu mesajul si ti-l dau copy/paste pe PM. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
se pune, se pune! exceptii de la regula si nu exceptii care intaresc regula
saru-mana ptr ajutor
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
neatza fetili...sorina...te invita la coffe...haideti ca e pt toata lumea..
lu jiji cred ca ii mai ies niste dinti ca ma tt toata noaptea, se fatzaie se maraie....nu-si gaseste locul in pat...l-am dat cu niste gel dimi si vad ca momentan a readormit...
alicredo...multumim mami, ca te ocupi de colaj...eu ma gandeam sa folosim ideile lui lady..si sa adaugam un album la poze in care sa punem ce am mai gasit pe net...pt introducere....sa te ajutam cumva.adik tu sa alegi ce e mai potrivit.
in leg cu ce-ai intrebat-ope ruxita...ea se referea la dv...stiu ce zice....mie nu mi se pare normal sa vb cu parintii cu dv...adik cu pers 2 plural...
eu nu stiu ce sa zic...cred ca mi-ar placea sa-mi spuna mama...
am o gramada de treaba azi ... sa vad cum ma organizezsa o scot la capat cumva
dragelor sa aveti o zi superrrrrrr
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimineata, frumoase doamne!
Sarumana de cafea, Dece! Buna tareee, si gata facuta... Sorry de maraiala lui jiji. Uff, ce ma' nerveaza dintii astia, ca ne strica copchiii!..Spor la treaba sa ai!
Simply...vazut poze de fete frumoase foc! Si ce locuri...paradis! Felicitari pentru vacanta reusita!
Miki...petrecere frumoasa azi, la botez, si spor la crosetat!
Dece...felicitari pentru realizarile lui jiji! Tot din povestirile voastre imi dau si eu seama ca iris mai face una-alta.
Mire...uff, ce ma oftic, ca n-am scris de pe vremea odiseii..si cand te gandesti ca locuiesc peste drum de mall-ul ala de care ziceai..
Alicredo..foarte tare cretzulinul..ce excursii face el, din dormitor pana in camera de zi!.. pt ca te ocupi de colaj!
Am facut un "brainstorming" cu tati de iris dimi, la cafea, si am gasit niste melodii, ca si idei de fundal sonor pentru colaj, le pun aici, poate servesc cauzei../ Nu dati cu rosii, daca nu va plac, tratati cu ignore.
Un week-end minunat sa aveti!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alicredo apropo ruxita de vorbitul cu dumneavoastra, cum ai vrea sa iti vorbeasca copii? sau ela cum vorbeste cu tine? te striga mami sau pe numele tau ? cica ca sa ne striga mami si tati, ar trebui sa ne strigam si noi asa prin casa...inca cercetez ca nu stiu cum mi-ar place. bravo kay!!! |
"DVS" mi se pare prea mult... Ela imi spune "tu", eu ii spun mamai "matale"... dar dumneavoastra parca e o forma extrema de politete... si e atat invechit si depasit... NU?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
sorina, mie mi s-a parut audibila pentru un public mai larg doar ultima melodie pink floyd, desi si aceasta e un pic greutza (adica cu niste accente mai meditative). But nice choices!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
ref la vacante... cum sa zici felicitari pentru vacanta reusita, cand tu de fapt mori de invidie???
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita sorina, mie mi s-a parut audibila pentru un public mai larg doar ultima melodie pink floyd, desi si aceasta e un pic greutza (adica cu niste accente mai meditative). But nice choices! |
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
miremia spune:
Neatza!
Sorina tie si sotului pt idei.
Noi suntem cu smotru, una mai harnica ca cealalta , revenim mai tarziu.
Sa aveti un weekend minunat!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)