Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

salut si de la noi!!

cat ma f..orumeam eu, asta mic a adormit singur, la el in patut/tarc fiind....s-a mai intamplat, dar doar o data...probabil aerul de falsa primavara l-a dat gata

sorina, cred ca nu-ti mai incapi in piele, cel putin asa m-am simtit eu in situatia similara cu stefan cand si-a dat drumul la mers....si tot asa merg si eu cocosata dupa el...acu incepe distractia!

al3csa, sa va fie de bine operatia...si eu ma intreb uneori daca e suficient de mare, ca am mai vazut poze cu baietei la nudu gol si parca-s mai dotati.......hm.....oricum ajungem la taiere cu fimoza si vedem ce-o zice atunci. dar steguletu se ridica f tantzos, sa stiti!

ayanna, never ever sa nu mai cunoasca daria ce e ala gips!

a, eu ma gandeam ca melodie de fundal "sweet child of mine", o canta ..... 'tu-i mama lui de lapsus....sititi voi.....ei, ce vreti voi pana la urma, va fi fain oricum!

simply, sa va fie de bine superba vacanta! unde ati fost, ca eu n-am fost pe faza....a, de mult voiam sa-ti spun.....vocea ta din filmuletu cu arianna la ziua ei asa imi place, ca imi aduce aminte de casa, cum ii spuneai si tu sorinei

ruxi, sa ne mai tot spui de extraordinarul kay, nu ne suparam!!

eu ii tin un fel de jurnal, cam din vara. la un moment dat scriam zilnic, ce mananca, cand si cat, cand face kk, din astea. acum doar din cand in cand, mai mentionez ce mai face, ce mai "zice"....o sa fie fain peste ani, si pentru noi, ca mame, si pt ei. sa pastrati o caciulita, o sosetuta undeva, cele mai mici, ca sa aveti motive de induiosare peste ani.

a, guns'roses ii cheama.....neuronu plecat in vacanta....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

[url] ="http://www.youtube.com/watch?v=P-AYAv0IoWI" ]ascultati... [/url ]

_

Mergi la inceput

sau sheryl crow, mai usurel asa.....http://www.youtube.com/watch?v=ZFU9qBEvEVw

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

salut si de la noi!!

cat ma f..orumeam eu, asta mic a adormit singur, la el in patut/tarc fiind....s-a mai intamplat, dar doar o data...probabil aerul de falsa primavara l-a dat gata

sorina, cred ca nu-ti mai incapi in piele, cel putin asa m-am simtit eu in situatia similara cu stefan cand si-a dat drumul la mers....si tot asa merg si eu cocosata dupa el...acu incepe distractia!

al3csa, sa va fie de bine operatia...si eu ma intreb uneori daca e suficient de mare, ca am mai vazut poze cu baietei la nudu gol si parca-s mai dotati.......hm.....oricum ajungem la taiere cu fimoza si vedem ce-o zice atunci. dar steguletu se ridica f tantzos, sa stiti!

ayanna, never ever sa nu mai cunoasca daria ce e ala gips!

a, eu ma gandeam ca melodie de fundal "sweet child of mine", o canta ..... 'tu-i mama lui de lapsus....sititi voi.....ei, ce vreti voi pana la urma, va fi fain oricum!

simply, sa va fie de bine superba vacanta! unde ati fost, ca eu n-am fost pe faza....a, de mult voiam sa-ti spun.....vocea ta din filmuletu cu arianna la ziua ei asa imi place, ca imi aduce aminte de casa, cum ii spuneai si tu sorinei

ruxi, sa ne mai tot spui de extraordinarul kay, nu ne suparam!!

eu ii tin un fel de jurnal, cam din vara. la un moment dat scriam zilnic, ce mananca, cand si cat, cand face kk, din astea. acum doar din cand in cand, mai mentionez ce mai face, ce mai "zice"....o sa fie fain peste ani, si pentru noi, ca mame, si pt ei. sa pastrati o caciulita, o sosetuta undeva, cele mai mici, ca sa aveti motive de induiosare peste ani.

a, guns'roses ii cheama.....neuronu plecat in vacanta....

_

Ana...wow, doarme singurel, Stefan...super!
A cazut si iris la datorie, ca am plimbat-o nitzel, dar nu i-a placut la fel de mult ca mall-ul de ieri...
Faina tare melodia celor de la Guns'n'Roses...imi aduce aminte de liceu....chefuri, chestii, trestii...
Cat despre incaput in piele...imi incap...si nu-mi incap, saru-mana. Ne cocoseaza de la 7 luni, cum ca ea vrea sa mearga... Abia astept sa mearga bine, ca nu mai poci de spate..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fetelor, incerc sa arnajez pufuletii in albumul pt colaj, in ordinea in care s-au nascut, sa-i fie mai usor lui alicredo. Daca am gresit pe undeva sa-mi spuneti, iar pt mamicile care nu au trecuti pufuletii in lista pls...dati-mi un PM sau puneti voi poza puiului la locul potrivit.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ati schimbat cumva parola??? vreau sa schimb poza de la 1 an ca e decor de cacao (da-mi place ca-i frumusel)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ati schimbat cumva parola??? vreau sa schimb poza de la 1 an ca e decor de cacao (da-mi place ca-i frumusel)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Nu, ai PM.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Ce liniste...sper ca dormiti, sau sunteti pe afara, la soare cu pufosii.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

sunt cam in urma...
Simpli bine ati revenit. Felicitari pentru vacanta de vis
Alexutza drum bun, relaxare si odihna cat cuprinde in tarile calde
Ale3csa, Sorina ce bine de voi ca ati scapat nevirusati... mai rar...
Micki_mica sa ai spor la crosetat. Multa rabdare trebuie sa ai sa faci niste lucrusoare atat de mici si frumoase
Alicredo multumim pt ca te implici in realizarea colajului. Eu sincer sunt varza rau la capitolul asta

Eu, o groaza de treaba am avut. Am facut curatenie generala.

si sa aveti un weekend frumos si linistit

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Eu, o groaza de treaba am avut. Am facut curatenie generala.

si sa aveti un weekend frumos si linistit

Saracutza de tine....macar acum, daca ai terminat...sa te odihnesti. Eu am prestat la greu w-e trecut, si am mai intretinut in timpul saptamanii. Acum, dupa ce se trezeste maimutzica din somnul nr.3, mai bag o tura rapida de shmotru, si cam atat...

Mergi la inceput