Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

prezent

noi suntem cam plimbareti

ieri am fost la un mot la tara, la o fetita nascuta pe 28 feb, deci ar fi si ea pufulet

ea foaaarte iubareata a trecut direct la pupat, Dragos e mai indiferent asa..... ca baietii

el ii lua jucaria si tipa la ea, ea venea imediat sa-l pupe sa-l impace
buni zice sa am grija la parasute

sper sa am timp sa pun 2 poze

mami de shugubetz Dragos Andrei

sa va fie de bine iesirea! si asteptam poze...il pupam de dragos

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili...stiu ca sunt lenesa...dar nu vreau sa-mi stric brandul...mai stie cineva.sau are salvat carnatzul ala al lui lady? caut poze pe net...si...mi-ar fi de ajutor

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

si eu caut.............:)
le punem undeva intr-un album?

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

cresa...inca mai asteptam...cred ca barza

incaltari...acum tre sa ii schimb...mire mi-am luat o pereche de cisme din clarks de aici si scria made in romania, nasa si-a luat din spania ,nu din clarks dar tot made in romania...a fost haioasa intamplarea cand ne-am intalnit si ne-am povestit. a fost de genul: si tu? si eu! ce vroiam sa zic e ca imi plac astea din clarks.sa ii stapaneasca sanatoasa!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:

ruxita...nu stiu ce sa zic cu pozele...ziceam neutre...pt ca s-ar putea ca mama x...sa fie f perspicace si cu aparatul la indemana...si sa fi fc super poze cu bebe y...in diverse faze...si atunci ar fi nedrept...sau sa fie fiecare pufulete in cate o poza din asta...de introducere...dar e putin greu de stabilit care e mai potrivita..si pt fiecare mama...si pt cea care se ocupa de colaj...

eu am fc doar o propunere nu dau cu parul....acu o sa fie cum ziceti si voi

sorina...nu stiu de ce mami...banuiam sa-mi dai tu datele

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

asa zic si eu! e mai obiectiv...si nu se supara nimeni...desi....la poza cu gaska as vrea ca sa fie una cu pufii din parc eu una nu ma supar ca nu-s pe acolo
sau....daaaaaa mi-a venit o idee...vreau sa fac la sfarsit....sau la inceput o poza de grup cu toti...vreti asa? am eu un program si ii bag pe toti in aceiasi poza e o idee buna? sau o iau razna...

te iubim puiule....!!!

auzi ce intrebare! eu zic ca ar fi supeeeeer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

simpli...nici nu ti-am zis WB....vz si io pozele...superbeee
spor la recuperat pt sc....iar de intzarcare ce sa zic...ma consolez cu ideea ca jiji nu e singurul...dependent...k la noi e tot asa iar disperarea lui creste pe zi ce trece...lapte am garla...nu stiu ce-am sa fac...si cand

alicredo...fa cum te taie imaginatia...insa da stiu ca erau niste poze frmoase ei in parc pe iarba...
eu nu pot bg poze in album am s-o rog pe mire...k am googalit cateva...nu f grozave..dar na o fi vreuna buna

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

fetili...stiu ca sunt lenesa...dar nu vreau sa-mi stric brandul...mai stie cineva.sau are salvat carnatzul ala al lui lady? caut poze pe net...si...mi-ar fi de ajutor

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

si eu caut.............:)
le punem undeva intr-un album?

'neata bea ! eu zic sa le puneti acolo in album...mersi de ajutor.

mp...ms sa vad ce zic si fetele si atunci pot sa iau cate o poza din albumele fiecareia si sa fac o poza cu toti? sau alte poze? eu zic ca mai bine iau eu...ca oricum in albume sunt poze frumoase,si nu mai stam pana se aduna iar alte poze...eu o fac si daca va place o punem ,daca nu ,nu! am zis

am numarat si am fost 53 de pufuleti la colajul trecut...oare cate ne strangem acum

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

cresa...inca mai asteptam...cred ca barza

incaltari...acum tre sa ii schimb...mire mi-am luat o pereche de cisme din clarks de aici si scria made in romania, nasa si-a luat din spania ,nu din clarks dar tot made in romania...a fost haioasa intamplarea cand ne-am intalnit si ne-am povestit. a fost de genul: si tu? si eu! ce vroiam sa zic e ca imi plac astea din clarks.sa ii stapaneasca sanatoasa!

te iubim puiule....!!!

:))))))))))))))

si euuuuuuuu

am luat o pereche de cizme clarks si am fost socata sa vad made in romania...am citit pe net k si-ar fi mutat productia in ro din cauza costutilor....dar eu cred ca tot mai ieftine sunt incaltarile la ei

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Miremia sa poarte cu placere incaltarile Mara,e ceva nou pt ea,ei abia au invatat sa mearga si cu papucei picioarele sunt mai greu de miscat,dar o sa se obisnuiasca,incet incet le va accepta....din cate am inteles ai chiar papucei cu talpa usoara,flexibila de la Clarks care din ce am vb eu cu reprezentatii lor sunt chiar ok pt perioada de acomodare dar cu siguranta stii deja asta

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"War is like love it always finds a way."

Ms mult, banuiam eu ca astia ar fi potriviti pt perioada in care ne aflam. Daca stii, cand copilul invata sa mearga perfect tb sa renuntam la first shoes si sa trecem la trainers?

Spor la recuperat pt scoala! Intru si eu in clubul mamicilor cu bebei indragostiti de tzitzi, cu tras de bluza, supt f des, usturimi, etc. Cred ca tot la toamna o intarc si eu, luna mai mi se pare prea aproape..

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mi-au spus ca atunci cand copii merg deja afara pe piciorusele lor sa trecem pe pantofiori normali;eu cand am fost sa ii iau mi-au spus ca nu are nevoie din aceia cu talpa flexibila,ca deja merge singura pe jos afara,mie mi-au placut tare mult cei cu talpa flexibila,aveau niste modeleeee

editez sa spun ca primii ei papucei i-am luat dupa ce a mers(deci pe 11 luni),pana atunci am tinut-o cu sosetute,botosei....tarziu am aflat de cei cu talpa flexibila

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Dar problema cea mai mare e Alaptatul/Intarcatul ,mi se pare ca nu vrea si gata,e grele.....mananca non-stop tzitzi,de aici si dureri; cred ca cu cat trece timpul cu atat va fi din ce in ce mai greu sa accepte sa nu ii mai dau san;oare Cris.d ce face? a reusit ceva?(Cris daca ai timp si poti da un pm/mail )
Teoria e usoara,dar practica te omoara....nu vreau sa mai fie asa dependenta de tzitzi pt orice(somn,alinare,mancare-imi accepta alta mancare daca ii dau inainte san)

Nu vreau sa ma plang si totusi pe panta aia sunt,cred ca mi-e teama ca nu o sa reusesc sa o intarc ,nu vreau sa planga,tot ma rog sa renunte ea;sper ca pana in toamna sa reusesc sa o intarc....

Simply..spor la recuperat pentru scoala...
Ufff, ce greu trebuie sa-ti fie cu intarcatul....
Acum...ma bag si eu ca musca....nu da cu rosii...zic si eu, poti sa-mi dai ignore....daca s-ar opri lapticul...oare n-ar fi mai usor pentru amandoua?
Citisem ca tinctura de salvie, si ceaiul de salvie ar ajuta in mod cumva soft, natural, la oprirea lactatiei...
Sper ca nu te-am suparat mai mult cu mesajul asta...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nu m-am suparat,nu am de ce....m-am gandit si eu la varianta asta

multumesc mult

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Buna ziua si de la noi!

Eu in pasa proasta, incerc sa imi revin
am fost foarte solicitata in we.........nu mai pot.......sunt terminata psihic..........
ooooooooofffffffffffffff

ati scris foarte mult, am citit, dar sunt vax albina............

Simpli WB!
spor la recuperat!!!

INCALTARI noi purtam de cand umbla Ivan.....in casa unii, afara altii, am primit har dom nului o gramada, asa ca nu ma plang...si sunt si ok pe deasupra........:)

OALA>>>>>>nope
azi l-am pus, dar se tot ridica.............mai amanam preocedeul olita.........

cresa............nu stiu ce va fi pana atunci.........
sunt multe de toate, dar prefer cresa decat buni............care inca lucreaza si nici urma de pensie....

am primit un mess, musai acum acum sa pun poza?
nu pot dupa ce se trez, sa ii fac un shooting............?????????
plssssssssssssssssssss

Am fost ;la chef la buni..........a fc 74 de ani...am mancat de am rupt.......si am dormit o ora, si sunt fresh.......:))

trimti pun pozele in album acolo este unul gol.........ce le-am cautat pe net

alicredo
poti lua ce poza vrei de la noi

Mergi la inceput