Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)
Raspunsuri - Pagina 18
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo asa zic si eu! e mai obiectiv...si nu se supara nimeni...desi....la poza cu gaska as vrea ca sa fie una cu pufii din parc eu una nu ma supar ca nu-s pe acolo sau....daaaaaa mi-a venit o idee...vreau sa fac la sfarsit....sau la inceput o poza de grup cu toti...vreti asa? am eu un program si ii bag pe toti in aceiasi poza e o idee buna? sau o iau razna... |
Super ideea!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alexia28 spune:
Buna fetele,
Mi-a fost teama ca nu va mai gasesc aici la bebelusi de cand nu am mai intrat
De cand am reinceput serviciul nu mai am timp de nimic ca sa nu mai spun ca suntem virusati cu totii, de cand a inceput Natalia gradi numai bolnaviori sunt amandoiof of, acum tusesc amandoi rau de tot, de iesit afara nici nu mai stiu de cand nu l-am mai scos pe Tudor.
Va pup, vreau si eu parola pt poza, va rog.
simplicity spune:
Alicredo o idee foarte buna(din punctul meu de vedere) daca tu doresti din albumul Arianei poti lua ce poza iti place tie
Mie una mi-ar placea sa am ca amintire o poza cu toti pufii(prietenii nostri virtuali )
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"War is like love it always finds a way."
mamidepuiuti spune:
simply draga,referitor la intarcare...wow ce simplu a fost data trecuta...mi-a venit ciclul,s-a schimbat gustul laptelui si nu mai vrut radu defel...in 2 zile a fost intarcat...la 6 luni...pt alex nu conteaza ca sunt la ciclu,ca am febra,ca sunt racita...tztz rules!si are 1 an si 2 luni
miremia spune:
Bea pui poze cand poti tu, pana pe 15 martie. Mass-ul l-am da pt fetele absente.
Simply de info.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Am urcat si eu cateva poze in album.
Alexia ai PM.
Ninge iar.....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
Buna,
Am vazut poze pt colaj in alt abum. Ne bagam si noi pe acolo cu descriere moment?
Frumusele foc pozele acelea!
Azi ...fara bauta...recuperez de 8 Martie
Nu am apucat sa citesc dar ma edific eu in seara asta sau maine
Mami a lui Cristi
Botosei marturii si pt fetite si pt baietei
nebunii crosetate sau din margelute
evyme spune:
citat din mesajul lui alicredo deci....m-am enervat! las ca strig eu acum prezenta...sa speram ca pana luni-marti apare lumea...ca vad ca vorbesc aici pe forum de una singura: decenuela -este nyny - este mp - unde e? tomaca - unde e? danyelana - sper ca ai rezolvat problemele ale1212xa- la tv?? sagetutza - ne-ai parasit? danasor- si tu la tv? cris.d- e plecata? bea - are treaba cu gradina? myky- nu este dastefa- nu este ayanna - este,mai rarutz plateea - alo,alo happyella- ? elena-iulia- ? ruxita - prezenta alexia 28- nu este al3csa - a fost si a disparut alexutzzza - in zbor la greci lia2009 -? simplicity - mamiii!! gratiana77 - nimic? miremia - prezenta elefantica - unde esti? haircut - e we! fara forum? arwen - ? blue-flower - mami,tu pe unde? baly - nu mai treci pe la noi? cris.m - tot nu ai net? bubu-bu - ai disparut si tu/ vi4i- ne-ai arat poze si te-ai dus? satulica- ? oani_2002- tu unde esti mami? adina - voi? la tv si voi? mandruta -? roxy - nu te-am uitat!! annaiss - ? evyme - ? onitza - nimic nou? rlc_sandor- aloo? lalitica- ? sorina - prezenta livia1980 - recuperezi? lorex - mami,se aude? carmita - ai treaba? rebiana27 - noutati? andrelina- cum e patriotul? micki_mica - unde ai taiat-o? larisel - nu-ti iei liber 5 min sa ne mai scrii? lillyka - crosetezi? mandruta - ne citesti? dandanag- voi nimic? sper ca nu am uitat pe nimeni! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Noi suntem pe aici.... Doar ca in umbra. Nu prea am timp de stat la pc, nu ma lasa teroristul, trage de mine si plange pana ma dau la o parte sau pana-l iau si pe el in brate (dar atunci imi ia mousul din mana, apasa aiurea pe tastatura)
Noi suntem bine, ne luptam cu dintii (a iesit nr. 5 si e si nr. 6 pe drum, doar ca astia au iesit incredibil de greu). Colinda toata ziua prin casa de obicei in picioare, dar daca nu e nimeni prin preajma se mai lasa si-n 4 labe
Am vazut ca ati vorbit de mancatul singurei, eu intentionez sa-l las in curand, pentru ca deja imi este foarte greu sa-l conving ca trebuie sa pape de la mine; dupa ce termina de mancat ii dau lingurita si-l las sa se joace cu ea.
Noi avem in plan sa ne mutam, in sfarsit, la casa noastra, acum alergam sa strangem actele necesare dupa care ne bagam slugi la prima casa pe 30 ani Atunci o sa-l las si pe el cu lingurita, ca n-o sa mai fie tragedie daca face dezastru pe jos, si tot atunci vom lua si olita, sa incepem "trainingul".
Nu stiu ce sa va mai zic despre noi pe repede inainte... Face si el ce fac toti pufuletii, din cate am vazut...
Motul inca nu i l-am taiat, urmeaza peste doua saptamani, atunci vom scapa si de plete
Sper ca pe viitor sa reusesc sa intru mai des, dar pana atunci, toti pufuletii si toate mamicile si un brat de , ca acusi vine ziua noastra
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc!
alicredo spune:
la fel si noi...asteptam sa nu mai vrea tzitzi la primul ciclu ...dar nimic
eu am alta problema...david e singurul care isi suge degetul?
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
plateea spune:
citat din mesajul lui alicredo noi ne decalotam mai mult de jumate,adica ii iasa bine afara glandul,dar se strange inapoi preputul in spatele glandului,sper ca intelegi.deci e cam stramta. si nu ma mai lasa in ultima vreme...si parca il derajeaza mai trebuie verificat de dr? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
daaaaa... trebuie verificat! si ai maaaaaare grija sa nu ramana preputul sub gland niciodata, altfel se blocheaza acolo, se face edem si ajungeti la cutit...
puiul mic sa se rezolve repede cu afurisita de fimoza!
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo