Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alicredo/alicredo.jpg)
alicredo spune:
gmlady? dulcineea?
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Salutare de la plimbareti!
Fost si la botez. In provincie. Frumos. Nu am stat la paranghelie prea mult ca fiind cu odrasla dupa noi nu se prea poate, mai ales cand e formatie de lautari cu solista.
Alicredo am avut si spor. Am facut 2 modele de botosei 2D. Am pus 2 poze in albumul lui Kiti, pentru o idee. Si...zic "prezent" dar care era intrebarea?
Sunt pe aici. Si maine pe zi ma destrabalez pe la nasi la o bauta. Dar seara revin si recuperez cuminte. Iau notite. Ca sa nu fiu pe langa. Cum sa ajut pt colaj? De mutat, e ok si pe 8 si mai incolo. Dar deja ne imping Buburuzele
asa ca inclin spre cat mai curand. Parca ma incearca emotiile...trecem la alt nivel...Ce bine ca inca alaptez! Sa mai fie puiul meu mic, mic, un timp!
Sorina ms! Si sa stii ca m-am uitat de 2-3 ori la poze. Arati tare bine! Esti sora mai mare, nu?
Nyny ms! Si cum sa nu am rabdare, cand exersez zilnic cu fi-miu? Relaxare placuta dupa atata treaba!
Mami a lui
Cristi
marturii "botosei bleu"
nebunii crosetate sau din margelute
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alicredo/alicredo.jpg)
alicredo spune:
deci ramane 15 martie ptr poze?
si pe 8 ne mutam?
yupiiii
micky intru maine!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Buna dimineata, fete dragi!
O cafeluta ?...poate si o
, mai tarziu?
Alicredo.....sper sa fi fost de vreun folos. Si daca da, si daca nu...spune-mi ce sa mai caut...deleaga responsabilitati
. In folderul "alte poze pt colaj"...ce poze tb puse? Poze sugestive, de pe net? Sau poze sugestive cu pufii? Ca pot incepe o cautare de poze pe net, poate e de vreun ajutor...
Mire...da, ce bine ca ai intrebat de incaltzari! Si iris face la fel...nu vrea deloc sa mearga, cand e incaltata. Prin casa merge cu niste cipici de piele, antiderapanti, sau cu sosetutze. Cum o incalt, cum se face.."spaghetti". Initial, avea niste uggs..ok, sunt mari....am cumparat alte ghetutze. Nu-s bune nici alea (mi-am zis eu), ca-s prea bocanci, talpa groasa...se impiedica. Am cumparat vineri niste ghetutze-pantofior, de la chicco...talpa subtire, cu insertii pentru flexibilitate, numarul ei, probata, etc.....se impiedica si cu alea, si se face "spaghetti"..chiar nu stiam ce sa cred. Cu diana n-am avut pb asta...alte timpuri, alta moda...se spunea atunci ca este bine sa incalti mergaciosul cu ghetutze, fie si prin casa...si asa am facut. Se obisnuise asa, si nu au fost deloc probleme. Poate, daca ar rabda si iris sa stea incaltata prin casa, s-ar obisnui. Dar, cum e catar...nu prea doreste...trage de incaltzari, sa si le scoata, exact cum zici tu de mara. Poate, incet-incet...se vor obisnui...sper si eu, ca doar n-or merge desculte, ca e cam frig inca, pe afara..
Miki... saru-mana de aprecieri. Am vazut botoseii-marturii
..ce frumosi si delicati sunt...ai maini de aur, mami! Distractie frumoasa si astazi!
Ale1212xa....multa sanatate!
Nyny... sarumana de cadoul de pe mail....
Bubu...mooama ce harnici ati fost! Felicitari!..Am facut si noi actiunea asta, de chemare a primaverii prin curatenie generala, sambata trecuta...nu-i usor deloc.
Din ciclul intrebari intrebatoare , catre mamicile de fetite:
Fetitzele voastre, cand fac kk in pampers, se murdaresc oare..peste tot, si le intra...peste tot, in toate "gaurelele"? Ca eu clar am o problema, si mustrari de constiintza, totodata...Iata de ce:
Iris doarme ziua de 3 ori, o legan in bratze, si o pun adormita in patutzul ei. Ii las jucarii in apropiere, si, dupa 30 min, cand se trezeste, de multe ori se mai joaca vreo 15 min singura in intimitate, moment in care.."construieste" in pampers. Daca se trez cu capsa pusa, plange, si tb sa ma duc imediat la ea...nu mai "construieste" nimic. Nu prea stiu cum sa procedez, de aici si constiinta incarcata.. Daca o las cu kk, de obicei striga ea, la un timp, dar cand ma duc...e jale, are peste tot.O sterg/spal cat de bine se poate...insa imi e teama de infectii urinare. Cu diana n-am fost in situatia asta, pt ca, din pacate, ea a fost mereu f. constipata, si facea numai stimulata, cu supozitor sau termomentru, si tare, nu ii intra pe nicaieri. Voi, mamici de fete, cum procedati?
Hai, ca am facut o placinta despre kk.
O duminica frumoasa tuturor.
Mai citesc, si revin.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
sorina neatza si de cafea..eu m-am trezit cu gatu pioneze si ma doare si capuuuu
ma duc sa fac un ceai poate poate imi revin oleaca
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
si reiau si eu intrebarea pusa de mine acum cateva capitole(cred???)
v-at gandit/organizat daca/cand dati pufuletii la cresa?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
[quote]citat din mesajul lui ale1212xa
si reiau si eu intrebarea pusa de mine acum cateva capitole(cred???)
v-at gandit/organizat daca/cand dati pufuletii la cresa?
[quote]
Aoleu, Ale...e grele, maica. Eu nu cred ca o sa-mi mearga sa dau turbaciunea la cresa...Nici sora-sa n-a stat la cresa, si era muult mai docila decat iris. Nici la camin(gradi cu program prelungit) n-a stat, diana... Ea, care era un model de cumintenie si docilitate...se tara pe jos, se intzepenea cu manutzele in poarta...apoi, acum, mare, am aflat ca o cam traumatizau d-nele educatoare...Atunci nu pricepeam ce are, dar n-am mai dus-o, decat la o gradi semi-particulara, de la 4 ani, si care avea progr.9-12. A fost singurul loc unde a mers, intr-adevar cu placere. A fost o perioada grea pt noi toti, pt ca pe vremea aia cic era de 1 an...apoi...ne-am descurcat cum am putut...Mama mea, sora mea, eu si tatal dianei ne-am fragmentat programele de lucru, glisam, toti 4, ca s-o acoperim.
Acum...nu stiu ce o sa facem...stiu ca tb gasita o solutie, si destul de repede inca...insa, deocamdata nu vad niciuna.
Bunicile...una(mama mea)..lucreaza inca, bunica paterna s-a spalat pe maini ca Pilat, cum ca e copilul dificil, si ea nu se descurca, desi nu are nici o obligatie, nici serviciu (e la pensie), nici sot, nimic...sta si se uita pe pe pereti tooaaata ziulica. Bone...greu de gasit in urbea noastra...mai cercetam...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
NEATZA FETILI..sarumna de coffee sorina...stii cum mergeeeeee...
citeam din urma si ma minunam cata rabadare ati avut mire si mai ales alicredo sa strigati catalogul...
IN ALBUMUL ala nou...stiu ca lady zice in mesajul cu...carnatul ala lung..sa punem dintre pufi si la introducere gen de ex...prima meamasina...jiji cu audiul....( asta imi aduc eu aminte...cioara) totusi eu as fi de parere sa punem fotografii haioase , neutre luate de pe net..cum a fost si data trecuta...tocmai ca sa nu fie discutii...) le uracam in album....si aicredo va alege cele mai potrivite....ce parere aveti???//
si...nu stiu cum sa zic....sunt fete care intre mai rar din diverse motive...as propune sa le dam un PM...sau cine pastreaza leg pe mess...sa le zica sa puna si ele poze....ar fi frumos...sunt sigura ca unele nu stiu de colaj...ca n-au citit si si-ar dori....saramana acolo...e asa emotionant..
hai fetili trezirea..va invit la o felie de paine prajita cu unt si nutella....si un lapte cald( io nu....ca am mancat aseara 0
alexa...eu nu m-am gandit inca la cresa...sunt putin...sa zic asa favorizata ca lucrez pe cont propriu asta insemnand ca-mi fac prg cum vreau...si..cred pt inceput o voi chema pe tanti aia de vine la mine...sa stea intre 9-13-14 adik pana adoarme jiji( ca de,...fara tt nu stie) ..habar n-am...(Jm zicea sa amenajam acolo un loc sa -l iau cu mine:D...vedem...dar sigur nu muncesc cu el langa mine) ...oricum ink nu-i cazul...DAR....cred ca ar trebui sa te interesezi deja... stiu ca ..cristies il inscrisese..sau ceva de gen pe garga de anul trecut...si parca deja erau prb de locuri..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
dece da, l-am inscris..am fost pe 28 feb sa vorbim si deja mi s-a spus ca e destul de tarziu, eu o cunosc oarecum pe asistenta sefa de la caminul unde l-am inscris si mi-a dat de inteles ca nu ar fi probleme, dar sincer mie mi s-a parut fooarte devreme, sa mergem din feb pentru septembrie si sa fie locurile ocupate. Ne-a chemat in august sa facem dosarul de acte(acum am lasat doar cerere si copie dupa certificatul de nastere) si sper sa nu am vreo supriza....
oricum grele decizia asta dar nu am ce face, sper doar sa se obisnuiasca ca daca nu nu stiu cum sa o scot la capat