Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Deceee..ce mi-ai facut, cu untul si nutella???!!
Acusica tre' sa culc atomix-ul, si eu balesc pe-aici...
Da' poate adoarme repede, si o comit..
de tratatie...buuun rau de tot!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

bubu, al3csa,mire, nyny..

hai primavara hai si scoate fetele afara din barlog!

deci...am trecut asa: cu purlpe fetele care intra, cu verde ,fetele care intra asa si asa...si cu rosu...fetele de care numai stiu nimic

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

hehehe...cum sa ma treci bre absenta? pe je?!?ntzzzzzzz
e uikend mami,nici eu nu mai stiu de mine in cate sa ma impart
sa stie soata ca m-ai pus absenta s-ar bucura,ca si asa zice ca numa' la pufuleti stau

Mergi la inceput

Citat:

dece,ruxita...da.despre dvs ma refeream si eu...mama mea la un moment dat imi cerea sa o salut cu saru-mana si pe ea si pe tata, si sa ii vb la pers a doua pl.asta a fost in adolescenta,ca ii se parea ei ca asa o/ii respect.i-am scos eu nebuniile astea din cap si i-am explicat contrariul. ei vb cu bunicii la pers a doua plural ,asa au fost invatati,si noi (nepotii cu ciao buni,ce faci?ai mancat azi?) cu matusa-mea is cu sarumana , si dintr-o data il aud pe M ,ciao tusi,ce faci?l-am cotit odata de a luat-o la intors repectul nu tine de pronume.m-am hotarat...as vrea mami sa-mi zica dar la per tu.parca as fii mai aproape de sufletul lui,nu?

te iubim puiule....!!!

eu le vorbesc parintilor mei cu dumneata si sarumana
old habits die hard
kupilu' imi vorbeste cu "tu"...cu "ma " inca nu a inceput...sper sa nici nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

vreau si sa ne inscriem la cresa dar inca nu stim unde... am zis ca cumparam casa si... pt prima casa nu suntem eligibili... pentru alt tip de credit trebuie avans vreo 15-20 mii euro... care nu-i avem si inca nu stim cum face rost... so, nu stim unde ne mutam, si nestiind unde ne mutam cum pot sa-l inscriu?

As putea incerca in zona in care vrem sa ne mutam sa ne inscriem la toate cresele posibile??? Se practica asa ceva?

dece, ref la pozele neutre, ca sa nu fie discutii... nu sunt deloc emotionante (cred ca aspectul asta NU mi-a placut in colajul precedent)... ar fi interesant cu poze despre pufi... dar daca ziceti ca apar discutii... mai bine FARA...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

neata buna fetele,multam de cafeasorina,dece peste bunataturi trec

dormit bine mersi prost...asta e..pana la pensie mai este...

miremiaiti place? dar e veche,numai acum ai vazut-o?
alex nu are treaba cu ghetutele,le poarta constiincios

bubu cucoana

al1212 multa sanatate!

al3csa lasa mami...o sa fie totul bine cu mini-maxi ene

o duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili...stiu ca sunt lenesa...dar nu vreau sa-mi stric brandul...mai stie cineva.sau are salvat carnatzul ala al lui lady? caut poze pe net...si...mi-ar fi de ajutor

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

deci....m-am enervat! las ca strig eu acum prezenta...sa speram ca pana luni-marti apare lumea...ca vad ca vorbesc aici pe forum de una singura:

plateea - alo,alo

_

te iubim puiule....!!!

este, dar in timpul saptamanii are program de la 7 la 9...
iar in week-end, program de pastaie!
ceteste din 2 in 5 ca sa fie cat de cat la zi, dar... nema time de f..orumeala!
pup pufuletii!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili...stiu ca sunt lenesa...dar nu vreau sa-mi stric brandul...mai stie cineva.sau are salvat carnatzul ala al lui lady? caut poze pe net...si...mi-ar fi de ajutor

Dece...cap 230, pag.9, pe la mijloc..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

vreau si sa ne inscriem la cresa dar inca nu stim unde... am zis ca cumparam casa si... pt prima casa nu suntem eligibili... pentru alt tip de credit trebuie avans vreo 15-20 mii euro... care nu-i avem si inca nu stim cum face rost... so, nu stim unde ne mutam, si nestiind unde ne mutam cum pot sa-l inscriu?

As putea incerca in zona in care vrem sa ne mutam sa ne inscriem la toate cresele posibile??? Se practica asa ceva?

dece, ref la pozele neutre, ca sa nu fie discutii... nu sunt deloc emotionante (cred ca aspectul asta NU mi-a placut in colajul precedent)... ar fi interesant cu poze despre pufi... dar daca ziceti ca apar discutii... mai bine FARA...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

eu nu l-am inscris pe Dragos la cresa de langa noi, desi au venit cu recensamantul si pe la noi pe la usi sa vada cam ce ii asteapta. Cum spuneam, eu l-am inscris la cresa unde o stiam pe doamna, e cresa de langa ap unde avem noi buletinele facute(ap bunicii), asa avem intaietate ca avem adresa in zona...

greu o sa fie la inceput cand il voi lasa 2-3 ore ca trebuie sa ma fatai juma de ora dupa el dar nu-i bai, din cate am vazut eu pe acolo e o cresa ok, era curat, parea renovat de 2, maxim 3 ani asa, copii de la gradinita cantau cand am ajuns eu pe acolo, cei de la cresa erau cumintei, cred ca li se spunea o poveste(nu am vazut exact).

asa ca eu zic sa cauti ceva ce iti convine acum pana sa va mutati si daca e apoi ori faceti drumuri mai lungi ori va re-orientati

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza....

Sorina, Dece sarumana de tratatie. Unt cu nutella... hai ca am inceput in forta ziua...
Ale1212xa sanatate multa . In legatura cu cresa... nu stiu ce sa-ti zic. Eu pe Mara am dus-o la gradinita la 2 ani si jumatate si cu David as vrea sa procedez la fel. Tu vrei sa-l dai la toamna din cate am inteles. Nu stiu... ma gandesc ca ai putea sa-l lasi doar cateva ore la inceput si treptat sa-i lungesti programul. Eventual daca poti si ti se permite sa stai si tu undeva 'in umbra'.
Sorina si mie imi era teama cand era Mara mica sa nu faca vreo infectie. M-a ferit Dumnezeu ca si la noi se mai intampla sa faca si sa nu-mi dau seama imediat. Cred ca este inevitabil totusi

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput