Martie-Aprilie (172)- Bravo Simona!!! Bravo Miki!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami,cami....nu mai zic nimic....
dar oricum iti va fi mai usor cu nastere naturala decat cu ceza...la culcatul pe picioare...
madutza si alina, mie prof marinescu mi-a spus dupa a doua ceza ca pot sa fac abdomene, incet, incet... dupa ce se termina cu lohiile galbene, scuzati amanuntele...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cami..scrie la subiectul "Despre celule stem cu Coord Blood" s-ar putea sa gasesti mamici care doneaza cardul.

Eu de acolo am facut rost de card pt o prietena!Incearca si acolo!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamne
mai fetele
da ce e cu linistea asta pe aici
??????????????
unde sunteti fetele??????????
la shoping??????????
la nani????????????

HAI SIMOOOOOOOOOOOOOOOOO
CUM MAI ESTI???????????
APARE DILATATIA MAXIMA???????????
SAU SE LASA ASTEPTATA?????????

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
am fost si eu in oras, sa-mi duc prenatalul la spital (eu am mai multi angajatori si ma duc in fiecare zi la cate unul sa nu ma obosesc) si sa ma tund (maine mergem la un botez).
Deea, cum poti sa te plangi de baba ta, e o zi minunata de primavara afara, 5-6 grade, soare, si aerul miroase a primavara!

Am ras la coafor, era plin de gravidute in luna mare, si una din ele ma intreaba in ce saptamana sunt, si eu ii spun, si ea ramane tablou ca si ea e in aceeasi saptamana dar burtica ei era mult mai mare! Foarte simpatica (nu era niciuna dintre voi nu? eu n-am recunoscut din poze sa fie nimeni cunoscut), oricum zicea ca e la al doilea bebe, si probabil asta explica.

Roxy, tu ai un abdomen incredibil, fara vergeturi, plat, daca n-ai avea hiperpigmentarea de linie alba nici n-ai parea ca ai nascut! Bravo!
Monas, la ce maternitate nasti? Asa am patit si eu la CMU, cand ne-am uitat prin geam la bebi, parca abia atunci ne-am prins ce ni se va intampla, si cata incantare!
Viss, bravo pentru eco si pentru ca se apropie ziua cea mare, ce frumos!
Madutza, ce dulce e Cristi! ce frumos!
Dorinutza, ai grija cu coasta! Daca te doare tare, fa o radiografie, si oricum, ai grija la miscari (ca de fapt in fractura de coasta tratamentul este imobilizarea - nu exista gips.

Dimineata am spalat si prima masina de rufe de bebe, au fost numai albe si au iesit excelent. Asa ca multumesc pentru toate sfaturile!

Fetelor - acum am o alta intrebare: cine se pricepe la Babyexpo? Va fi in Bucuresti WE viitor 10-13 martie. Voi ce stiti, exista reduceri pe la toate firmele la acest targ? ca ma gandeam ca in loc sa cumpar la inceput de saptamana tot ce am pe lista, sa astept sa merg acolo la finalul saptamanii. Am auzit ca e bine de mers dimineata joi sau vineri, e mai putin aglomerat.

Va pupacesc pe toate,
Bafta muuuuulta Simona

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pisuc, daca mergi la baby expo tb sa te inaremezi cu muulta rabdare si muult timp. eu cand am fost era fff aglomerat.

Fetele, help. Ce se poate lua pt nervi? Simt ca ma irita orice zgomot nu mai suport nici ttelevizorul, nimic, nimic si ma doare rau si capul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu nu mai pot de sani!!!sunt prea mari si potzi jura ca au pietre
ma mulg,dar dc ma mulg ei produc si mai mult...nu shtiu cum sa o dau
in maternitate eram shocata ca nu am lapte,acum am prea mult

Simona sper ca esti spre sfarshit si acum ne anuntza sora ca a venit bb

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

pisuc, daca mergi la baby expo tb sa te inaremezi cu muulta rabdare si muult timp. eu cand am fost era fff aglomerat.

Fetele, help. Ce se poate lua pt nervi? Simt ca ma irita orice zgomot nu mai suport nici ttelevizorul, nimic, nimic si ma doare rau si capul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

sa treaca starea

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Povestea nasterii

Poze

somn, iubita, muuult somn

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- cami- dc mai aud de sa ma odihnesc, sau somn in sarcina,ma iau cu mainile de cap si ma trantesc de peretipai, eu am avut principalul simptom in sarcina, la 2 saptamani de la FIV - insomnia.eu care dormeam sambata pana la 11, eu care dormeam dupa ce veneam de la servici cate 1- 2h dc nu era ceva urgent de facut..acum sunt fresh.noaptea sunt asa fresh- de as sterge rosturile la parchet, as freca aragazul,dorm 2 ore noaptea si ma trezesc, stau la margine patului,ma duc in fotoliu, nu mai am aer..acum azi dim.dupa greata, am varsat,acum iar greata..stau in fata geamului deschis..eu as vrea sa ma culc, ar trece ziua mai repede, dar dc nu pot?
- si de odihnit,ce sa ma mai odihnesc, ca nu asta fac de 3 luni? de-abea astept sa ies cu carutul afara, si in casa, sa spal biberoane, sa calc rufe, sa fac laptele, sa fac, sa fac ceva..bine ca mai sunt 5 zile, ca iar intram in depresie,zau.de-abea astept sa ies de sub gratiile astea imaginare

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am ajuns si eu acasa , locul potricit sa mai trag o tura zdravana de plans

Deci ca sa fac povestea scurta, nu m-au acceptat !!! Eu care eram asa convinsa ca nu o sa am probleme ca mie moasa mea aiurita mi-a spus numai ca daca am probleme cu nivelul de fier din sange nu ma primesc astia de la Birth Centre, dar uite ca si kilogramele mele in plus sunt o mare probleme Daca stiam nici nu mai visam si nu mai imi faceam sperante desarte ca stiam de dinainte de a ramane gravida ca am multe kilograme in plus... dar asa moasa mea mi-a dat sperante ca aveam ferul bun si restul analizelor....
Tare am mai plans cand mi-a spus ca nu se poate sa ma accepte, chiar acolo in spital si dupa ce am iesit eu tot in pumn am plans , mi-am si terminat serbetelele din geanta si ma stergeam la ochi cu mana si maneca
Nu m-au acceptat ca m-a cantarit si a vazut ca BMI ul meu e ceva mai mare decat accepta ei. M-a masurat si am 38 cm la burtica, de sus de sub sani si pana jos la pelvis, cica e ok ca am terminat azi 37 sapt si am intrat in 38, de obicei trebuie sa fie nr de cm cate sapt ai sau cel mult plus un cm sau doi nu mai stiu exact. Am intrebat-o daca e prea mare burta si a spus ca nu ... burta n-o fi mare dar purtatoarea de burta da si de aia nu ma accepta. Dupa ce mi-a luat si tensiunea si a palpat burta mi-a spus, din cauza ca Indicele meu corporal este mai mare putin decat cel maxim pana la care accepta ei gravidele in centru, nu ma poate ccapeta, ca sunt riscuri pentru ca eu-s destulk de inalta si bine facuta, ca sa nu spuna pot aparea probleme in orice moment si din ce a simtit ea la mana bebe e mare si deci nu ma poate accepta ca ei in centru accepta gravidute cu riscuri minime sau deloc , deci eu grasa si cu multe kile nu pot ca poate am nevoie de doctor si deci trebuie sa ma duc direct la Labour wards, sali de nastere... o graviduta in camera.
Nu plang ca nu m-au acceptat, ci pentru ca eu eram sigura ca o sa pot naste acolo in Birth centre pentru ca am analizele bune ... daca imi spunea duda mea de moasa ca nu o s ama primeasca din cauza Indecelui corporal prea mare , nici nu ma mai gandeam si nici nu ma mai programam la intalniorea asta cu moasa de la Borth centre, cand intram in travaliu ma duceam direct la labour wards si gata , stiam una si buna, dar asa tare dezamagita mai sunt ...
A incercat moasa sa ma calmeze ca eu am busit in plans de fata cu ea cand am auzit si ca ii pare rau ca nu o s apot naste acolo, plus ca daca eu-s asa mare daca intru in piscina si mi se face rau nu ma pot scoate , deci cu adevarat sunt grasa daca si moasele isi fac griji ca nu m-or putea scoate din cada

Nu mai stiu ce sa va spun, plang si scriu. abia vad tastele...

Mai bine ma duc eu sa pun la loc lucrusoarele ce i le-am luat bubulinei , am fost la mothercare dupa spital sa iau ce mai aveam pe lista, mai am sa ii iau numai costumas sa o scot din spital si termometru de baie/camera nu i-am gasit , costumase numai sunt la mothercare ul asta la mine in cartier, ce mai sunt nu au marimi... o sa ma duc maine in centru sau caut alte magazine de bebe sa ii gasesc ceva cu care sa o scot din spital....

Asta e pentru acum, ma duc sa imi caut punga cu servetele...

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput