BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)
Raspunsuri - Pagina 6
ingeras26a spune:
Honeys, imi pare atat de rau...
Cata este un moment minunat, I know. Daca ma iau dupa asta (si maya a zis tot mama prima data), fac fata si acu'.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Ella, Catalina, Ingeras - n-a fost sa fie. Va pup. |
Imi pare tare rau
mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ajynx Bravo Ingeras!!! Imi place sa vad ca esti optimista si fericita in acelasi timp!!!!! Catalina sti ceva de doctor D? Eu am inteles de la Maria ca 8-9 aprilie ar avea programate puntiile, bineinteles daca totul este in regula cu mana dansului!! Daca este asa este super deoarece si eu fac parte din acest lot> Cine mai intra in lotul asta???? Va pup |
cred ca sora mea,se opereaza la sf lunii(cand o sa vina si dr D sa asiste la operatie)dupa care incepe procedura.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
catalina2307 spune:
Sarah, imi pare tare rau....ce as putea spune, uneori viata asta este tare nenorocita.
ajynx spune:
Offff Sarrah, imi pare nespus de rau !!!! Nici nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te incurajez?O sa iasa soarele intr-o zi si pe strada noastra!