BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)
Raspunsuri - Pagina 7
ella28 spune:
Sarrah imi pare tare rau
Fetelor a venit primavara, a fost un week-end tare frumos, de plimbarica.
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
ingeras26a spune:
Sarrah, imi pare extrem de rau...
Eu vineri si sambata am avut peripetii: vineri am avut iar o repriza nasoala de sangerare (maro, de data asta, dar tot mult cantitativ). M-am dus la dr, bb ok, e posibil sa mai sangerez.
Ajung acasa, parchez masina, alunec pe gheata (nu ma intrebati unde am mai gasit gheata), cad in fund, rau.
Sambata dimineata la eco iar, bb din fericire bine, nu s-a desprins nimic.
Ma duc la socri sambata si ma ataca 2 cocosi, dintre care unul a venit pe la spate si mi-a "gaurit" piciorul :)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
neata
Ingeras avusesei o perioada prea linistita, trebuia sa ti se intample tie ceva. f naspa cu gheata asta, tocmai ca mai sunt putine bucati si nici nu le vezi. si cocosii aia, ce-au avut cu tine?impt e ca bebe e bine si ca e un mare luptator.
sarah -off, n-am cuvinte.
catalina- felicitari pentru primul "mama".pupam anastasia scumpa.
eu am facut-o lata cu somnul week-endul asta. vineri si ieri am adormit la 21.30. si mie nu-mi place sa dormmmm.iar daa dorm mult ma doare spatele si apoi si capul.
sambata seara am scos copilul la dans iar ieri la plimbare pe munte. asa bine a fost.da am auzit ca nu tine mult caldura.
o saptamana minunata va doresc!
tokyo spune:
Va pup, fetele!!!
Sarrah, imi pare rau. In momente ca acestea vorbele ajuta prea putin. Sper sa gasesti puterea sa treci cu bine peste tot ce s-a intamplat, desi numai tu stii ce e in sufeltul tau.
noi am avut o mica de vacanta. azi am revenit la munca. suntem bine. ce ma necajeste pe mine este durerea asta de burta pe care o am din cand in cand, dar incerc sa nu intru prea tare in panica. nu e usor deloc. si burtica mea se vede putin, mai ales dupa masa, si mi-e foame si somn mai tot timpul.
Ingeras, curaj. Am citit ca sunt normale cateva scurgeri pana la 12 saptamani (le-am avut si eu - nu abundente, cate un pic si de fiecare data cand mergeam la baie. Acum doua zile si am mers val-vartej la Urgente. Bebe era bine la eco. Astazi scurgerile s-au oprit de tot. La mine au aparut in periaoda cand trebuia sa imi vina menstruatia...cine stie de ce organismul meu a reactionat asa. Mi s-a recomandat odihna. Am incredere ca bebe este resitent si ca Dumnezeu ma va feri de un avort. Noi luam deja doza maxima de progesteron si Dr meu nu a avut cum sa suplimenteze doza de progesteron. Si eu am fost foate speriata. Dr. nu intelege nici el de unde aceste scurgeri ciudate. Astept eco de saptamna viitoare si dublu test. Pana in sapt 12 trebuie sa avem mai multa grija de noi.
Filipac, multi pupici si voua. Cata, sanatate multa!!!
Poate mai am timp sa mai scriu azi, desi am destula treaba de recuperat astazi.
/sa aveti grija de voi si de bebei!!!
ingeras26a spune:
Mie mi-a explicat Tutu de unde, se vede, mi-a spus ca este posibil sa mai sangerez.
Stiti ce? eu am av=juns la concluzia ca pot sa stau si-n fund si-n cap, daca Dzeu vrea sa fie bine, va fi, daca nu, nu.
Ma rog sa ne ajute pe toate sa ducem sarcinile la termen si sa fie bebeii sanatosi.
va pup mult.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
adc spune:
Ingeras, mama lui de cocosh!
Hai ca e bine, bebelusul tau va fi un mare victorios in viata.
Mami de Alexandra (18.02.2006)
tokyo spune:
Pai si de unde sunt, Ingeras? La mine nu s-a vazut nimic. Nu am niciun hematom sau desprindere de placenta... s-a presupus ca sunt din cauze hormonale sau de intindere a ligamentelor.
Trebuie sa avem incredere .
ingeras26a spune:
La mine spre iesire, adik spre col, e un fel de "placenta falsa", un hematom format, din cauza caruia mai pot sangera, pana se va elimina complet.
M-am speriat ff tare vineri, evident. Pt ca de 3 sapt nu am mai avut nimic, iar vineri am avut asa, dintr-o data, f mult, apoi f putin, iar pana duminica s-a oprit.
Apoi a urmat cazatura, ms Cata ca am putut sa dorm vineri noaptea.
Cat despre cocosi, cu astia rezolv rapid, sunt prima "comanda" de supa sau ciorba. Nu pt ca m-au zgariat pe mine, ci pt ca au speriat-o pe Maya.
Voi stiti ce inseamna TGP (una distre transaminaze) valoare 60 (max e 55 la Medlife, unde le-am facut eu). TGO a iesit bine, TGP peste limita.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
iulia_1977 spune:
fetelor sunt insarcinata
desi am aflat de o saptamana, abia azi mi-am facut curaj sa spun familiei si prietenilor
nu imi revin din starea de soc, avem 7 sapt, si e o minune.....nu ma intrebati cum s-a intamplat ca nu stiu Dumnezeu face minuni
si mai cred ca unde pune dr D mana sigur vine bebe, este un om binecuvantat. Dumnezeu sa-l tina sanatos si sa ne ajute in continuare
va doresc la toate minunea ce mi s-a intamplat mie
va pup