BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)
Raspunsuri - Pagina 5
filipac1979 spune:
catalina pupici multi si sanatate piticei. multumim de intrebare - asteptam urmatoarea intalnire cu bebe si venirea primaverii ca ne-am saturat de iarna asta.
sarrah - f tare. felicitari. asta da surpriza. clar doamne doamne are planurile lui.
ella ma bucur ca te-ai pus din nou pe treaba si iti admir puterea de a o lua din nou de la capat. eu acum am vazut ce pret are FET-ul. adica te bucuri cand ai embrioni de congelat dar cand ajungi la dat banii - ups. oricum e super ca fac ei si cu blasto.
mi-e somnnnn!
sarrah spune:
buna,
multumesc din suflet fetelor pt gandurile bune. va impratisez pe toate si...aspirantelor nu pirdeti speranta !
pupici, tuturor !
ariadna33 spune:
Sarrah, ma bucur enorm pentru tine! FELICITARI pentru sarcina si sa fie o sarcina usoara pana la termen cu bebe sanatos!

cica sa nu crezi in minuni...
ingeras26a spune:
io cresc, mi se vede burta deja
o port tare mandra!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a io cresc, mi se vede burta deja |
ma tu ai mancat fasole si ne pacalesti
ajynx spune:
Bravo Ingeras!!! Imi place sa vad ca esti optimista si fericita in acelasi timp!!!!!
Catalina sti ceva de doctor D? Eu am inteles de la Maria ca 8-9 aprilie ar avea programate puntiile, bineinteles daca totul este in regula cu mana dansului!! Daca este asa este super deoarece si eu fac parte din acest lot> ![]()

Cine mai intra in lotul asta???? Va pup
catalina2307 spune:
ajynx - habar nu am....spre rusinea mea de cand am terminat cu problemele nu am mai dat pe la clinica....de la voi am aflat ca are iar probleme....
Sa ne anunti cand incepi stimularea sa scoatem panaramele norocoase.