BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Multumesc, Cata, pentru incurajari. Va citeste si eu de multa vreme si mi-ati dat incredere de fiecare data. De curand mi-am facut si eu cont sa pot participa impreuna cu voi la discutii.
Ma poti trece si pe mine la aspirante. Am avut o sarcina extrauterina in aprilie 2010. Mi-a scos trompa dreapta iar pe stanga s-a practicat neosalpinjectomie (sper ca e corect). De atunci nu am mai ramas. Apoi am aflat de minunatul dr. D printr-o cunostinta si iata-ma. Sunt in programul de mai.Profilul hormo. ziua 3 a fost: TSH = 1.68 (ref. 0.35-4.94); Estradiol = 47 (21-251); FSH = 5.29 (3.03-8.08); LH = 1.3 (2.39-6.6); Prolactina = 26.78 (5.18-26.5).Mi-a spus ca raportul LH/FSH sau invest nu e cum ar trebui sa fie, am inteles ca ar trebui sa fie spre 1 si ca ar vorba despre rezerva ovariana diminuata. Asta m-a speriat foarte tare.Sper sa fie ok. Mentionez ca am 30 de ani. Spermograma sotului a iesit perfecta. Si Histeroscopia. Va rog mult daca a mai avut cineva probleme similare cu profilul FSH/LH va rog sa-mi spuneti. Sper ca nu v-am plictisit. Va pup pe toate si Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

daniela - raportul FSH/LH nu descrie rezerva ovariana. Este adevarat ca o valoare mai mare de 2 in cazul raportului LH/FSH la o pacienta cu anovulatie poate insemna prezenta PCOS. Mai ar putea sa te ingrijoreze un FSH mare sau un FSH scazut dar in acelasi timp un estradiol mare. Ceea ce nu este cazul tau.

Parerea mea este sa te linistesti, toate analizele pot contura o imagine a profilului hormonal dar asta nu inseamna ca organismul va raspunde la stimulare conform unui tipar. Si ca o paranteza, sunt studii care ar arata ca pacientele cu LH mic au o calitate a ovocitelor f buna.

Mergi la inceput

Cata, te iubesc! :))) Iti multumesc tare mult! Sunteti intr-adevar minunate si ma bucur ca fac parte din grupul vostru. De acum nu mai scapati de mine. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Pup toate fetele, am venit la raport:
- sambata am fost la clinica, astazi am primit schema de tratament si incep din 15 - 16 apriliecu Yasmine...sper sa vina CM in 15 sau 16, iar din 28 mai incep dipherelinul.

Succes tuturor fetelor ...ca am vazul sambata aglomeratie maree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

am intrat si eu sa va doresc mult spor la proceduri si sa va spun ca sunt alaturi de voi.
daniela, catalina are dreptate, nu are nici o legatura raportul ala cu rezerva ovariana. eu am avut un fsh marit care a indicat clar o rezerva ovariana pe duca dar asta nu inseamna ca nu am raspuns f bine la tratament.
petricia mult succes si tie.
va trimit din pozitivismul meu
catalina deci ai fugit de vremea asta urata la caldurica. sa-ti fie de bine si pupici gazei.
eu mananc glucoza, am descoperit la un supermarchet si are acelasi gust ca in copilarie. sa vada si asta mic ce chestii mancam noi cand eram mici

Mergi la inceput

Merci, Filipac. Mult succes si tie! Va multumesc tuturor. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mai am si eu Diphereline acasa, mi-a ramas de la procedura. Il donez cu drag.
O sa ma uit sa vad exact cate fiole mai am.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello ,

mult succes fetelor care incep procedura .
felicitari celor care au facut morfologia

mai am si eu 2 fiole de pregnyl daca le doreste cineva.

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Si eu incep din prima zi de menstra cu Yasmin (sapt viitoare 17/18 ar trebui sa-mi vina), apoi Diphereline la sfarsitul lunii. Cum ati luat Yasmin-ul: seara sau dimineata? Pentru stimulare mi-a recomandat Menopu (225 ui) + Puregon (50 ui). Stiti cumva de unde sa le cumpar? Am inteles ca la clinica au un pret bun. Dar nu mi-a spus deocamdata cate din fiecare? Stie cineva pretul? Cate credeti ca-mi poate prescie maxim pentru stimulare. Vreau sa evaluez / anticipez costurile. :)Multu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna Daniela si eu incep in 16 - 17 depinde cand vine CM si tot cu anticonceptionale...deci suntem impreuna DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput