BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Luck si eu am facut clexane de 0,4 pe care l-am inceput din prima zi de stimulare.(am facut FIV).
Ecografia de la 5 saptamani si 6 saptamani am scanat-o si am trimis-o pe mail dnei dr.Uscatescu si dansa a zis sa trec pe clexane de 0,6.(eu nu sunt din Buc).

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Poate va este de folos...si eu am luat clexane 2 x 0,4 /zi din prima zi de cm, datorita mutatiilor pe care le gasiti la semnatura.
Si parerea mea este ca daca se induce in organism estrogeni care is hipercoagulanti sa va facetgi din timp clexane. Eu la prima sarcina am facut-o traziu si acuma imi pare rau....dar asta este.

Daca vreti sa ma mai ajutati cu niste sfaturi.
Catalina mi-a scris de Prezolon (prednison), ar mai fi Medrol...a mai luat careva dintre voi alt preparat in afara de simplul prednison romanesc???
Sunt in ceata ca mi-e frica sa nu imi afecteze iar imunitatea cum a fost cu predinsonul simplu romanesc la a doua sarcina, cand eram dintr-o raceala in alta.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Luck, si eu am una disntre mutatii si am facut Clexane 0.4 din z1 de stimulare.
Am oprit ianinte de punctie, am reluat la o zi du ET.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Buna, fetelor.
Va rog sa-mi spuneti daca a mai avut cineva problema cu profilul hormonal. Eu am avut FSH = 5.3 si LH = 1.3, stiu ca raportul ar trebui sa fie apropiat de 1. La mine e cam varza. Daca a mai avut cineva asa, va rog sa-mi spuneti, mi-e teama sa nu reprezinte vreo piedica pentru FIV. Sunt in program la dl. dr. D. pentru FIV mai. Va multumesc! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalad spune:

Si eu va urmaresc de ceva vreme....ma bucur pentru fiecare reusita si fac galerie din spatele ecranului pentru cele care nu au reusit dar sunt suficient de curajoase sa lupte in continuare.
Sunt tare impresionata de voi toate, de atitudinea asta pozitiva si molipsitoare. Ma primiti in grupul vostru?

Eu m-am trezit trezit tarziu ca vreau un copil si nu m-am gandit ca s-ar putea sa am probleme. Am facut un ciclu de stimulare cu agonisti la care nu am raspuns - dupa 9 zile nu aveam decat 2 foliculi de 12 si 13 mm, restul intre 5 si 10 mm. Dr meu ar fi incercat o inseminare, dar din pacate sotul meu nu e cu mine tot timpul si nu am avut alta sperma decat cea congelata ptr FIV. asa ca am oprit tratamentul ciclul asta. Acum astept ciclul urmator si voi incerca cu antagonisti (au zis ca Lupronul folosit ptr protocolul lung e posibil sa ma fi inhibat prea tare).

Problema e ca deja imi vorbesc de donor, pare ca nu sunt dispusi sa mai incerce daca antagonistii nu merg.

Incerc sa fac ceva planuri de viitor, as vrea sa ajung la Dr D pentru o opinie cam din Iulie incolo. E vreo posibilitate sa aflu cand mai vine in tara, sa ma programez in caz ca lucrurile nu merg bine cu al doilea protocol?
Eu sunt in state, sotul face ture intre Ro si USA cam la 3 luni, deci e cum se poate mai complicat....Vreo idee? As putea sa trimit un mail la clinica? El stie cand va veni data viitoare?
Multumesc!

Mergi la inceput

Daniela, eu nu am avut pb, am vrut doar sa-ti spun bafta!

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Buna fetelor! Am fost sambata la clinica unde bineinteles m-am intalnit cu doctor D ! Se pare ca in mai incepem! Bafta multa tuturor aspirantelor care intra in mai! Iar voi gravidutelor aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Multumesc, Ingeras! Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Hello, ma bucur sa va gasesc in forma. Eu am fost cateva zile plecata in Atena, caaaaaaaaaaaald si frumos, am zacut ca o pleasnita la soare.

Urez sedere cat mai scurta noilor venite, sarcina usoara gravidutelor si bafta multa fetelor ce incep stimularea. Acum va rog sa va organizati putin si sa imi spuneti si mie care vine care pleaca sa mai modific la lista aia prafuita.

Va pup tare.

lalad - eu zic ca poti suna cu incredere, daca au stiinta de programul D-lui Dr. sigur iti vor spune.

daniela - bafta multa, eu nu cred ca ai profilul hormonal asa dramatic. Sigur se gaseste o solutie.

Mergi la inceput

Multa bafta, fetelor!

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput