BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Sunshine, ce ti-am scris era valabil cand n-am avut beta pozitiv, la transferul de congelati.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

Buna dimineatza,
vin si eu cu vesti bune! totul este in regula cu bebe,este sanatos si jucaus! dublul test a iesit bine ("risc scazut"). nu mai e nevoie sa facem si triplu test. nu stim inca ce este. si noi am stat cam 1 ora la masuratori, ca tot asa, nu vroia sa stea deloc.

filipac, eu mi-am luat creme de la sanosan si pt burtica si pt sani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

felicitari tokyo, chiar te asteptam cu vesti.
am sunat la maria sa o intreb de prednison si are tel inchis, poate mai tarziu.
daca vine dr d in week-end poate ne intalnim si noi nu?da cum facem?sa ne puna pe toate in aceeasi zi?
in alta ordine de idei am inceput cu vomele, de aseara., de fapt de duminica seara dar acum a fost mai des. deci se poate si mai tarziu :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tokyo, bravo, felicitari!

Eu nu pot in we, sunt plecata din Buc :(
Eu mi-am luat crema antivergeturi de la Galenic Elancyl, de care am fost si sunt extrem de multumita. Este si hidratanta.

Filipac, cam tarzior cu raul :) esti tare!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

nici eu nu pot sa vin la clinica decat dupa Paste.
ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Multumesc frumos fetelor. Am notat tot ceea ce ati scris si cu siguranta am sa iau atat prednison cat si estrogeni, chiar daca ma confrunt cu trombofilie, pentru care fac doza dubla de clexane.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

am vb si eu cu maria azi si mi-a zis ca pot opri prednisonul iar de aspenter sa o intreb pe doctorita mea.
a zis ca dr.D nu are timp week-endul asta de gravidute, poate peste 2 saptamani sau cand putem noi. oricum mi se pare normal sa lasam loc la aspirante, sa isi poate implini si ele visul. oricum sincer nu aveam chef de venit la buc, m-am lenevit f tare in ulltima vreme.
asa ca urez multa bafta celor care incep tratamentul si sa se lase cu multe reusite asa cum a fost la inceputul acestui an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

catalina , ingeras
catalina ,
ai inceput cu heparina de 0.3 din prima zi de stimulare si dupa ET ai continuat cu 0.4?
Spune-mi te rog cum stai la capitolul mutatii?
Eu am MTHFR ambele mutatii pozitive heterozigote.
La ultimul fiv am inceput clexane de 0.4 dupa ET si am luat si estradiol 2 pastile/zi tot dupa ET.
Acum as incepe clexane de 0.4 din prima zi de stimulare dar .... ma gandesc ca estradiolul pe care il iau dupa ET este coagulant !
inna
cine ti-a recomandat clexane de 0.6 pt cele 2 mutatii pozitive heterozigote?
De cand ai inceput sa iei?
Si eu sunt vrednica lor posesoare si mi s-a recomandat clexane de 0.4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

luck - eu nu am facut stimulare, a fost FET, asa ca am inceput cu 5 zile inainte de ET.
Despre mutatii nu prea am ce sa iti spun. In Romania la Fundeni mi-a iesit F Leiden pozitiv, in Grecia negativ. Ca si restul analizelor.

Ar tb sa o intrebam pe goggy ca si ea parca are aceleasi mutatii. Si daca imi amintesc bine a inceput clexanul la inceputul stimularii.

Edit - cam nici o analiza facuta la Fundeni nu se aseamana cu cele facute in Grecia. Un alt ex ar fi Fact antiX, recoltat in aceleasi conditii, 0,34 Fundeni si 0,17 Grecia la 2 laboratoare....

Edit la edit - am continuat cu 0,4 cand s-a vazut activitate cardiaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

catalina

Mergi la inceput